Şimdi Ara

Voltron filminin başrolünü Henry Cavill üstlenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Voltron filminin başrolünü Henry Cavill üstlenecek
    80'li yılların en sevilen, en popüler animasyon dizilerinden biri olan Voltron, live-action (animasyon olmayan) bir film olarak sinemaya uyarlanıyor. 2005'ten beri çekilmeye çalışılan Voltron filmini bu kez gerçeğe dönüştürmeye kararlı görünen Amazon MGM stüdyosu, yavaş yavaş şekillenmeye başlayan bu film için önemli bir isimle anlaştı. Voltron filminin başrolünde, ünlü oyuncu Henry Cavill (Man of Steel, The Witcher) yer alacak.

Hem bilim-kurgu ve fantezi türlerindeki eserlere, hem de video oyunlara düşkünlüğüyle tanınan Cavill, böylece adını bu sularda gezen yapıma daha yazdırmış oldu. Cavill'in gelecek projeleri arasında Voltron'ın yanı sıra Highlander ve Warhammer 40K de bulunuyor.

Ayrıca Bkz.Christopher Nolan'ın yeni filmi resmen duyuruldu

Voltron Filmini Rawson Marshall Thurber Yönetecek

Kayda değer bir bütçeyle çekilecek olan Voltron filmini, daha önce Skyscraper ve Red Notice gibi aksiyon filmlerine imza atan Rawson Marshall Thurber yönetecek. Voltron filmine temkinli yaklaşmamıza sebep olan başlıca unsur da Rawson Marshall Thurber'ın dâhiliyeti. Zira kendisinin önceki filmleri, her ne kadar geniş kitlelere ulaşmış olsalar da, oldukça zayıf yapımlar. Bu yüzden yönetmen koltuğu için Thurber'ın seçilmiş olması, pek çok kişinin filme dair beklentilerini düşürüyor. Ama tabii günün sonunda bizi şaşırtan bir filmle da karşılaşabiliriz.

Dönemin Japon animelerinden esinlenen Voltron, aslan görünümlü robotları kontrol eden bir grup uzay maceracısını takip ediyor. Bu robotlar, bir araya gelerek Voltron olarak bilinen devasa süper robotu oluşturuyor. Film uyarlamasının konusu henüz açıklanmadığı için, bu hikâyeye tam olarak nasıl bir yorum getirileceği belirsizliğini koruyor.

Kaynak:https://deadline.com/2024/10/henry-cavill-voltron-1236112692/

• Warhammer 40k de çekilecekmiş, merak ettim şimdi, neredeyse 20 yıldan beri oyunlarını oynuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Olum güzel yapın lan şu filmi

Aptal hollywood senaristlerine hiç elletmeden güzel bir filmle gelin lan

Daha Transformers'ımsı bir havayla ve karanlık tonda gelir inşallah

Şu kral adam, film sektörünün bka battığı döneme denk gelmese ne güzel filmlerini izleyecektik ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 12 Ekim 2024; 23:21:27 >
  • doruhüso D kullanıcısına yanıt
    cavill varsa elletmez senaryoyu. gerçekten kral adam ya resmen bize hediye

• Çocukken çok severdimde, aslan şeklinde olup birleşip insansı dev bir robotun diğer bir tek robot ile güreşmesini izlemek bilemiyorum pek çekici gelmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her pazar , 9:30 da voltranı beklerdik hey gidi yıllar…zaman çabuk geçiyor şimdi yaş oldu 50 hey gidi yıllar… voltran ,heman candır..!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Constantine 2 | Keanu Reeves
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ummarım transorferms benzeri olmaz. Çzigi dizinin ruhunu yansıtır.

• bu yahudi kılıklıdan sonra kimse kalmamış mı.süpermende tiksinmiştim görevimiz tehlikede hain oynadı aslına döndü demiştim. birine kıl kapıyorsan sonradan çıkıyor

• Voltran, benim gibi Galatasaraylı çocuklar için ayrı bir gurur kaynağıydı. Voltran'ı o kadar çok seviyordum ki, sırf bu yüzden Transformers'a bir türlü ısınamamıştım, Voltran çakması gibi geliyordu. Filminin gelecek olması sevindirici, yıllardır beklediğim bir şeydi.

• omanner kullanıcısına yanıt

Warhammer 40k denen ve satranç-vari figürler yapıp masa üzerinde oynadıkları evrene Cavill takıkmış. Bana çok acayip geldi; acaba nasıl oynuyorlar vs. Kurallarını ezberlemesi herhalde zordur. Satrancın aksine sınırlı sayıda taş/birim yok (satrançta zaten esas olay tahtanın bu sınırlı sayı ve harekete sahip taşlarla ürettiği sayısız olasılıklarda).

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Hanry'nin oynadığı sahalar bunlar, çok acaip. table top RPG oynamışlığım var, 6 kişi yaklaşık 2 gün sürmüştü non-stop.

MiniWarGamingyoutube
    Dave’s 300,000 pt Warhammer 40k Apocalypse Game | Orks vs Chaos
    https://www.youtube.com/watch?v=c6mOz-XDZ-Q&ab_channel=MiniWarGaming

• neresini oluşturacak acaba?

• Çocukken ne izlerdik hey gidi günler heyyy

Yaş oldu 50

Filmini izlemek ayrı bir zevk olacak

• İnşallah Aslanlı Voltron değil de Arabalı dediğimiz Vehicle Voltran olur.. Çünkü Vehicle Voltran aslında çok daha güçlü..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.