|
Bildirim
Avatar'dan sonra gördüğüm en iyi görsellik, en iyi 3D, en iyi öpüşme sahnesi, en iyi görsel sahneler bu filmdeydi. Sadece öpüşme sahnesi bile oskar alacak düzeydeydi. Hadi onu geçtim, izlerken öyle sahneler var ki hayran kalıyorsunuz. Estetik açıdan insanı mest ediyor...
|
|
Tekrar izledikçe öyle saçma sapan mantıksız işler göze batıyor ki filmden soğuyorsun. Ama çöp fazla acımasız olmuş o kadar da değil.
|
Bende normal 3d olarak izledim, Eğer keyifli vakit geçirmek isteyen ve imkanı olanlar varsa gitsinler bence pişman olmazlar, Ama önerim ya normal perde'de izlenmesi yada Imax olur normal 3d ile pek keyif alamıyorsunuz, Hiç sıkılmadan izlediğim ender filmlerden biri oldu bu tarz filmler içinde hiç bir bölümünde tıkanmıyor akıp gidiyor gerçekten imkan bulursam bir kezde Imax olarak izleyebilirim...
Bana göre en iyi filmlerden biri olmuş izlediklerim arasında ( Bu tarz filmler içinde tabi ) BvS, MoS, ve İw filmlerini sevmiştim gerçek anlamda buda bu filmlerin arasında yer aldı benim için. Birde farklı tarzda filmleri karşılaştırmak doğru bir yaklaşım değil, Yıldızlararası gerçekten çok çok iyi bir film ama bu tarz filmler ile kıyaslamak veya örnek vermek yanlış sürekli o tarz veya aynı tarz filmler izleyemeyiz sonuçta. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenomenon -- 1 Ocak 2019; 17:04:08 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 2 Ocak 2019; 0:56:24 > |
|
|
|