Şimdi Ara

Appstore'da hafta sonu indirimleri başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Appstore'da hafta sonu indirimleri başladı. Biz de donanimhaber.com ailesi için indirime giren mobil oyunları bir araya getirerek kısa süreli bir indirim listesi oluşturduk.

Aralarında Infinity Blade II, Badland, Sonic CD ve WORMS gibi yapımların da yer aldığı kısa süreli indirim listesi şu şekilde:

• infiity blade 2 kaçmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bir apple store hafta sonu indirim haberi daha ve bir Google Play indirim başlığı gene yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 21 Haziran 2013; 18:01:38 >
  • Bandlanda abanın

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Evet bir apple store hafta sonu indirim haberi daha ve bir Google Play indirim başlığı gene yok.

Google play store'da indirim var mi
    (bilmedigimden soruyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Evet bir apple store hafta sonu indirim haberi daha ve bir Google Play indirim başlığı gene yok.

Google play store'da indirim var mi
    (bilmedigimden soruyorum)

Evet her hafta oluyor. Diğer bir çok site bu şekilde bilgilendirme yapıyor.

http://www.androidpolice.com/2013/06/20/thursday-app-and-game-sales-god-of-blades-avg-all-sonic-games-and-more/

• Badland 2.kez mi indirime giriyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Appstoredan hafta içi alışveriş yapan var mı :)

• Apple hesabım satın alıp oynamadığım oyunlarla dolu. Hala alıyorum hala alıyorum.
  • Bide iwork uygulamaları indirime girse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Bide iwork uygulamaları indirime girse

Hic girmedi, girmezde bosa bekleme

• her haftasonu oluyor mu bu tarz indirimler ?

• Evet oluyor. Uygulamaları tanıtmak amacıyla örnegin bende gördün beğendin alma ihtiyacı duyuyorsun. Whatsapp gibileride giriyo arada

• artık yetişemiyorum iş güç derken güzel şeyler çıkıyor
  • Güzelll , yüklenelim hemen
  • 22-23 haziranda mı bu indirim
  • Çok merak ediyorum gerçekten app store ve google play e para veren isnanlar var mı bu ülkede, windows bile kaçak iphone a yazılım mı alır insnalar? Adam elektriği kaçak kullanıyor, bunlara verilen paralara yazık 3-5 tl dahi olsa onla gidin kontör alın arkadaş, ben çevremde bırak iphone u herhangi bir yazılım ürününe para veren adam daha görmedim, herkes herşeyi crack li kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: iciguven

Çok merak ediyorum gerçekten app store ve google play e para veren isnanlar var mı bu ülkede, windows bile kaçak iphone a yazılım mı alır insnalar? Adam elektriği kaçak kullanıyor, bunlara verilen paralara yazık 3-5 tl dahi olsa onla gidin kontör alın arkadaş, ben çevremde bırak iphone u herhangi bir yazılım ürününe para veren adam daha görmedim, herkes herşeyi crack li kullanıyor

Verdigimiz para senin cebinden mi cikiyor, ne bu sıkıntı sendeki ? İsteyen istesigi seye para verir.

• jrbatu kullanıcısına yanıt
    bende sıkıntı yok aslanım, sen kendi tarzına bak önce. Ben sadece merak ettim para veren var mı diye, benim çevremde yok çünkü, bana göre sokağa atılan para kendi fikrimi söyledim, isteyen buyursun bayılsın paraları, kimsenin bekçisi değilim, ben o parayı aksarayda yerim başkası app store da kimse de karışamaz. ben çevremde henüz lisanslı windows kullanan adam dahi görmemişken insanların app store a para vermeleri garibime gitti sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iciguven -- 23 Haziran 2013; 19:53:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iciguven

bende sıkıntı yok aslanım, sen kendi tarzına bak önce. Ben sadece merak ettim para veren var mı diye, benim çevremde yok çünkü, bana göre sokağa atılan para kendi fikrimi söyledim, isteyen buyursun bayılsın paraları, kimsenin bekçisi değilim, ben o parayı aksarayda yerim başkası app store da kimse de karışamaz. ben çevremde henüz lisanslı windows kullanan adam dahi görmemişken insanların app store a para vermeleri garibime gitti sadece

Bir kaç soru sorayım sana kardeşim o oyunu programı yazan adam (yazılımcı) ona emek harcamıyormu
    Peki para vermeden o oyunu programı kullanan adam hırsızlık yapmış olmuyormu (emek hırsızı)
    E bu hak yemek değilmi kul hakkı yemek haram değilmi ??? (Haram)

İsteyen çalabilir tabiki ama biz çalmadan kullanmak taraftarıyız saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.