Şimdi Ara

Aquaman (2018) | Jason Momoa (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
16
Favori
46.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trench'lerin olduğu sahne harika görünüyor herşey muhteşemm
  • eve gidip 1080p izlicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk fragmana göre beklentimi karşıladı

• dc ilk önce solo filmleri yapacaktı büyük aptallık yaptılar direk bvs'ye atlayarak...
    MoS WW iyi filmlerdi Shazam ve Aquaman de gayet iyi duruyor.
  • Çöp leş balon israf
  • Fragman muhteşem film de öyle olursa James Wan'ı DC'de daha çok görme şansımız olur diye düşünüyorum.
  • Umut vadediyor. Güzel bir fragman. Savaş sahneleri de böyle güzellikte olursa iyi bir iş çıkabilir ortaya.
  • Su altının star warsu

• Fragmanı beğendim güzel bir filmle karşılaşacağımızı düşünüyorum en azından beklentileri karşılacaktır
  • fragman guzel duruyor. hosuma gitti. james wan i severim ama korku filmi disinda film cekmedigi icin cekincelerim var. bakalim nasil olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi marvelcı falan demeyin ama gerçekten fragman çok kötüydü.gördüğüm en kötü cgi vardı fragman boyunca.kardeşimle sürekli bu ne diye birbirimize bakıştık.

JL'deki aquamanden dolayı bu filmden beklentim büyüktü açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Çöp leş balon israf
    eşek arısı sksun seni çöpmüş
  • CGI'a kötü diyen adam acil göz doktoruna gitsin CGI!A kalite zaten CGI'da ne kadar çok poligon kullanılmış kokusu buraya kadar geliyor marvelcılar acil dışarı biz avengers İW ayıla bayıla göklere sığdırdık sakın gelip şakirtlik etmeyin
  • Adamın kaşlar bile piramit gibi..
  • Son zamanlarda şu cgi olayını her filmde beğenmediği dile getiriyorum fakat bunda kötü görünmedi.

Film güzel duruyor, kızıl saçlı ateş ediyor.
  • CGI Yapan firma avengers IW yapan firma ile aynı sadece ton ve renk farkı oluyor filmlerde yoksa sorun yok

bknz:https://www.ilm.com/vfx/aquaman/
    https://www.ilm.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 22 Temmuz 2018; 13:25:45 >
  • Forumdaki bazı marvelcan'lara hangi DC filmini göster mutlaka saçma bir yorum yapıp eleştirecek bir nokta bulur takmayın sizde

Aquaman (2018) | Jason Momoa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazreti Bruce Wayne

Forumdaki bazı marvelcan'lara hangi DC filmini göster mutlaka saçma bir yorum yapıp eleştirecek bir nokta bulur takmayın sizde

yaş muhabbeti dostum yaş DC'evrenini eskiler daha çok bilir ve hakimdir yeni nesil takmamak gerek

• Fragman çok güzel olmuş sonunda karanlık havadan çıkmış dc ama çocukken olan köpekbalığı sahnesinde çok yapmacık çıkmış cgi oda düzeltilir

• Çok beğendim fragmanı hatta beklediğimden iyi kesinlikle güzel olacak gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.