< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 15 Ekim 2014; 19:55:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 15 Ekim 2014; 19:55:53 > |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Az önce okudum. Gereksiz bir yorum.
|
KING OF THE ATLANTIS
![]() |
Filmin CGI'ları laf eden göze batan diyenleri bloklayın çamur atmaya çalışıp ama beceremeyen boşlarla vakit harcamayın ,filmin CGI kalitesi A kalite
|
Forumdaki bazı marvelcan'lara hangi DC filmini göster mutlaka saçma bir yorum yapıp eleştirecek bir nokta bulur takmayın sizde
![]() ![]() |
Film bence çok iyi olmuş. Justice league'den den sonra DC ye küsmüştüm. Gitmem bile diyordum filmlerine ama yanıldığımı farkettim. Film öyle dört dörtlük değil. Hatta bazı sahneler kabak tadı veriyor ama filmin geneli, hatta büyük bir çoğunluğu çok iyi. Ulan Geekyapar CGİ gömmüş. Rezalet diyordu efektlere. Ulan Allahtan korkun. Bunun efektlerinin neresi kötü anasını satayım. Göz var izan var. O kadar epik savaş var. Görsel efektlerin hiç sırıttığını hiç görmedim.
Hee bir de şunu söyleyeyim. DC epik sahneleri çok iyi yapıyor. Filmde o kadar güzel sahneler var ki, ekran görüntüsü al duvar kağıdı yap. O kadar iyi. Müzikleri beğenmedim ama. Ama genel olarak iyi film. DC den ümidimi kesmiyorum artık. Hadi bir de hakkettiğimiz BATMAN filmi gelsin. Lütfen. ![]() ![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|