Şimdi Ara

Aqua 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 12'li 21,75 ₺ Rosmann +9.90 Kargo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.964
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben gördükçe bundan 3 tane alıyorum. dün de Amazon'dan 32 li Familia Plus ı aldım 2 ay idare eder evdekiler.

• bradenburg B kullanıcısına yanıt

Şok o ürünleri nakit almanız durumunda 25 tl şartı koşmuyor.

• EllerYukarı kullanıcısına yanıt

Bu gramajda ise iyi hocam. Nereden buldunuz ağırlığını?

Kargo hiçbir şekilde ücretsiz olmuyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 9 Nisan 2022; 13:45:32 >

• Notrinova N kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde tuvalet kağıdı ve havlu için öyle yapıyorum ama geçen hafta kağıt havluyu kaçırdım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

150 ye tamamlayıp Paycell 150/30 indirim ile 2 adet alsak iyi fiyata denk gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesadüfen denk geldim dün rossman da ,3 karşıdan ziyade 2 katlı gibi baya ince geldi . üstteki familia 73 TL ye güzel fırsat

• ReqinLeif R kullanıcısına yanıt

Yani 3 katlı olmasına rağmen, 2 katlı gibi mi bi performans sergiliyor?

• dekareme kullanıcısına yanıt

Performansını bilemem hocam ama rulosu ince ve hafifti öyle söyleyim yani

• bir oturumda bir rulo da biter.. güya 3 katlı olup 2 kattan ince olan var.. şişkin görünümlü rulo var misal, diyorsun ki bu kalın, havayla strafor gibi sarılmış aslında.. o yüzden ağırlık kontrolü daha mantıklı bir seçim oluyor.. farklı markalardan 32'lik ile 24'lüğü tartıyorsun, bi bakıyorsun gramajları neredeyse aynı..

zaten neyde film dönmüyor ki.. covid maskeler de aynı değil miydi.. 3 katlı diye yardırıyor, evet 3 katlı ama içinde meltblown doku yok.. elinde iplik iplik sünüyor..

çikolatlar neydi, ne oldu bir başka örnek... 90 gramlık kare antep fıstıklı, hoop 80 gram, sonra 75-70 derken şimdi ne 65 mi? ... gramajla oynamak .. aferin.. çok kurnazlar.. aynen dewamke..

o diil de mançıstır golü derken, mihriban türküsüne geldik yine.. nası bi golse artık, dimağlardan çıkmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turizmpsikoloğu -- 12 Nisan 2022; 10:0:53 >
  • Aqua 3 Katlı Tuvalet Kağıdı 12'li 21,75 ₺ Rosmann +9.90 Kargo

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Bir tuvalet kağıdı uzmanı olarak ilk inceleme ve testini yapıp burdan paylaşmanı isteyecem, ben de ona göre alıp almamaya karar verecem

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Tartma şansın var mı hocam? Yoksa boyutlarının fotoğrafını atabilir misin?

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Gördüğünüz fiyat neydi? Amazon Hepsiburada gibi sitelerde fiyatlar anlık değişir.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    74

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 12 Nisan 2022; 23:54:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir paketi 870 gr. 3 katlı. %100 selüloz. 135 yaprak. Bir yaprağının ölçüsü 11 cm. x 9,5 cm. Türkiyede üretilmiş ve üreticisi Essel.

• den kullanıcısına yanıt

Yaprak sayısı az ancak muadillerine göre gramajı iyi. Selpak bildiğim kadarıyla 2.9 kg idi 32'lisi.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Bana gramajı düşük gibi geldi. 870/12=72,5 gr. ediyor. Zaten evde Selpak da vardı onunla mukayese edince bu da 3 katlı olmasına rağmen bariz daha ince olduğu anlaşılıyor. Yani kullanırken belki daha fazla yaprak kullanmak gerekebilir ancak her şeye rağmen f/p olarak bakılacak olursa hiç de fena sayılmaz. Islandığında parçalanıp insanın bir taraflarına da yapışmıyor. Ayrıca Rossmann mağazalarında 20 TL üstü alışverişe indirimli ürünler de var, paket başına 1 adet indirimli ürün alınabiliyor öyle bir avantajı daha var.

• bizde bugun aldik direkt magazadan 4-5 paket, insallah guzel cikar, en azindan teno’dan, silen’den kesin iyidir :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.