Şimdi Ara

Aquaman (2018) | Jason Momoa (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
16
Favori
46.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mızrağı hiç geri almıyor ki. Evde kalıyor ve büyüyünce Arthur'un oluyor.
  • Film bittikten sonra bir sahne daha varmış ben yeni görüyom
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Orayı atlamışım, teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü değil fan boyların bayildigi kadar da yook

• Film gayet iyiydi. İzlediğim en iyi solo super kahraman filmlerinden biri. DC evreninde zaten solo filmlerden yana sıkıntı yok, sıkıntı ekibin bir araya geldiği filmlerde var.

WB en basında Man of Steel sonrası Batman solo filmi arkasından WW, Aquaman ve Flash filmleri gelseydi suan içinde bulunduğu karmaşaya girmezdi. Acele ettiler. Son yapmaları gereken işi başta yaptılar.

• wonder woman ve aquaman filmleri, justice league saçmalığından sonra çok iyi geldi valla.

man of steel ve batman v superman de kötü filmlerdi bana göre.

ama bu ikisi gayet iyi.devam filmleri de güzel olur bence.

• Call Me Ocean Master

Aquaman (2018) | Jason Momoa

• Az önce izledim. Gereksiz bir film.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G1903K

Az önce izledim. Gereksiz bir film.
    Az önce okudum. Gereksiz bir yorum.
  • filmi yeni izledim. Açıkçası imax'te izlenir bir filmmiş. Görsel zevk harikaydı. Atmosfer çok güzeldi.

Bir iki yerde boş muhabbet sıktı ama onun haricinde 2.5 saat güzel bir film zevki yaşattı.

Batman üçlemesinden sonra en sevdiğim DC filmi bu oldu sanırım. Ayrıca dövüş sahnelerinde ki çekim açıları falan çok iyiydi. Boss fight işini de iyi kotarıyor dc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 7 Nisan 2019; 12:0:13 >
  • dc'nin yapmış olduğu en iyi film olabilir diğer filmleri gerçekten fantastik filmlere bayılmama rağmen inanılmaz garip ve kötü geliyordu oldukça başarılı buldum özellikle hazina avı içermesi daha da hoşuma gitti
  • Şimdi izlemeye başladım , 4k izliyorum , bu görüntüyü direkt media player classic den aldım , olay şu ki yapımcılardan biri çıkıp da bu nasıl kötü bir Cgi dır , nasıl yapmacık bir sahnedir adamın doğru düzgün gölgesi bile yok dememiş mi ? Herşeyin cgi olduğu o kadar belli ki iskele direklerine falan bakın anlıyorsunuz gerçek olmadığını... 1993 de yapılan Jurassic Parkın cgi ları bile şu filmden kat kat güzeldir. Yazık yani izleyiciyi salak yerine koyuyorlar. Neyse bitireyim film hakkında genel bir yorum yaparım

Aquaman (2018) | Jason Momoa

Edit: Filmi bitirdim , genel olarak söylemek gerekirse superman vs batman , justice league gibi rezilliklerin ardından bir nebze izlenebilir olmuş. Yine de cgi çok kötüydü , sanırım bu işte superman , justice league gibi filmlerin cgi larını yapan şirket hepsinde aynı çünkü hepsi gerçekten çok kötü. Kötü demek az kalır rezil idi. Cgi olmadan muhteşem kahraman filmi çekilebileceğini Nolan göstermişti. Geçen gün batman serisini tekrardan izledim.Anladım ki ne dc ne marvel sinema evreninde bu serinin üstüne bir film gelemeyecek.

Bu diyaloglarla , bu sinematografik çekimlerle , müziksiz falan böyle bir super kahraman kavga sahnesi eşine az rastlanır bir sanat eseridir Nolan tarafından sahnelenen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 23 Nisan 2019; 6:2:44 >

• Filmi şimdi izledim. Güzel film, sıkmadan izleniyor. Tavsiye ederim.
  • 2. filmin konusu yok buraya yazayım.

Amber Heard kovuldu, büyük ihtimal bu karının kariyeri de bitti artık geçimini sürdürmek için hak ettiği yer olan adult sektöründe oynar anca orada izlenir bu karı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 20 Mayıs 2020; 22:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

2. filmin konusu yok buraya yazayım.

Amber Heard kovuldu, büyük ihtimal bu karının kariyeri de bitti artık geçimini sürdürmek için hak ettiği yer olan adult sektöründe oynar anca orada izlenir bu karı.
    İyi oldu. Johnny Depp'in kariyeriyle oynadı resmen az bile bu.
  • Geçenlerde izlemiştim bu filmi baya iyiydi
  • quote:

onun yerine bulurlar birini çok zor değil. başrol önemli
  • quote:

İyi olmuş, defolsun gitsin. Böyle vasıfsız ama bir o kadar egoist tiplerin bu kadar çok pohpohlanmasından nefret ediyorum. Gerçi açlık çekmez Elon Musk'ın omuzlarında dolaşır ki onu da hiç sevmem.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.