Şimdi Ara

APU SİSTEM TOPLUYORUM RAM YARDIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.nanokatalog.com/GSkill-Ripjaws-V-8GB-2x4GB-DDR4-3200Mhz-RAM,PR-100112.html

r5 2400g işlemci var elimde bu ram i almayı düşünüyorum sizce uyumlu mu? başka önerilere de açığım

• ram cpu göre değil, anakart göre secilir.

gerçi kodumun ryzen 5 cpu aldıgına göre anakart ta drr4 ram destekliyodur iş görür sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmk20 -- 5 Ağustos 2018; 1:27:30 >
  • eyvallahta bu ram fiyatı iyi mi işlemci ile uyumu nasıl yabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ram iyi sıkıntı yokta, bence tek 8gb 3200mhz ram al, anakart ram stok kazanmış olursun ilerde gene aynısından alır 16gb cıkartırsın ram

bide pc kendin toplamıcaksan ve apu aldıgını düşünürsek ekran kartı almıcaksındır aldıgın yere toplayıp hiç yoktan bios kadar görüntü almasını iste,

bende ryzen apu aldım aldıgım anakart bios sürümü eski oldugu için cpu tanımadı çalısmadı sıfır kasa, eski seri cpu bulup bios güncelledikten sonra çalıstıydı,

ryzen apu daha yeni oldugu için yazılımsal sıkıntıları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmk20 -- 5 Ağustos 2018; 1:33:53 >
  • 8 alırsamda tam performans alamam ki hocam

• tek 8gb 3200hmz ram alıyon bunu taktıgında anakart 2900hmz olarak kast etiğin oysa, biostan xmp acıyon 3200 yükseliyor, hiç bi farkı kalmıyor ha 2 tane olmuş ha tek olmuş
  • hocam çift kanalın performansı apu da daha yüksek videolar da öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alacagın anakart 4 slot varsa veya 2 slot var ekleme yapmayı düşünmüyorsan ve derdin 100mb + 3fps ise tamam ve en önemlisi için rahat edecekse tam dual kit al.

ben ileriye yönelik olarak 16gb yükseltirsen diye söyledim sadece.

--

ha bide o testlerde genelde ekran kartı kullanılır, apu aldıgın için ekran kartı almamayı planladıgını düşünüyorum,

onu da göz ününde bulundur testler senin alacagın sistem beklentini karşılayamayabilir.
  • 4 slot b350m bazooka var

• bu anakart gecen yıl cıkan bi kart raven cpu bios güncellemesi olmayabilir, o yüzden ryzen 5 2400g tanınmama ihtimali var.

"7A38v1A" bios sürümüm ile 2. nesil raven amd cpu destekler hale geliyor aldıgın yerden bios güncellemi değilmi mutlaka kontrol et elinde açılmayan bir pc kalır sonra.
  • 1.nesil işlemci takınca güncelleyebiliyormussun

• evet 1.nesil cpu tanır ama amd yeni ryzen cpu larında apular hariç geri kalanı ekran kartı olmadan görüntü vermez öyle bir sıkıntısıda var, idare ten ekran kartıda bulman gerekir.
  • tamam eyvallah kardelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.