Şimdi Ara

AppStore US hesabı almak istiyorum ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • appstore dan US hesabı almak istiyorum herşeyi yapıyorum ama enter reedem code diyo. onu anlayamadım. nasıl alıcaz bi yardımcı olsanız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayped2

appstore dan US hesabı almak istiyorum herşeyi yapıyorum ama enter reedem code diyo. onu anlayamadım. nasıl alıcaz bi yardımcı olsanız ?

Sadece başlığı AppStore US hesabı almak istiyorum ama googlea yazdım ve açıklamalı olarak çıktı
  • Appstore us hesabi almak icin arama motorlarinda cikan cozumlerin tamami artik gecersiz! Cunku appstore us hesabi icin artik kredi karti olmadan hesap alinamiyor! Tr deki bankalardan almis oldugunuz kredi kart bilgilerini sistem kabul etmiyor ve dolayisiyla eger elinizde bir amerikan bankasindan alinmis kredi karti yoksa appstore us hesabi alamazsiniz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacioz

Appstore us hesabi almak icin arama motorlarinda cikan cozumlerin tamami artik gecersiz! Cunku appstore us hesabi icin artik kredi karti olmadan hesap alinamiyor! Tr deki bankalardan almis oldugunuz kredi kart bilgilerini sistem kabul etmiyor ve dolayisiyla eger elinizde bir amerikan bankasindan alinmis kredi karti yoksa appstore us hesabi alamazsiniz!

Oncelikle soyleyeyim eger son 10 gun icerisinde bir degisiklik yoksa verdiginiz bilgi hatali. Appstore'a giris yapmadan us store'dan free bir app indirmeye kalktiginizda kayit olmanizi ister. İsim, adres, kullanici adi, sifre gibi bilgileri girdikten sonra aktivasyon mailini onaylarsaniz ve indirme islemine devam ederseniz billing method kisminda none cikar ve bu sayede kart girmeden app store us hesabi alinabilir. Ancak verdiginiz adres amerika'da bir adres olmali. Abc street gibi sallama adresler ile olmaz. 12-13 gun once bu yontemle arkadasima iphone'u uzerinden hesap aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne gerek varki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@l-el

quote:

Appstore us hesabi almak icin arama motorlarinda cikan cozumlerin tamami artik gecersiz! Cunku appstore us hesabi icin artik kredi karti olmadan hesap alinamiyor! Tr deki bankalardan almis oldugunuz kredi kart bilgilerini sistem kabul etmiyor ve dolayisiyla eger elinizde bir amerikan bankasindan alinmis kredi karti yoksa appstore us hesabi alamazsiniz!

Oncelikle soyleyeyim eger son 10 gun icerisinde bir degisiklik yoksa verdiginiz bilgi hatali. Appstore'a giris yapmadan us store'dan free bir app indirmeye kalktiginizda kayit olmanizi ister. İsim, adres, kullanici adi, sifre gibi bilgileri girdikten sonra aktivasyon mailini onaylarsaniz ve indirme islemine devam ederseniz billing method kisminda none cikar ve bu sayede kart girmeden app store us hesabi alinabilir. Ancak verdiginiz adres amerika'da bir adres olmali. Abc street gibi sallama adresler ile olmaz. 12-13 gun once bu yontemle arkadasima iphone'u uzerinden hesap aldim.

denendi, işe yarıyor. sıfırdan yeni hesap almaya kalkınca none çıkmıyor ama logout olup free bir app kurmayı deneyip ordan yeni bir hesap almaya kalkışınca çıkıyor. enteresan. apple niye böyle birşey yapmış anlamadım şahsen, gerçi son kullanıcıyı nasıl daha köleleştirelim kendimize sorusunun bir şekilde cevabıyla ilgili olabilir, apple işte, kapalı sistem. bizim gibi pc ciler anlayamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolnQuiet

quote:

Orijinalden alıntı: k@l-el

quote:

denendi, işe yarıyor. sıfırdan yeni hesap almaya kalkınca none çıkmıyor ama logout olup free bir app kurmayı deneyip ordan yeni bir hesap almaya kalkışınca çıkıyor. enteresan. apple niye böyle birşey yapmış anlamadım şahsen, gerçi son kullanıcıyı nasıl daha köleleştirelim kendimize sorusunun bir şekilde cevabıyla ilgili olabilir, apple işte, kapalı sistem. bizim gibi pc ciler anlayamaz.

güncellestirme adına az önce bende denedim hâla çalışıyor :D

• Ben aldim gecenlerde us hesabi sorun cikmadi googlemaps icin almistim

• Evet çok faydalı bir konu bu bende başardım :)))

Aslında itunesstore tr de yok iken sorun olmuyordu,region değiştirip hallediyorduk.

Şimdi paso invalid id hatası alıyorduk,artık 1 tr 1 de us id si kullanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 4 Şubat 2013; 0:41:44 >
  • 4 tane US
    1 Almanya
    1 Avustralya
    1 Kanada
    2 TR hesabım var
    Azıcık ingilizce olması yeterli,hesap açmak 10 sürmüyor,
    Zaman zaman,lazim oluyor,birinde olan diğerinde olmuyor,
    Özellikle yılbaşı gibi,özel günlerde,iş görüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yokmuş aslında bilgisayardaki iTunes den region ayarlarsan tek hesaptan Global olarak indirimlerden v.s faydalanabiliniyor.

Ama iphoneden değişir gibi gösteriyor ama değiştirmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.