Şimdi Ara

AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
327
Cevap
14
Favori
39.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Erken rezervasyonla ETS tur ile rezervasyon yaptırmıştık. Otelde ets tur ile gelenlere tur yetkilileri ilgilimi? Oda seçiminde, yaşanan aksaklıklarda ets faydalı oluyor mu?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafiguzel

Erken rezervasyonla ETS tur ile rezervasyon yaptırmıştık. Otelde ets tur ile gelenlere tur yetkilileri ilgilimi? Oda seçiminde, yaşanan aksaklıklarda ets faydalı oluyor mu?
    Teşekkürler.

Ben Aralık ayında rezervasyonumu yaptırırken ETS Tur taksitlendirmede vade farkı aldığı için doğrudan oteli arayarak satın almıştım. Ancak gördüğüm kadarıyla resepsiyonun karşısındaki bölümde her zaman ETS Tur tshirtlü birileri oluyor. Hatta otele giriş yaparken ETS'den bir yetkili direkt olarak yanıma gelip ETS Tur müşterisi olup olmadığını sormuştu.

Ben otelle ilgili bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum açıkcası, kaldı ki turla gelmeseniz de otel yetkilileri sorunlarınızı çözmek için oldukça yardımseverler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım tatilde kimse hastalanmaz ama olur da siz de benim gibi şifayı kaparsanız otelin doktoruyla hiç uğraşmayın. Otel çıkışındaki yolun üzerinde yaklaşık 3 km ileride sağlık ocağı ve hemen karşısında eczaneler mevcut. Aracınız varsa işinizi halledip otele dönmeniz en fazla 20-25 dk.
    Bu mesaja eklenen görseller:

AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

Umarım tatilde kimse hastalanmaz ama olur da siz de benim gibi şifayı kaparsanız otelin doktoruyla hiç uğraşmayın. Otel çıkışındaki yolun üzerinde yaklaşık 3 km ileride sağlık ocağı ve hemen karşısında eczaneler mevcut. Aracınız varsa işinizi halledip otele dönmeniz en fazla 20-25 dk.

Otelden dimdirek karşıda bu sağlık ocağı ama. Öyle sağlık ocağının ben taa......

Kızımı götürdüm 3 gün hastaydı tatilde öksürük ateş vs. 25 dakika boyunca bir hata girdi ve çıkmadı. Bu sırada 4 kere elektrik gitti , jenaratör devreye girdi. internet gitti. Neyse
    bunları anladım teknik sorun.

Doktor içeride hastası ve 5 yaşında oğlu olan adama ne dese beğenirsiniz ; dışarıda bekleyin bunuda alın burdan sinirlerimi bozuyo!! Bunu söyleyen doktor. Contam bi attı.
    Dedim adama ya senin cocuguna nediyo baksana dedim; adam nabayım ben buralıyım baska doktor yok ses çıkarmadım.
    1 doktor var diğer 2 tanesi hep arazi. Kısacası o saglık ocagından ziyada didim hastanesi yakın orayı tavsiye ederim.

• ben o kadar bekleme süresi sonrası kızımı aldım ve ordan çıktım. Muayene ettirmedim.
  • latiff1903 kullanıcısına yanıt
    Büyük talihsizlik... Ben gittiğimde 2 kişi vardı önünde bekleyen, sıram geldiğinde dr şikayetimi dinledi, reçetemi yazdı ve çıktım. Karşıdaki eczaneden de ilacımı alıp döndüm.

• Merak edenler için otel krokisi ve sahil bölgesinden bazı fotoğraflar.

AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi

• Sahil fotoğraflarının devamı..

AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi

• Gone With The Wind kullanıcısına yanıt
    Bugün hiç sesiniz çıkmadı, otelden ayrıldınız mı ? Oda resimlerini merak ediyordum ben de. Terlik, bornoz var mı ? Kulak temizleme pamuğu var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz. İyi tatiller.
  • Yarın kahvaltıdan sonra çıkış yapacağız, son günümüz olduğundan bugün pek bakmadım foruma. Banyolarda bornoz, banyo-yüz-ayak havluları ve kullan at terlikler mevcut. Bornoz ve havlular talep etmeniz durumunda her gün yenileniyor. Ayrıca küçük kutularda muhtelif malzemeler (traş seti, kulak çubuğu, pamuk vb.) bulunuyor. Lavabo kenarında sıvı sabunluk, duş kısmında ise duvara sabit şampuanlık ile yine sabit bir adet saç kurutma makinesi mevcut.

