Şimdi Ara

Appstore'da hafta sonu indirimleri başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sen takmışsın kulağı ters gösteriyorsun ben diyorum ki bu genelde böyle sen diyorsun haram mı, emek hırsızlığı değil mi? ben haram mı değil mi bunu tartışmıyorum, ben bu böyle diyorum gerçek bu diyorum, mahallemdeki internet kafeler bile kaçak windows kullanıyor diyorum, sen ne diyorsun? Ben türkiyede bu işe para verecek adam olduğunu zannetmediğimi söylüyorum sana, kendim de ne oyun oynarım s4 üm var toplasan 10 uygulama yüklü değildir. Bu store larla işim olmaz. Ben kimse çalsın da demdedim kendim de çalmıyorum. Sende biraz agresiflik var bu tavırlarla bizim mahalleye gelsen fena yaparlar demiş olayım, belki yanlış bişey ama türkiye gerçeği bu işte. Ayrıca haram dini bir terim, belki bu adamlar ateist veya başka bişey. Herşeyi dini terimlerle değerlendirme. Bence o oyunları yazan yazılımcılar da boşa emek harcıyor ben bunu söylemeye çalışıyorum. Etrafımda da parayla yazılım alan adam görmedim ki istanbulun en büyük ilçelerinden birinin göbeğinde oturuyorum. Bana sorarsan da parayla öyle yazılım almaktansa hiç kullanmam. Zaten windows değil linux kullanıyorum sırf para vermemek için yazılıma. Ben şahsen yazılıma para vermem. Bu benim fikrim, bu çalmamı da gerektirmez. Çünkü ben açık kaynağa inanan bir insanım. Aynı şekilde 0.10 TL olsun google play store dan uygulama indirmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: iciguven

sen takmışsın kulağı ters gösteriyorsun ben diyorum ki bu genelde böyle sen diyorsun haram mı, emek hırsızlığı değil mi? ben haram mı değil mi bunu tartışmıyorum, ben bu böyle diyorum gerçek bu diyorum, mahallemdeki internet kafeler bile kaçak windows kullanıyor diyorum, sen ne diyorsun? Ben türkiyede bu işe para verecek adam olduğunu zannetmediğimi söylüyorum sana, kendim de ne oyun oynarım s4 üm var toplasan 10 uygulama yüklü değildir. Bu store larla işim olmaz. Ben kimse çalsın da demdedim kendim de çalmıyorum. Sende biraz agresiflik var bu tavırlarla bizim mahalleye gelsen fena yaparlar demiş olayım, belki yanlış bişey ama türkiye gerçeği bu işte. Ayrıca haram dini bir terim, belki bu adamlar ateist veya başka bişey. Herşeyi dini terimlerle değerlendirme. Bence o oyunları yazan yazılımcılar da boşa emek harcıyor ben bunu söylemeye çalışıyorum. Etrafımda da parayla yazılım alan adam görmedim ki istanbulun en büyük ilçelerinden birinin göbeğinde oturuyorum. Bana sorarsan da parayla öyle yazılım almaktansa hiç kullanmam. Zaten windows değil linux kullanıyorum sırf para vermemek için yazılıma. Ben şahsen yazılıma para vermem. Bu benim fikrim, bu çalmamı da gerektirmez. Çünkü ben açık kaynağa inanan bir insanım. Aynı şekilde 0.10 TL olsun google play store dan uygulama indirmem.

Para veren varmı diyorsun evet var ben veriyorum veren bir çok kişide var emin ol
    Sizin mahallede ne işim var zaten ben oturduğum semtten memnunum
    Yazılımcılar boşa emek harcıyor demek sen bir araştır bakalım angry birds i yazan yazılımcılar ne kadar para kazanmışlar
    O zaman yorum yaparsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende playstoreda bi uygulamaya para vermem apk yada blackmarttan yararlanırım. Ama iPhone u olanlar jailbreak yapmadıgı sürece bu uygulamaları edinemiyorlar. Bu da parayla almayı gerektiriyor yada haftasonu indirimlerini. Ben gplay e para vermem ama evde orjinal windows yazılımlarını kullanırım. Buda insanların kendi kararları bunu yargılayamayız. Ama dedigin gibi bedava olsa çok iyi olur tabi. Burda uygulama yayıncılarının kazançları devreye giriyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Apple hesabım satın alıp oynamadığım oyunlarla dolu. Hala alıyorum hala alıyorum.

