Şimdi Ara

Apu sistem için Vento 350 Watt yeter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ryzen 3 2200 işlemcili bir apu sistem kurmayı düşünüyorum. İleride ekran kartı almayacağım ama en fazla 5 3400g yüskeltmesi yapabilirim. Asus Vento'nun 350wattık kasaları var ucuza, rahatlıkla yeter mi? Örnek olarak:

https://www.incehesap.com/vento-vs115f-350w-atx-mid-tower-kasa-fiyati-47270//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donurhan -- 30 Kasım 2020; 20:14:39 >

• Şuan için yeter fakat ileride update yapmak isterseniz sıkıntıya sokabilir. 450-500W +80 bir güç kaynağı alın derim.

• Yeterli olurApu sistem için Vento 350 Watt yeter mi? 

• Çok teşekkür

• Yeter sıkıntı olmaz.Asus Vento Kasa da Ryzen 1500X,356MB 7900GS var.300W Aopen PSU cok rahat yetiyor.

Onboard a hayli hayli yeter...

• o zaman 300 de yeter bana. 100tl fark var 300-350w arasında

• Yeri gelmişken sorayım: Aslında ben şuanda 450w high power kullanıyorum, 7-8 yıllık ama bozulmaya başladğından şüphelendiğim için yeni almak istiyorum. Ben buna 30-40tllik 2 tane ekran kartı taktım sırayla, ikisinde de restart ya da donma gibi sorunlar oluştu. bir düşük kart daha denedim, çalışıyordu (eax1050) sonra da sata dvd ekledim, ekran karardı, donmalar oldu. Ben de psuyu açıp baktım, içinde bazı parçaların arasında beyaz plastik gibi bir şeyler akmış. Hatta bu akıp donmuş gibi görünen beyaz madde 2 parçayı birleştirmişti, bıçakla dikkatlice kesip çıkartabildiğimi çıkarttım. Bu bozulma işareti midir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    650W bu sisteme yeter mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • donurhan D kullanıcısına yanıt
    içerde ki yuvarlak şeylerden akmistir onlar yani bozulmustur buyyk ihtimalle
  • evet 2 yuvarlak şeyin arasında oluşmuş. Şu an çalışıyor ama işte 2 parça düşük parça takında sorun oluşyuor, sorun ondna mı kaynaklı çözemedim

• 3400g için 350w fazlasıyla yeter, ama kalitesi nedir bilmiyorum. Kalitesizse bozulma ihtimali var, bilgisayarda kapanmalar, mavi ekran vs. olursa değiştirirsiniz.

edit: 300 de her türlü yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 1 Aralık 2020; 0:58:53 >
  • asus ventolar bildiğim kadarıyla fps ya da asus marka psu kullanıyor. en azından eskiden öyleydi. dandik psu kullanmaz herhalde ama emin değilim, hiç bir yerde ayrıca belirtilmemiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.