Bu standart oda değil mi ? Bilgiler ve resimler için sağ olun ayrıca. Bebeğim var duşta nasıl yikandiracagim onu düşünüyorum.

• canbulatgül C kullanıcısına yanıt
    Evet, rezervasyonumuz ana bina kara tarafındaydı, yani standart odaydı ama şansımıza diğer odalara göre daha geniş olan bir oda denk geldi. Bu konuda geçmiş sayfalarda odaların krokisini gösteren bir görsel eklemiştim.

Yüklemiş olduğum banyo fotoğrafında duşun tam karşısında oturmaya uygun bir yer var, hamam tarzı bir görüntü vermişler. Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama oturabiliyorsa orada rahatlıkla yıkayabilirsiniz.

• Evet arkadaşlar,

Aralık 2015 ayında daha otelin açılışına aylar varken uygun fiyatının cezbetmesi nedeniyle çok düşünüp rezervasyon yaptırdığım bu otelden 7 gecelik konaklama sonrası yarın ayrılıyoruz. Her lüks otelde yaşanabilecek küçük olumsuzluklar bizim tatil keyfimizi asla bozmadı ve aksine çok güzel ve dolu dolu bir tatil geçirdik. Uzun lafın kısası verdiğimiz ücretin karşılığını kesinlikle aldığımıza inanıyorum. Önümüzdeki yıl erken rezervasyon döneminde bu otelin fiyatlarını takip edeceğim ve bütçeme uyarsa tekrar rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum.

Umarım paylaşımlarımla kafasında soru işareti olan sevgili forumdaşlara bir nebze olsun ışık tutabilmişimdir. Şimdiden hepinize iyi tatiller.

Herşey gönlünüzce olsun.

İyi yolculuklar dilerim, Allah kavuştursun yuvanıza.
    Otelde odanıza talep üzerine koydurduğunuz park yatak nasıl bir şeydi ? Çocuk için mi istemiştiniz ? Odadan çıkmadıysanız bir resmini görebilir miyim lütfen.

Saygılar, umarım başka bir forumda deneyim ve bilgilerinizden yararlanma fırsatı buluruz. :)
    Paylaştığın bilgiler için çok teşekkürler. Kendi adıma çok faydalı buldum. Kısmetse ben de 27 Haziran'da giriş yapacağım.
    Tatilinizin iyi geçmesine sevindim bu arada, neticede yeni açılan bir otele rezervasyon yaptırarak hepimiz risk aldık. :)
    yapılan olumsuz haberlerden sonra rezarvasyonumu iptal ettirmeyi düşünmüştüm. fakat 1 haziranda sizin otelde olacağınızı iyi yada kötü olup olmaması konusunda bizleri aydınlatacağınızı
    düşünerek bekleme kararı aldım size sorduğum bazı sorular oldu, bunları da içtenlikle cevapladığınız için teşekkür ediyorum. yorumlarınız bizler için çok faydalı oldu, bu otele aralık ayında rezarvasyon
    yaptırırken sadece deniz ve havuzdan aynı anda faydalanacağımı düşünerek yaptırmıştım. diğer olumsuzluklar aklıma bile gelmemişti. sizin sayenizde diğer konularda da şüphem kalmadı.
    29 haziranda aquasis de olacağım bende olumlu olumsuz yönleri hakkında yazmayı düşünüyorum. eğer beğenirsem seneye hem havuz hem de deniz için tekrardan aquasis e rezarvasyon yaptırabilirim.

tüm forumdaşlara iyi tatiller diliyorum.
  • Merhaba.

Bende 2 gün sonra giriş yapicam. Soru ve sorunlar hakkında seve seve bilgilendirmeye calisicam.

• 2 haziran 5 haziran arası otelde 7-8 oda olarak konakladık ailece ve arkadaşlarla..Bir miktar fotografta çektim şu biriki gün içinde burada fotografları ve şahsi görüşlerimi paylaşacagım bende..
  • aybasan kullanıcısına yanıt
    Olumlu mu olumsuz mu onu söyleyin bari :)
  • poyraz_karayel P kullanıcısına yanıt
    Ben 2 haziran için 3 gece 2 kişi 670tl mi ne ödemiştim bu fiyat için olumlu.Ama 200 tl ler civarında veya üzerinde ödeseydim bazı şeyler için olumlu bazı şeyler için olumsuz derdim.Sezonda 250-300 tl verip gitmem
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.