Şimdi Ara

Aquaman (2018) | Jason Momoa (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
16
Favori
46.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hasılat konuşmanın mantığını biri açıklayabilir mi? hayırdır, DC de hisse sahibi misiniz?

EDIT: bilet almak istiyorum da 30 TL civarı IMAX var mı Beylikdüzü Marmara park için kullanabileceğimiz indirim vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 8 Ocak 2019; 18:16:51 >
  • Filmi merak ediyorum baya ama gitsem mi kararsız kaldım
  • .Moonlight. kullanıcısına yanıt
    İmkan varsa gitmeni öneririm, Keyifli vakit geçirirsin değer bence.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    İş bankası maximum kartınız varsa, cinemaximumlarda hergün 12.30'a 8 lira oluyor. biz bütün (imax 3d dahil) filmlere gidiyoruz bu şekilde. eğer işiniz gücünüz yok ve 11-12 gibi müsaitseniz 8 liraya imax keyfi yaşayabilirsiniz :) Bu arada hasılat olayı da tamamen geyik, yani tabiki hissemiz yok ama nasıl ki futbolda kazanılan paralar, bonservisler vs. konuşulup tartışılıyorsa bu da aynı mantık da filmlerin başarı ve başarısızlığını değerlendiriyoruz, ki hasılat da başarının kriterlerinden birisidir, o yüzden.
  • Akca96 A kullanıcısına yanıt
    maalesef iş bankası kartım yok fakat merak ettim genede, online alabiliyor musunuz bu fiyata yoksa gişeden mi?
    Bana da arkadaşım aldığı için tam bilmiyorum ama sitesinde gişeden almanız gerekiyo diyor. Varsa bi arkadaşınız bu karta sahip, bence o arkadaşınızla bi konuşun ikna edin, gidin :)
    Arkadaşın bahsettiği durumu yapamıyorsanız internet üzerinden kod satın alarak imaxlere 24tl fiyatla girebilirsiniz her yerde
    Tam nerden alınıyor bilmiyorum benim de aekadaşım alıyor :d
    Ben şahsen sinemia kullanıyorum tavsiye de ederim ayda 1 imax ücretsiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekşide adamın biri süper yorum yapmış:

millet garip yahu marvel aynı popcorn tarzıyla milyar dolarları götürdü hatta berbat filmler yaptı. iron man ne kadar güzelse 2-3 o kadar berbattı, thor'u ancak ragnarok da toparladılar. black panther rezaleti var ortada. ilk kaptan amerika berbat bir filmdi. avengers iyiydi lakin ultron tarihin en boktan filmlerinden biriydi. civil war neydi neden devamı gelmedi?
    hulk bence iyi bir ilk film kötü bir ikinci filmle bitirildi.

infinity war'da marvel popcorn tarzından çıkmak istedi lakin thanos'a garip garip sözde bir felsefe yüklediler.

aquaman başarılı bir filmdir ve muhtemelen yeni dc sinema evreni başlangıcıdır.

james wan warner bros'a bana bulaşmayın demiş. dc artık evrenine sahip çıkmalı james wan kadar cesur olmalı.
  • Yani şu film o kadar iyi ki verilen puanları hala hazmedemiyorum. Yazık...
  • WB hiç bulaşmamış belli..

Valla beklemediğim kadar iyi buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam. Aquaman bildiğimiz rockçı bir abimiz. Hell Yeah diyip ortalığı kavuruyor.
  • Dc sonunda turnayı gözünden vurdu 1 milyara koşuyor film ama hakikaten güzel filmdi demek ki iyi yönetmenlerle işine kimseyi karıştırmayın yönetmenlerle bu iş oluyormuş bunun peşi Shazam bakalım o kaç yapacak bence o da en az 800 görür sinemada da böyle rekabet olsun da eğlenelim yahu

• Dc man of steelden sonra bvs yapacagina adam akilli tum karakterlere solo film cekipdaha oturakli bir evren yaratsaydi bu kadar sallanti yasamazdi.

Solo filmleri gayet tatminkar cunku.

Takvimini bilmiyorum ama, flash, cyborg, batman, man of steel 2 solosu gelmeden justice gelmemeli.

Ayrica suicide squadi komple iptal edip olmamis gibi davranmalilar ve yeni joker joaquin abi olmali, buyuk ihtimal onun filmi de guzel olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 10 Ocak 2019; 13:50:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trufily

Bu mesaj silindi.
    Eleştirmenlerin yorumlarına bakıp filme gidenleri anlamıyorum ben zaten, Hadi normal giden insanların yorumlarına bakılır ama eleştirmenler hiç samimi gelmiyor yazdıkları veya söyledikleri şeylerden çok şüphe duyuyorum ben mesela, İzledikten sonra bakarsam bakıyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Eleştirmenlerin yorumlarına bakıp filme gidenleri anlamıyorum ben zaten, Hadi normal giden insanların yorumlarına bakılır ama eleştirmenler hiç samimi gelmiyor yazdıkları veya söyledikleri şeylerden çok şüphe duyuyorum ben mesela, İzledikten sonra bakarsam bakıyorum sadece.

Alıntıları Göster
    Her yerde öyle olmuyor belki sen biz gitmiyoruz ama bunların yorumlarını inceleyip gitmeyen özellikle yurtdışında çok insan var. Adam giriyor Rotten'a oooo black panther 97 müthiştir diyor basıp gidiyor mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Her yerde öyle olmuyor belki sen biz gitmiyoruz ama bunların yorumlarını inceleyip gitmeyen özellikle yurtdışında çok insan var. Adam giriyor Rotten'a oooo black panther 97 müthiştir diyor basıp gidiyor mesela.

Alıntıları Göster
    Aynen onları anlamıyorum zaten bende, Black panther bu filmin yanına yaklaşamaz bana göre hiç bir konuda ama sorsan değerlendirme sitelerinde daha kötüdür, Tabi biraz kişisel biraz'da menfaat meselesi onlar için.
  • zenci panter disneyden paralar yatmış diye boşa demiyoruz. Her disney filmi ederinden fazla pohpohlanıyor..

• Bugün sıkıntıdan gittim izledim. Ve JL'nin ne kadar büyük bir hayal kırıklığı olduğunu anladım. Şu filmde Aquaman gibi önemli ve karizma bir adamı JL'de şapşal, yancı bir tip yapmışlardı. Bence DC'nin en iyi filmlerinden biri olmuş.

• Flimden yeni çıktım.spolier yememek için başlığa hiç ugramadim.

Flimi başarılı buldum.gidilir.jl den kat ve kat iyi olmuş.şu adamı jl öne cikarmadilar ya ne diyeyim.

Önceki yorumlara şimdi bakacağım.ama şunu diyeyim eminim herkes mera ya hasta olmuştur ama ben nichole Kidman a hasta oldum.yaslandik gali ondan ellaam :/

• Film için son 30-40 dk sına kadar eh işte diyordum ama sonlara doğru film resmen farklı bir boyut kazanıyor. Dc evreninin Man of Steel dan sonra en iyi filmi diyebilirim kendi adıma. Birde umarım gişesi ile de WB nin akıllanmasını sağlarda Birds of Prey gibi saçma sapan yapımlar yerine Batman, Flash, Nightwing, Gl Corps, New Gods gibi filmlerin vizyon tarihi öne alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 12 Ocak 2019; 1:37:11 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.