Şimdi Ara

AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
14
Favori
39.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klc640 sunset terrace odalari tavsiye etmem. Anfiye yakin gurultu oluyor ve balkon keyfiniz olmuyor. Ben pek begenmedim.

Gone the wild senin 3 kat ustundeyim,:) ayni manzara deniz ve havuz manzarali. Pazar girdim 5 gun once 3 gun sonra cikicam.

Otel f/p olarak cok cok iyi. Deniz tertemiz dalgasiz rengi su sicakligi super. İskeleden atliyorum paso.

Havuz deseniz heryer havuz cok buyuk

Sezlong sikintisi kapma derdi yok gayet bos ve rahat.

Aqua park cok cok iyi. Cocuk icinde havuz biri aquali buyuk digeri olimpik gibi sig ve buyuk.

Odalar buyuk balkonlar buyuk.

Snack cesit cok ama uzak biraz havuz kismina snack sart.

Miniclub cok iyi aktivite ve cocuklara ilgi cok iyi ama park ve yesillik yok.
    Park sart.

Havuz deniz ve hava sicakligi mukemmel.

Kisaca bu paraya cok cok iyi. Yemek cesitli aquasi havuzu deniziyle hakefiyo. Sonucta 8 gun tatili 1600tlye aldim gunluk 100tlye bole otel bulmakda zor.

Gone thr wild yarin musaitsrn goruselim tanisalim veya otelde suan konaklayan baska forumdas varsa yazsin burdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet.
    Bende latiff beyin dediği gibi ne kadar ödüyoruz ne kadar hizmez aliyoruz?

Insanlar takmis otelin isminde deluxe yaziyor delux değil.

Bir verdiğin paraya bak bir de bekledigin hizmete. Bunlari yazanlar ya daha once otele gitmemis yada gecesi 300 400 lira olan otellerle kiyaslama yapoyorlar. Anlamak zor. Elestiri baska karalama baska.

• İnsanlar neyle neyi satin almaya calisiyo. 12 senedir 12 farkli otelde konakladim. Herseyin bi hakki var bu otelinde hakki iyi yonde. 8/10. Geceligi 300 500 tllik otelle kiyaslamayin ve o otellerdede sikayet oluyo ayrica saniyomusunuz kusursuz hizmet aliyoruz. Havuza gitseniz sehir icindr 35 tl ortalama. Bi otelde kalsaniz sadece konaklama 80-100tl arasi gunde 5 ogun sabah ogle ikindi aksam gece12 yemek var 10 tlden 50tl. İckisi vs. Yani kisaca fiyat dedigim gibi uygun tavsiye ederim. Sahile biraz bakim, cocuklar icin park, agaclandirmada oldummu tadindan yenmez. :)

• latiff1903 kullanıcısına yanıt
    Bu akşamki samba gösterisini seyrettiyseniz sahneye çıkartılan kurban (!) bendim.
    Karşılaşırsak neden olmasın?

• Gone With The Wind kullanıcısına yanıt
    Meşhur oldunuz desenize "Serdan" bey 😃
    Telaffuz sıkıntı 😃

• Tam saat 22.30da cocugu minicluba almaya gittim. Siz ciktiniz demekki sonrasinda. Paranoveyyyy dansindan sonra ciktim. Sambada küfür gibiydi hani tum erkekler video kaydini acti

• teşekkür ederim Sn Gone With The Wind sanırım oda değişikliği isteyeceğim

iyi tatiller
  • Bunlar da otelin tek kelimeyle mükemmel olan çocuk ve yetişkin aquaparkları.
    Bu mesaja eklenen görseller:

AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi

• Heyacanla otele girecegim gunu bekliyorum.
    8 aylik oğlum oldugu için göl havuzlu oda aldim muhtemelen çoğu zamanımızı odada geciricez. Bu odalar nasil bir fikriniz varmi acaba?

• destapo D kullanıcısına yanıt
    Göl odalarını iki gündür sahile inerken yanından geçtiğim kadarıyla görüyorum. Daha müstakil ve sessiz tatil yapmak isteyenler için ideal gibi. En azından çocuğunuzun yaşı dikkate alındığında mantıklı bir seçim bence. Ayrıca sunset beach odalara nazaran ana binaya daha yakın olduklarından yemek saatlerinde sorun yaşamazsınız.

Bu arada, bugün cuma ve cuma günleri otelde Türk gecesi düzenleniyor. Boğazına ve ete düşkünler için muhteşemdi akşam yemeği. Gördüklerimin arasında az az tattığım döner, adana, lahmacun, Arnavut ciğeri, kuzu eti (tandır gibi), tantuni ve mantı çok lezzetliydi. Bunlar dışında tadına bakmafığım çok sayıda etli yemek türleri de vardı. Dün akşamki çok başarılı samba şovundan sonra bu akşam da Türk gecesi kutlamaları var. Merakla bekliyoruz.