Para veriyorsun ,bi de oynamıyorsun demek
    Ben oyuna,en fazla 38 tl para verdim ve çok oynadığım oyun bunlar,
    Onun dışinda,hesabımda 7.329 TL değerinde oyun ve uygulama var,
    Puan,indirim,kod..vs derken bi şekilde bulup indirdim işte :)
    Jb filan da yok,
    Bi de para mı verecem

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    işte özüne bu kadar uzaklaşmışsın, g.t kelimesi öz türkçedir, dedekorkut masallarında g.tün g.tün gitmek g.tünden gitmek diye deyimler vardır ve ters arka demektir. Bu yüzden okumuyorsan yapacak birşey yok, o deyimden rahatsız oluyorsan sen de bildiğin gibi devam et
    Ben kimseye sataşmadım, acaba var mı alan dedim sen tuttun bana sataştın, bunun manası da aynen deyimin manasına geliyor, fikrim senden farklı olabilir, bu bana sataşmanı gerektirmezdi, belli ki bazı şeyleri hazmetmede zorlanıyorsun

Bu arada angry birds google play store da hepsi bedava, çok istiyorsan onları da indirip oynayabilirsin, illa para vermen gerekmiyor, ama isteyen istediğine verir parasını ben kimseye karışmıyorum sadece soru sordum acaba ülkemizde alan var mı diye, millet yemeye ekmek bulamazken kim neden oyuna para versin demek istedim sen de aynen tam tersinden anladın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iciguven -- 23 Haziran 2013; 22:05:41 >
  • quote:

bende sıkıntı yok aslanım, sen kendi tarzına bak önce. Ben sadece merak ettim para veren var mı diye, benim çevremde yok çünkü, bana göre sokağa atılan para kendi fikrimi söyledim, isteyen buyursun bayılsın paraları, kimsenin bekçisi değilim, ben o parayı aksarayda yerim başkası app store da kimse de karışamaz. ben çevremde henüz lisanslı windows kullanan adam dahi görmemişken insanların app store a para vermeleri garibime gitti sadece

Emek hirsizligi yapip bunu cok matahmis gibi dile getirerek piskin piskin cevap veriyosun, birde aslanim falan diyosun. Aksaray tarzin iyiymis devam et sen boyle.

Edit: blokladim, o mahalle kabadayisi tarzinla cevap vermeye ugrasma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbatu -- 23 Haziran 2013; 22:16:02 >

• quote:

işte özüne bu kadar uzaklaşmışsın, g.t kelimesi öz türkçedir, dedekorkut masallarında g.tün g.tün gitmek g.tünden gitmek diye deyimler vardır ve ters arka demektir. Bu yüzden okumuyorsan yapacak birşey yok, o deyimden rahatsız oluyorsan sen de bildiğin gibi devam et
    Ben kimseye sataşmadım, acaba var mı alan dedim sen tuttun bana sataştın, bunun manası da aynen deyimin manasına geliyor, fikrim senden farklı olabilir, bu bana sataşmanı gerektirmezdi, belli ki bazı şeyleri hazmetmede zorlanıyorsun

Bu arada angry birds google play store da hepsi bedava, çok istiyorsan onları da indirip oynayabilirsin, illa para vermen gerekmiyor, ama isteyen istediğine verir parasını ben kimseye karışmıyorum sadece soru sordum acaba ülkemizde alan var mı diye, millet yemeye ekmek bulamazken kim neden oyuna para versin demek istedim sen de aynen tam tersinden anladın

bastan beri yazilan mesajlari dikkatli oku bakalim kim kime satasmis benim mesajlarimda bir yanlislik varmi seviyeli oldum ama sen bir oku yazdiklarini ve oyle karar ver cocuk gibi bizim mahalleye gelsen havani alirlar diyorsun
    edebin adabin bu kadar

