Şimdi Ara

Appstore'da hafta sonu indirimleri başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Appstore'da hafta sonu indirimleri başladı. Biz de donanimhaber.com ailesi için indirime giren mobil oyunları bir araya getirerek kısa süreli bir indirim listesi oluşturduk.

Aralarında N.O.V.A 3, Gangstar Rio: City of Saints ve Table Top Racing gibi yapımların da yer aldığı kısa süreli indirim listesi şu şekilde: 

• Google Play diyorum neden yapmıyorsunuz diyorum ?

• Güzel bilgilendirme teşekkürler...

• Yardır yardır yardır Allah Alllah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS'ta herşey paralı derlerdi ama son 2-3 aydır ipod alalı o kadar çok ücretsiz uygulama ve oyun indirdimki artık android pahalı gelmeye başladı.

• Adamlar indirimin dibine vurmuşlar. Buradan tebriklerimi sunuyorum. Umarım Google'da bu haberi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

iOS'ta herşey paralı derlerdi ama son 2-3 aydır ipod alalı o kadar çok ücretsiz uygulama ve oyun indirdimki artık android pahalı gelmeye başladı.

Kesinlikle haklısın başta ben de tedirgindim ama indirim olayları çok iyi, Asphalt 7 yi bedavaya aldım. Bu daha başlangıç :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iOS'ta herşey paralı derlerdi ama son 2-3 aydır ipod alalı o kadar çok ücretsiz uygulama ve oyun indirdimki artık android pahalı gelmeye başladı.

blackmart var abi. I'M PIRATING

• Arkadaslar bu indirim listesi AppStore nerde yayınlanıyor

• blackmart varken para mı veriyonuz

• Gercekten guzel indirimler var ozellikle gangstar rio ve nova 3 kesinlikle kacirilmamali

• xperia arc var bende yani android ama evdeki ipadikullandıkça insan iosa hayran kalıyor
  • Kardeşim eline koluna sağlık çok sağol
  • Paylaşım için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

Gercekten guzel indirimler var ozellikle gangstar rio ve nova 3 kesinlikle kacirilmamali

+1 Gangstar Rio'yu indirdim. Ama araba kullanırken sadece çubuk, direksiyon veya sensör var. GTA Vice City'deki gibi tuşlar olsa oyun tadından yenmez.

O değil de telefonda Hakkında kısmına girince 3.2 GB boş yer gözüküyor, ama NOVA 3'ü indirmiyor yer yok diye. Reboot, Resprsing filan çektim ama hikaye..
  • ios candır
  • Rio yu kaptim

• Paylaşım için teşekürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

blackmart var abi. I'M PIRATING

Ben mecbur kalmadıkça korsan kullanmıyorum. iOStaki cydiada bile bikaç uygulamayı satın aldım. Herkes jailbreak'i korsan için zannediyor hala. Halbuki cydia uygulamalrı daha bile pahalılar aslında. Androidte mesela sygic ve route66 satın aldım ikisi de beş para etmez. Keşke baştan iosta igo alsaymışım ama pra kalmadı zaten gps'im yok şuan. Google markette fiyatlar çok değişmiyor. O yüzden senede bir anca bikaç uygulama indirimi oluyor. Ama ios için bi sürü site ve uygulama sırf günlük fiyat değişimlerini takip etmek için kullanılıyor. Bildiğin borsa gibi. Ücretsiz veya çok ucuza denk getirince kapıyorum hemen. Googleda bekleki insin fiyatı. Güncelleme vs. korsanla uğraşamam.

• Tabletimde 20gb bos yer var fakat nova 3 inmiyor...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.