Şimdi Ara

Aquaman (2018) | Jason Momoa (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
16
Favori
46.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta izledik ama yazmaya üşendim. Filmin senaryosunu yok sayarsak tam bir görsel şölen yaşadık. DC'nin şu ana kadar ki en güzel görsel efekt ve sahnelerine ev sahipliği yapan filmi diyebilirim. Dövüş sahneleri de ayrı bir güzeldi. Birkaç fizik hatasını gmrmezden gelmeye çalışsam da yine se gözlerime batmaya devam etti.

Spoiler

Abi sen etten kemikte bir insan evladısın. Hadi o Aquaman, onu sağa sola salladın mı duvarı çatlatır, yeri göçertir, denizaltının çelik duvaflarını yamultur da sana n'oluyor! Abimiz korsanları bir o yana bir bu yana çarpıyor, sağa sola giden korsan bedenleri denizaltının duvarlarını yamultuyor. Tamam görsellik filan iyidir de bu kadar da saçmalık iyi değildir. Hollywood, Marvel, DC ve diğerleri bir türlü şu blockbuster saçmalık alışkanlıklarını bırakamadı gitti.

Bir de bizim küçük Aquaman'nı akvaryumda savunmaya çalışan balıkların o duvar gibi kalın camı çatlatması da ayrı saçmalıktı. Balık mısın, torpido musun arkadaş bi karar ver. Böyle fizik hatalarını yapmasalar filmler mükemmel olacak da işte illa görsellik ve gişe için saçmalayacaklar.

Spoiler

Neyse çerezlik güzel bir görsel şov olmuş. Ben beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bluray çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

bluray çıktı
    İsmini görünce direk aklıma böyle güzel bir haber vereceğin geçti
  • Sonunda gelmiş blu-ray. Bekle beni Amber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

İsmini görünce direk aklıma böyle güzel bir haber vereceğin geçti

Alıntıları Göster
    senin için paylaştım kankim

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

senin için paylaştım kankim

Alıntıları Göster
  • Film beklentimden daha güzel çıktı. Jason Momoa şov yapmış resmen

Ayrıca kırmızı saçlı hatun amma güzel ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 18 Mart 2019; 17:4:1 >
  • Her ne kadar cgi filmlerden gına gelmiş olsa da bu baya baya olmuş. Bak ... adam gibi bir şeyler yaptıklarında "olmuş" da diyebiliyoruz. Kendi kategorisinde beğendiğim filmler arasına girdi. Bir de bu holivut kızıl saçlara taktı. İnsanları fena halde etkilediğine dair bir araştırma mı vardır nedir , kızıl saçlı karakterler sık kullanılıyor. Belki de benim dikkatimi yeni çekti.
  • obili O kullanıcısına yanıt
    Bunun holivut ile alakası yok karakter çizgi romanlarda da kızıl saça sahip zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

Bunun holivut ile alakası yok karakter çizgi romanlarda da kızıl saça sahip zaten.
    Vay anasını şimdi baktım da ÇR karakterlerinde hakikaten kızıl çok varmış. Ben bi Red Sonja bilirim gerisi yok bende.
  • Film baya iyiydi.

• Yeni indirdim bakalım,övüldüğü kadar varmıymış

• Beklentisi olmayan için biri olarak fena bulmadım. 7/10
  • Başıma birşey gelmeyecekse efektler gözümü kanattı. Onun haricinde aksiyon sahneleri iyiydi. Konudan bahsetmeye gerek yok. Bir kere izlemelik güzel bir film işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Başıma birşey gelmeyecekse efektler gözümü kanattı. Onun haricinde aksiyon sahneleri iyiydi. Konudan bahsetmeye gerek yok. Bir kere izlemelik güzel bir film işte.
    Haklısın efektler biraz fazla abartılmış ama yinede iyiydi film
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK13

Haklısın efektler biraz fazla abartılmış ama yinede iyiydi film

Alıntıları Göster
    Çok fazla cgi olup abartmaktan ziyade çok göze batıyordu. Çok belliydi. İyi yedirememişler gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Çok fazla cgi olup abartmaktan ziyade çok göze batıyordu. Çok belliydi. İyi yedirememişler gibi geldi.

Alıntıları Göster
    Aynen mesela o köpekbalığı cam sahnesinde dediğin çok belli oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK13

Aynen mesela o köpekbalığı cam sahnesinde dediğin çok belli oluyordu

Alıntıları Göster
    Bu bahsettiğin sahne dışında bence gayet iyiydi hatta bu tarz filmler arasında en iyilerden biriydi bana göre tabi, JL'den sonra ilaç gibi geldi.
  • Daha önce soruldu mu bilmiyorum.
    Filmin başlarında kahramanın annesi Atlantise dönmek için denize atlıyor,orda mızrağı yok,mızrak kargoyla mı gidiyor?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.