• Bu agresiflikle bizim burdan zor sağ çıkarsın burası racon bilen mahalledir, herkes adabını bilir, ben sana cevap yazmadım sen bana niye yazıyorsun ben adabıyla bir soru sordum, adabı usulü ilk bozan sensin, farkettiysen ben savunuyorum hep sen saldırıyorsun. Sorduğum soruda da bir edepsizlik göremedim. Üstüne dini mevzuları karıştıran da sensin.
    Ayrıca konuyu aşırı alınganlık gösterip başka yerlere çeken de sensin. Ben türkiyede bunlara para verenler var mı dedim. Kimseyi ne aşağıladım ne de alay ettim. Ama sen sanırım o manayı çıkardın. Çocuk değilim 55 yaşındayım, raconu da adabı da iyi bilirim. Bizim burda böyle durduk yere sataşanlara dersini verirler genelde.
    Ayrıca bir önceki mesajda "terbiyesizleşme" dedin capsini de aldım, sonra sildin ne hikmetse, şimdi ben miyim adabı bozan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iciguven -- 23 Haziran 2013; 22:37:23 >
  • quote:

Bu agresiflikle bizim burdan zor sağ çıkarsın burası racon bilen mahalledir, herkes adabını bilir, ben sana cevap yazmadım sen bana niye yazıyorsun ben adabıyla bir soru sordum, adabı usulü ilk bozan sensin, farkettiysen ben savunuyorum hep sen saldırıyorsun. Sorduğum soruda da bir edepsizlik göremedim. Üstüne dini mevzuları karıştıran da sensin.
    Ayrıca konuyu aşırı alınganlık gösterip başka yerlere çeken de sensin. Ben türkiyede bunlara para verenler var mı dedim. Kimseyi ne aşağıladım ne de alay ettim. Ama sen sanırım o manayı çıkardın. Çocuk değilim 55 yaşındayım, raconu da adabı da iyi bilirim. Bizim burda böyle durduk yere sataşanlara dersini verirler genelde.
    Ayrıca bir önceki mesajda "terbiyesizleşme" dedin capsini de aldım, şimdi ben miyim adabı bozan

bak arkadasim sen ne yazilani dogru durust okuyorsun nede edebinle cevap yazamiyorsun oku bakalim sanane benim paramdan mesajini benmi yazmisim o mesaji yazan arkadas bir baskasi

arti sizin mahalleden bana ne ben 35 yasinda bir insanim senin gibi seni doverler bizim mahallede yasini geceli cok oldu
    bence sen yazilan mesajlari okuda bir daha dusun
    benim mesajlarimin hic birinde satasma yok senin bahsettigin mesaji da baska bir kullanici yazdi

adam dovmek o kadar kolay dimi

• serif61 S kullanıcısına yanıt
    ben parayı sana değil diğer arkadaşa söyledim, dövmenin yaşla ilgisi yok geçen 50 yaşında adamı dövdüler, racona uymayanı döverler
    bizim burası öyle işte siz farklı dünyalarda yaşayabilirsiniz? Helali haramı karıştırıp laf vurmak direk benim yazdığıma cevaben sataşma değil de nedir birader?
    Kolaylıkla ilgisi yok polisi bile dövüyorlar adam mı dövmeyecekler
    ben masumane bir soru sordum iyi niyetle sen bana laf vurdun mesajınla, ben hala başka yerdeyim başka bişey anlatmak istiyorum ama nedense herkes bir saldırgan durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iciguven -- 23 Haziran 2013; 22:40:40 >
  • quote:

ben parayı sana değil diğer arkadaşa söyledim, dövmenin yaşla ilgisi yok geçen 50 yaşında adamı dövdüler, racona uymayanı döverler
    bizim burası öyle işte siz farklı dünyalarda yaşayabilirsiniz? Helali haramı karıştırıp laf vurmak direk benim yazdığıma cevaben sataşma değil de nedir birader?
    Kolaylıkla ilgisi yok polisi bile dövüyorlar adam mı dövmeyecekler
    ben masumane bir soru sordum iyi niyetle sen bana laf vurdun mesajınla, ben hala başka yerdeyim başka bişey anlatmak istiyorum ama nedense herkes bir saldırgan durumda

tamam siz doversiniz ben korktum

• @jrbatu
    Kimse bana HIRSIZ diyemez, ben çalmadım ben linux kullanıyorum windowsu crack yapmamak için! Sizin gibi oyun da oynamıyorum ki para vereyim. Kimseye HIRSIZ diyemezsin, SANA mı sorucam tarzımı 55 yaşındayım sen mi değiştireceksin tarzımı? Arkadaşım ip ni tespit edecek, seni de mahkemeye vereceğim HIRSIZ dediğin için! İstediğin kadar blokla, verdiğin cevapla ne kadar anlama kapasitesi yüksek biri olduğunu da ortaya koydun, Aristo mantığı bile daha komplekstir

