Şimdi Ara

Aquaman (2018) | Jason Momoa (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
16
Favori
46.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk dövüş sahnesi ve kızıl hatun süperdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

Film için son 30-40 dk sına kadar eh işte diyordum ama sonlara doğru film resmen farklı bir boyut kazanıyor. Dc evreninin Man of Steel dan sonra en iyi filmi diyebilirim kendi adıma. Birde umarım gişesi ile de WB nin akıllanmasını sağlarda Birds of Prey gibi saçma sapan yapımlar yerine Batman, Flash, Nightwing, Gl Corps, New Gods gibi filmlerin vizyon tarihi öne alınır
    MoS'de müzikler efsaneydi maalesef bu filmde orada olduğu gibi insanı havaya sokacak müzikler yoktu, Bunun dışında çok iyiydi tabi, Normalde sonlara doğru sıkılır çoğu insan ama bu filmde tam tersi olduğunu düşünüyorum izlerken hep birazdan durulur film sıkılırım dedim ama tam tersi etki bıraktı.
  • Dun izledim IMAX'da sahneler 90% tam ekrandi gorsel efekler iyidi

burada Black Panter Marvele laf edenler bu filmin SENARYOSU RESMEN BLACK PANTERLE AYNIYDI INANAMADIM SOK
    OLDUM

DC biraksin bu isi.. Disneye versinler haklari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 13 Ocak 2019; 13:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Dun izledim IMAX'da sahneler 90% tam ekrandi gorsel efekler iyidi

burada Black Panter Marvele laf edenler bu filmin SENARYOSU RESMEN BLACK PANTERLE AYNIYDI INANAMADIM SOK
    OLDUM

Öyle bir şey istensede mümkün olamaz. Rekabet kurulundan geçmesinin imkanı yok.

Ama dc konusunda haklısın. Birkaç film hariç iyi iş çıkaramadılar.

• quote:

OLDUM

Şaka falan bu heralde.
  • quote:

OLDUM

Aquamen çizgi serisinin çoğu hikayesi ocean master (kardeşi) ile taht kavgası şeklinde geçer.

Araklama varsa Black panter araklama

Not:iki evrenide severim.marvel in çoğu cizgi romanını okumusumdur

• Filmi dün akşam IMAX'de seyretme fırsatı buldum sonunda.
    Geekyapar (ön inceleme) ve Kafeinsiz (Berk Gün) yorumlarından sonra gitmeyi bile düşünmüyordum.
    İki kanalda benzer yorumları yapmıştı "su altı fast and furious" euhuheueh... Alakası yok.

Atlantis ayrı bir ırk, kendi teknolojileri araçları var doğal olarak bunları kullanıyor.
    Bu arkadaşların yorumuna göre de o zaman star wars seyredince de aynı yorumu yapmamız lazım. "uzayda fast and furious"

Ben gayet başarılı buldum filmi. Aquaman'nin hikayesini en konsantre şekilde, bir anı sıkmadan gayet güzel vermişler.

Rotten ve meta kullancı puanlarıda 7 civarı ki gayet normal bu film için. Hatta IMDB 7,5 şuan. Gitmeyi düşünen varsa tavsiye ediyorum ve inceleme kanallarına artık pek uğramayacağım.

Belki filmi seyrettikten sonra bunlar ne demiş diye bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 15 Ocak 2019; 20:12:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akca96

İş bankası maximum kartınız varsa, cinemaximumlarda hergün 12.30'a 8 lira oluyor. biz bütün (imax 3d dahil) filmlere gidiyoruz bu şekilde. eğer işiniz gücünüz yok ve 11-12 gibi müsaitseniz 8 liraya imax keyfi yaşayabilirsiniz :) Bu arada hasılat olayı da tamamen geyik, yani tabiki hissemiz yok ama nasıl ki futbolda kazanılan paralar, bonservisler vs. konuşulup tartışılıyorsa bu da aynı mantık da filmlerin başarı ve başarısızlığını değerlendiriyoruz, ki hasılat da başarının kriterlerinden birisidir, o yüzden.

İmax de mi 8 lira oluyor hocam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anl_clk A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Kısaca iki beyinsiz kanalıda boşver bunlar paralı elemanlar parayı kim verirse onu övüyorlar. Film gerçekten güzeldi. Saçma salak black panther filmi bile 1 milyarı geçtiyse bu film hayli hayli hak etmiştir.
  • Ellerinde flash gibi bir karakter var kullanamiyorlar,iyi bir de rf ile çok iyi şeyler cikabilir ortaya

• Normalde bu filme gitmeyecektim. Justice League de Aquaman I sevmemiştim. Glass a gittim ama daha gelmemiş bende bu filmi izledim.

Beğenmediğim yerleri olsada genel olarak bayıldım filme. Özellikle son yarım saati inanılmazdı gerçekten.

10/9

• İmax de izledim yok böyle görsellik.

10/10.

• Arkadaşlar Adana m1'de Aquaman imax 3d mi 2d mi acaba?

• Lithium kullanıcısına yanıt
    Sitede 'Imax altyazılı' diye yazılmış sadece. Eğer 2D Imax ise harika zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 17 Ocak 2019; 20:7:9 >
  • Şimdi filmden geldim imax 3d'ydi. Hatta bu filminin son imax seansına gittim. Yarından itibaren imax salondan kalkacak. Filmi çok beğendim bir kere öyle piyasa filmi olmamış konu derinlikleri filan iyi işlenmiş. Görseller zaten muazzam. İki buçuk saate yakın sürüyor film. Müzikleri daha iyi olabilirdi sanki bir de son dövüş pek tatmin etmedi. Bu arada filmin başlamadan önce Avengers:End Game ve Captain Marvel fragmanları yayınlandı. Şaşırdım baya DC filminde görmekten. Adana M1'de IMAX'te gideceklere tavsiyem koltuklar biraz yukarıda o yüzden biraz ortalardan alın. Ben D sırasından aldım. E-F sıraları daha iyi olabilir. Bu arada Gold Class kısmı fulldü neredeyse millet mindere ayaklarını uzatmak için 50 TL veriyor adam başı çok şaşkınım. Acaba gold class için de böyle sinemia, qumpara gibi kampanya filan var mı? Ancak öyle denerim ben onu yani 50 TL mümkün değil vermem ben ona.

• Ankara'da imax sürümünü kaldırmış cinemaximum böyle bir mallık olamaz koya koya creed'i koymuş creedin neresi imaxlık
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Adana'da da kaldırmışlar dün akşam son seansa gittim akşam 9 da. Yani creed ile glass ın imax'lik neyi var. Üstelik 3d bile değiller. 3d olmayan film imax e gelmemeli bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugün izledim,rahatlıkla söyleyebilirim ki dceu'nun en iyi filmiydi.belki beklentim düşük olduğundandır ama çok beğendim cidden

• Bugün izledim puanım 8.5/10.Hiç sıkılmadan izledim çok akıcı ve güzel bir film yapmışlar helal DC.
    Mera
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.