Şimdi Ara

AppStore da para tuzağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.google.com/reader/shared/00595569847030786368

Aman dikkat arkadaşlar, Apple appstore'da satışa çıkardığı programları kontrolden geçiriyor mu bilmiyorum ama görünüşe göre geçirmiyor. Bence Apple imajını sarsacak bi olay bu. Neyseki erken fark etmişler.

Zaten appstore'dan uygulama yüklerken en korktuğum olay bu, farkında olmadan ya da yanlışlıkla ya da dalgınlıkla gereksiz bi uygulamaya para vermek. Hele bi de birşey indirirken "beni hatırla" işaretlediyseniz appstore'da bi daha kullanıcı adı ve şifre sormuyor ve uygulamalardaki "buy" tuşuna basmakla iş bitmiş oluyor.

Bu uygulamayı alan 8 zavallı (ya da gerizekalı mı demek lazım bilemiyorum) bence yanlışlıkla ya da dalgınlıkla almışlardır.

• Bu tarz sistemler için Sanal Kredi Kartınız varsa kullanmanızı oneririm, yoksa bile cıkarttırın cok uzun bir işlem degil...

Limitleri belirlediginiz zaman hiçbir şekilde alışveriş yapamazsınız...

quote:

Orjinalden alıntı: ercan_karakus

http://www.google.com/reader/shared/00595569847030786368

Aman dikkat arkadaşlar, Apple appstore'da satışa çıkardığı programları kontrolden geçiriyor mu bilmiyorum ama görünüşe göre geçirmiyor. Bence Apple imajını sarsacak bi olay bu. Neyseki erken fark etmişler.

Zaten appstore'dan uygulama yüklerken en korktuğum olay bu, farkında olmadan ya da yanlışlıkla ya da dalgınlıkla gereksiz bi uygulamaya para vermek. Hele bi de birşey indirirken "beni hatırla" işaretlediyseniz appstore'da bi daha kullanıcı adı ve şifre sormuyor ve uygulamalardaki "buy" tuşuna basmakla iş bitmiş oluyor.

Bu uygulamayı alan 8 zavallı (ya da gerizekalı mı demek lazım bilemiyorum) bence yanlışlıkla ya da dalgınlıkla almışlardır.

• Sanal kredi kartı çok mantıklı dostum
  • bence ne aptal nede gerizekalı arkadaşlar sizin düşence biçiminiz mantıklı olabilir ama şuraya yazıyorum tabiri ile gerçekten yazıyorum o yazılımın olduğu iphoneler ki 8 adet sanırım yakında ebay yada başka bir sitede belkide kolleksiyoncularda dünya paraya satılacak düşünsenize adam şöyle bir reklam veriyor evet bu ıphone manşetlere çıkan ünlü ı am rich programını yükleyen .. numaralı iphone ve bunu duyan avrupalı alıcılar kesin çıkacak hemde ne fiyata yakında onunda haberini bir arkadaş yapar şimdi bende internetden şu programı bulup iphone yükleme girişimine koyuliyim saygılar.
  • acaba ilk kim forumda yayınlayacak bu programı çok merak ediyorum
  • Programın ismi de güzelmiş I am Rich
  • ben yukledim bu programi. Ortadw bir elmas alt kosede bir unlem isareti :? Salak bir program
  • ne ise yarar bu unlu i am rich programi
  • Program kırılmış bunu söyleyim sana ayrıca hiç bir işe yaramıyor yalnızca icondan ibaret dosya boyutu 0.1 kb
  • Sanal kartı iTunes kabul etmedi bizzat denedim.
  • Ben sanal kart kullanıyorum, hiçte sorun çıkarmadı kabul etti.. içinde 1YTL falan limit bırakıp tekrar deneyin..
  • Arkadaşlar Program Zengnler İçin Yapıldı Zengin iPhone kullanııları aldı bunu parayla alan 8kişi var 8000Dolar Kazandı fakat 2400dolar Apple'a verdi 2gün içinde de Apple Şikayetlerden dolayı kaldırdı
  • yok arkadaşım ben hala bu programı bilinçli olarak alabilecek biri olduğunu sanmıyorum, ne kadar zengin olsa bile

ya en azından insan düşünmez mi "lan ben bunu hava atmak için alıyom, iyi güzelde birine hava atmak için gösterdiğimde bana 'gerizekalı' demezler mi" diye :))))

insan bu programla hava atamaz utanır bence yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_karakus -- 8 Ağustos 2008; 23:33:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.