Şimdi Ara

aptal sözlüklerde zaman öldürmüş gariban genç nesil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerek eksi sozluktur gere uludag, itu gerekse de incidir. hepsi zaman kaybi. ygs ogrencisinin universite ogrencisinin sirtindaki bicak. niceleri final donemlernde heba oldu sozluklerde sabahlamaktan. bunlardan farksiz degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: carlos tevez

gerek eksi sozluktur gere uludag, itu gerekse de incidir. hepsi zaman kaybi. ygs ogrencisinin universite ogrencisinin sirtindaki bicak. niceleri final donemlernde heba oldu sozluklerde sabahlamaktan. bunlardan farksiz degilim.

google de bir şey aratırken çümlenin sonuna -ekşi yazmıyormusun yani sen

• amacın ne anlamadım.
  • ekşide iyice bozdu pkk yandaşları çogaldı zaten 10 konudan 9 u siyaset artık
  • yaziya dikkat edilirse bilgi aalma anlaminda sozluklerin hicbirine bir laf edilmiyor ancak girgir samata amaciylaa o sozlukleri acip saatlerce onunde durmak yok mu ahh o mahvediyor iste. yoksa bi seyi arastirirken tabiki de tum sitelerden faydalanmak gerekiyor. eglenmek zaman gecirmek icin sozluge verdigim zamanla rahat 1 yabanci dil ogrenebilirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: RaveNoL

ekşide iyice bozdu pkk yandaşları çogaldı zaten 10 konudan 9 u siyaset artık

siyaset ve futbol. cok cigler ama. birbirlerine cok rahat kufredebiliyolar. mesela sen firefox kullaniyorsun ben de google chrome diyelim. iste sirf bu browser ayriminda bile deli oluyorlar. herkes kendi browseeini ovuyo filan ana avrat duz gidebiliyorlar.

• Tamam da insanlar gencler oyle ya da boyle bosa zaman harciyorlar. Bu sozluk disinda bilgisayar da oyun oynamak , ps3 , telefonla ugrasmak , televizyon izlemek. Ee bunlarin hepsi bos is bence ama yapiyor muyum elbette yapiyorum , surekli ders calisacak degiliz. Sorun calisma disiplinimizin olmayisi , az da olsa hergun duzenli calissak istedigimizi yapacak vaktimiz de kalir ama cogumuz 10 gun boyunca gunde birer saat calismaktansa son iki gune 20 saatlik calisma sigdirmaya calisir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +

• Katılıyorum. Malesef birçok sözlük yazarı kendini bir şey zannediyor. Ve bu yüzden her şeyi eleştiriyorlar. Sözlük yazarı olmak için de sadece üye olup üyeliğin onaylanmasını bekliyorsun bu kadar basit bir şeyi başardılar. Zannedersin nobel aldılar.
  • Sözlükte takılmayan facebook, twitter, instagram falan takılıyor onlarda takılmayan da zaten DH'de takılıyor
  • Başlık bile sözlük başlıklarına benzemiş hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.