Şimdi Ara

APTALLIGIMA YANARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sanalmarketim.com/msi-gt60-2qd1207tr-dominator-superr-core-i74710mq-16gb-2x128gb-256gb-ssd-1tb-gtx970m-156-full-hd-bluray-win-81/p_59259/ BUNU BULDUM HEMDE SANAL MARKETİM GİBİ GÜVENCELİ Bİ SİTEDE AMA BEKLETDİM ŞİMDİDE STOKTA KALMAMIŞ

• OHA ŞİMDİ BEN ARADIKTAN SONRA FİYATI 7000 LİRAYA ÇEKMİŞLER 4000 BİNDİ
  • Belki 1sene sonra laptop alacaktim ama bu araligia gordukten sonra ben bile alirdim herhaldde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 16 Mayıs 2016; 13:51:39 >
  • Bumu 4000 di. Hemde bu kadar hediyesiyle. 4000e bunu satarlarmi şaka yapiyosunuz degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BANADA O YÜZDEN ÇOK KOYDU APTALLIK YAPTIM BİTEBİLME İHTİMALİNİ DÜŞÜNMEDİM ŞUAN GERİ GİTSEM AFFETMEN HEMEN ALIRIM
  • adnangumus02 A kullanıcısına yanıt
     APTALLIGIMA YANARIM
    yine dediğiniz fiyat sanırım
  • Aiberg A kullanıcısına yanıt
    oop ondada stokta yok yazıyor nedir bu laptop fiyatları böyle ya geçen yıl 970m li monster 3500 e alınıyordun şimdi olmuş 5 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnangumus02 -- 16 Mayıs 2016; 17:31:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben aptalım aptallll
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisinde de stok yok yazıyor. GT serisini 4000 e almak imkansız gibi birşey. GS serisi bile o paralara düşmez hayatta. Üzülme kardeşim yanlış aklında kalmıştır
  • aynen bende ilk gördügümde öyle düşündüm hemen aradım sordum stokta var dediler ama benimde aklıma gelmedi kaç tane kaldı diye sormak onlar söylemedi 4.nesil olunca işlemci o yüzdendi heralde
  • Ben gene de yanlış bir anlaşılma olduğunu düşünüyorum :) firma çalışanı tarafından
  • Şu an 8000 görünüyor.. 4 bin olması gerçekten hayret verici :) ama 8 bine de değer bence...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.