Şimdi Ara

Aquaman (2018) | Jason Momoa (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
16
Favori
46.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lawliet24

Şu adamın yapamadığı bir şey var mı ?

.

(
    )

Açılmıyorsa: [link=" data-href="https://www.instagram.com/p/BMsQlfvBrht/[/link
    [/quote
    Çok iyi. [sm=s17.gif [:(/embed" style=" color:#000; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none; word-wrap:break-word;" target="_top">.

(
    )

Açılmıyorsa: [link=">https://www.instagram.com/p/BMsQlfvBrht/

Çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

(
    )

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Castinge bu kadar önem vermesine şaşırdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Proje adı her filmde olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proje adları farklı bir şey, mesela Man of Steel'in proje adı Autumn Frost'du.
  • Nolan ın batman filmleri yaz aylarında vizyona girmişti. Batman solo filmi de büyük olasılıkla yazın vizyona girecek demek ki. Ama Flash filminden hala ses yok umarım ertelenmez 2019 a

• Nite Owl karanlık tarafa geçmiş.
    Aslında kendisini Owlman rolünde görmek isterdim. Umarım Jackie Earle Haley de yakında DCEU'a katılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 13 Aralık 2016; 2:29:48 >
  • Harika bir cast daha

• Güzel seçim ben beğendim.James Wan faktörüyle birlikte güzel film olacak inş

• 10 numara Scarecrow olur o adamdan.

• Adamı allah bilir ömrü hayatlarında ilk görüşleri ama müthiş cast oluyor hemen nedense

• Jeffrey Dean Morgan, Billy Crudup ve Patrick Wilson tamam, geriye Matthew Goode, Jackie Earle Haley, Carla Gugino ve Malin Akerman kaldı sanırım.
  • Sen dabbe izlerken biz The Conjuring izliyorduk paşaaa
    + Watchmen'in Nite Owl'ı ama sen bilmezsin belki

Matthew Goode'ye de kostümlü birşeyler gider uygun olabileceği
    Namı diğer Ozymandias

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 13 Aralık 2016; 11:44:09 >
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Fargo, The Conjuring ve Insidious serisi ile Watchmen de gayet iyiydi. Zaten zamanında Edgar Wright Ant-Man filminden ayrılmasaydı filmin villian ını Patrick Wilson oynayacaktı. Edgar filmden ayrılınca o da villian ı oynamaktan vazgeçti. Ben filme çok şey katacağını düşünüyorum oyunculuğu ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 13 Aralık 2016; 12:07:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Jeffrey Dean Morgan, Billy Crudup ve Patrick Wilson tamam, geriye Matthew Goode, Jackie Earle Haley, Carla Gugino ve Malin Akerman kaldı sanırım.

Carla Gugino da tamam sayılır aslında,BvS de Zod un gemisinde donanımdaki o kadın sesi Gugino'nun seslendirmesiymiş

• zeqqqqq kullanıcısına yanıt
    Seslendirme sayılmaz ya Patrick Wilson'da BvS'de Amerikan Başkanını seslendirmişti. Carla'ya da bi rol lazım ki muhtemelen verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Adamı allah bilir ömrü hayatlarında ilk görüşleri ama müthiş cast oluyor hemen nedense

Fargo ve Watchmen izleyen herkes bilir Patrick Wilson'ı. İlk defa gördüğümüz bir adam değil yani.

Ben Karl Urban'ın Orm olmasını isterdim ama malum MCU'ya katıldı. Muhteşem olmasa da iyi seçim, çok iyi oyuncudur Patrick Wilson.

• Ben şahsen Conjuring ve Insidious'tan biliyorum. Sevdiğim bi aktör oldu, fena seçim değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çok iyi bir cast yapılmış gerçekten. Watchmen'de döktürmüştü Patrick Wilson. Bence bu filmden sonra James Wan'a JL 2 için teklif götürmeliler, eğer Zack çekmezse
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Çok çok iyi bir cast yapılmış gerçekten. Watchmen'de döktürmüştü Patrick Wilson. Bence bu filmden sonra James Wan'a JL 2 için teklif götürmeliler, eğer Zack çekmezse

Öyle bir söylenti var zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.