@serif61
    ben döverim dövücem falan demedim, size bir TÜRKİYE gerçeğini söyledim tıpkı ilk yorumumda olduğu gibi, kimseyi de dövmedim şu ana kadar, ayrıca sokak adamı kabadayı değilim cidid bir kurumda çalışıyorum, ama sokağı da iyi bilirim, adabını da raconunu da, döverek sorunlar çözülseydi yaşadığım yer paris olurdu. Lakin bu da ülkenin bir gerçeği maalesef, siz gerçeği reddedip gerçeği dile getirince sanki bu gerçeğin sorumlusu benmişim gibi bana laf söylüyorsunuz. İlk yazdığım yazıda soruda ters cevaplanacak ne var çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iciguven -- 23 Haziran 2013; 22:54:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Apple hesabım satın alıp oynamadığım oyunlarla dolu. Hala alıyorum hala alıyorum.

Para veriyorsun ,bi de oynamıyorsun demek
    Ben oyuna,en fazla 38 tl para verdim ve çok oynadığım oyun bunlar,
    Onun dışinda,hesabımda 7.329 TL değerinde oyun ve uygulama var,
    Puan,indirim,kod..vs derken bi şekilde bulup indirdim işte :)
    Jb filan da yok,
    Bi de para mı verecem

Aynen hocam. Daha parasını verip bitirdiğim bir oyun yok maalesef. Bi Infinity Blade 2 yi bitirdim . O da bitmiyor. Kısa oyun ama level sistemi olduğundan ve grafikleri iyi olduğundan oynuyorum. Ne ararsan var maşallah :D

• quote:

@jrbatu
    Kimse bana HIRSIZ diyemez, ben çalmadım ben linux kullanıyorum windowsu crack yapmamak için! Sizin gibi oyun da oynamıyorum ki para vereyim. Kimseye HIRSIZ diyemezsin, SANA mı sorucam tarzımı 55 yaşındayım sen mi değiştireceksin tarzımı? Arkadaşım ip ni tespit edecek, seni de mahkemeye vereceğim HIRSIZ dediğin için! İstediğin kadar blokla, verdiğin cevapla ne kadar anlama kapasitesi yüksek biri olduğunu da ortaya koydun, Aristo mantığı bile daha komplekstir

@serif61
    ben döverim dövücem falan demedim, size bir TÜRKİYE gerçeğini söyledim tıpkı ilk yorumumda olduğu gibi, kimseyi de dövmedim şu ana kadar, ayrıca sokak adamı kabadayı değilim cidid bir kurumda çalışıyorum, ama sokağı da iyi bilirim, adabını da raconunu da, döverek sorunlar çözülseydi yaşadığım yer paris olurdu. Lakin bu da ülkenin bir gerçeği maalesef, siz gerçeği reddedip gerçeği dile getirince sanki bu gerçeğin sorumlusu benmişim gibi bana laf söylüyorsunuz. İlk yazdığım yazıda soruda ters cevaplanacak ne var çok merak ediyorum

lutfen benim ilk mesajimi dikkatli okuyun ben baska birsey demiyorum ben o mesaji laf dokundurmak icin yazmadim

yazilimlarda bir emek var parayla satilmasinin normal oldugunu dile getirmek icin yazdim

dikkat ederseniz isteyen calabilir biz calmadan kullanmak taraftariyiz yazmisim

ayrica internette forum sitelerinde kimin kim oldugunu bilemezsiniz ve asarlar keserler diye korkutamazsiniz

• siz hala anlamıyorsunuz ben kimseyi korkutmadım, ben isteyen çalsında da değilim ülkenin gerçeği bu diyorum siz hala bunu anlamıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.