Şimdi Ara

Aquaman (2018) | Jason Momoa (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
16
Favori
46.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amber Heard fena seçim değil berbat seçim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye göre berbat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Neye göre berbat?

Ben hazzetmiyorum ses tonundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

venom filmi aquaman filmi daha ne isteyim

Venom nerde ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_74496915/tm.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aman tanrım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Ayrıca aynı kaynak filmin kötüsünün Ocean Master olacağını söylemiş.

Kardeşi idi değil mi ? Eski mesajlara hiç bakmadım Artık direk yazıyorum

Hangisi daha güçlü peki ? yarı insan olan Ocean Master mi yoksa Aquaman mı ? Bir yapmışken Superman karşılaştırması da yapalım ?
  • Amber head güzel seçim bence oyuncuda beğenmiyoruz arkadaş. 2018 çok geç yalnız. Jl ne zamana tarih atılcak acaba?
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    16 Kasım 2017
  • Konusu varmı? İyi bari erkenmiş. Demekki aquamani Jlde görcez.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_72530846/tm.htm
  •  Aquaman (2018) | Jason Momoa

James Wan: Aquaman Filminde Deniz Canavarları Görebiliriz!

Wondercon’da konuşan filmin yönetmen James Wan film ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu:

”Hepimizin az çok Aquaman’i tanıdığını düşünüyorum. Yani en azından daha önce okumuşluğumuz ya da animasyonlarda izlemişliğimiz vardır. İtiraf etmem gerekirse Aquaman’le büyüyen bir çocuk olmadım, ben daha çok X-Men seviyordum. Spiderman, X-Men, Batman en sevdiğim kahramanlardı. Onlar her zaman en önde gelen süper kahramanlar oldular ama bir yandan da dünyamızın içinde gizli bir şehir inşa etme düşüncesi bana her daim harika bir fikir olarak geldi. Aquaman’le ilgili en sevdiğim şey uzaylı olmaması ve tarih içinde hep gizli kalmış bir toplum içerisinde bulunması. Sizce de okyanusun derinliklerinde neler olduğunu göstermek muazzam olmaz mı? Daha şimdiden derin sulardaki canavarları ve yaratıkları hayal edebiliyorum.”

Kaynak

• James Wan,Patrick Wilson ın Aquaman da rol alabileceğini söylemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 29 Mart 2016; 19:53:32 >
  • Söylentiye göre filmde Ocean Master ve Trench olacakmış. Şu anlık Black Manta'nın gözükmesi planlanmıyormuş.
  • James Wan yavaş yavaş Aquaman filmi hakkında konuşmaya başladı.Röportajı birebir çevirmeyeceğim.Wan,Aquaman alay konusu olan bir süper kahraman ama ben bunu değiştireceğim.Hayır aslında Aquaman çok harika bir karakter.Benim filmimden önce Aquaman Jl de görünecek o yüzden,jl ye de sadık kalarak karakterin orijin hikayesini daha da derinleştireceğim.Bu hikayeyi anlatmak için çok heyecanlıyım.
    James Wan ilk duyurulduğunda çok sevinmiştim çünkü harika bir vizyonu var,korku filmlerinde şimdiden üstad oldu ve furious 7 de de aksiyon sahneleri çok iyiydi gerçekten.Hikaye anlatma konusunda da özellikle conjuring te çok başarılıydı.Bu filmden çok umutluyum o yüzden umarım yanıltmaz.Fast 8 i yönetmek yerine bu filmi tercih etti bu arada bunu da eklemek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 16 Nisan 2016; 14:53:44 >
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    neyinden dolayy alay konusu olan bir süper kahramanmy? onu anlamadym. daha önce beyaz perdeye yansytylmamy? bir karakter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 16 Nisan 2016; 14:52:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Söylentiye göre Mera rolü için beyaz olmayan oyuncu arıyorlarmış.

Söylentilere gülüp geçmek lazım :) Güzeller güzeli Amber'imiz var rolde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 16 Nisan 2016; 15:42:29 >
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    Aquaman özellikle New 52 öncesi dönemde bayağı dalga geçilen bir karakterdi. Bunun en büyük nedenlerinden birisi de 1960'lardaki animasyon serisi sanırım ama New 52 ile hak ettiği saygınlığa kavuştu diyebiliriz.

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Thanks bro James Wann bana hep Kojima çalışanıymış gibi gelir, Silent Hill oyunları falan yani :D Güzel işler umarım Aquaman'i.

• Daha 1 hafta önce "çok mutluyuz" mesajları veriyordu.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.