Son olarak bugün 2 saatliğine 5 yaşındaki kızımı çocuk klübüne bırakıp kaydırak keyfi yaptım. Çocuk klübündeki çalışanlar inanılmaz ilgili ve yardımsever. Girişte kayıt işlemi sonrasında gönül rahatlığıyla çocuğunuzu bırakabilirsiniz. Kızım çok eğlendiğini söyledi.

Saygılar.

• Merhaba arkadaşlar. Buraya 2 gün bakmadım önceki yorumlara bakarak bugün rezervasyonu iptal ettirdim. Fakat bence oldukça iyi fiyata bu sefer anıtur dan AURUM MOON BEACH Resort Didim otelini aldım. 700 lira daha ucuza maloldu 15-21.06 için 2 yetişkin 1 çocuk bonusa %5 indirimle gene iptal sigortalı 1248 tl tuttu. Herkese iyi tatiller dilerim.

• Otelin bu aksam yaptigi ayiptir ya!! İskender dõneri, arnavut cigerini, ivli kõfteyi, mantiyi, lahmacun ve pideyi, tantuni, adana kebap say say bitmez hepsi ayni aksama konurmu. Neye saldircagimi sasirdim nefisdi yemekler. Ellerine saglik. Otelde birde hic tatli sewmeyen biri olarak cok guzel baklava cesitleri pastalar var, onlarida gõtúrdüm

Kasai ; keske iptal ettirmeseydin. Aquasis Cok iyi otel. Gecen sene aurum beachde kaldim, aurum otelleri oda ve iscilik olarak kaliteli ama aurum moonda yeni acildi gidenler eksik cok diyorlar ve aqua yok, havuz az ve ufak. Yinede guzel bir tatil gecirmeniz dilegiyle.

Destapo ; gõl odalari sakin kendi capinda havuzu sezlong var. Aktivitelerden uzak kalirsiniz sadece okadar. Ama kafa dinlersiniz.

• latiff1903 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler iyi dilekleriniz için hocam. Umarım sizinde tatiliniz bu keyifle devam eder. Dediğim gibi 2 gün konuya bakmadım olan rezervasyon a oldu 😊 Booking de iyi yorumlar okudum moon için, resimlerdede kaydıraklar var gördüm ben ama aquasis le boy ölçülemez muhtemelen. Ayrıca moon da kampanya olunca 700 TL fark cezbedici oldu. Hayırlısı seneyede tekrar aquasis den alırız artık.

• Yorumlariniz için teşekkür ederim.

Bu sene egede tatil yapmak fikrim ve havuzlu odaya sahip bu standartlara ve bu fiyata sahip baska otel bulamadim. Mesela mini bar benim icin cok onemli nede olsa odada vaktimin uzun suresini geciricem.

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Sn. Kasai formu takip etmeye devam edin yinede.

Sizdende gideceginiz otel hakkinda yorunlarinizi bekleriz.

• destapo D kullanıcısına yanıt
    Mini bar konusunu çok düşünmeyin bence. Sonuçta 4 kutu meşrubat, 1 şişe bira, 2 mini meyve suyu ve 1,5 lt.lik su mevcut. Bizim 4.günümüz ve su dışında hiçbir içeceğe dokunmadık. Ayrıca, pastane göl odalarına oldukça yakın ve çok leziz atıştırmalıklar var. Madem odada çok vakit geçirmeyi planlıyorsunuz, bence yemek saatleri dışında sık sık oradan tabak hazırlayıp odanıza götürürsünüz.

Bir de kendinizi odada vakit geçirmeye çok şartlandırmayın. Alın arkası destekli bir simit çocuğunuza ve arada sırada çocuk havuzunda birlikte eğlenin.

• Sunuda belirtmeden gecemiycem; mini club neverlandda 8 9 kisi cocuk bakiyor. Ozellikle aylin ve gamze com ilgililer. Cocugu imza karsiligi teslim edip imza karsiligi aliyosunuz. Sizden baskasina cocuk verilmiyor. Kendi basina cikmasina izin verilmiyor, telefon ediyorlar. Kapida girisde ve karsilamada ve oyun parki icinde hep birileri cocuklari gozluyor. Birakalim takilsinlar kafasina gorede demiyorlar.her cocugun basinda biri egitici oyun oynuyor. İlgi alaka muazzam. Degisik degisikde cocuklarida farkli aktivitelerle eglendiriyorlar. Gordugum en iyi mini club diyebilirim

• Az önce deniz tarafında tesadüfen ikinci bir sneak bar tarzı bir mekan keşfettik. Alacarte restoranların yer aldığı denize sıfır müstakil binanın alt katında yine deniz tarafında Sailor Bar bulunuyormuş. Menüsünde 2 çeşit spagetti, 2 çeşit makarna, mantı ve 2 çeşit salata bulunuyor. Salatalarda sos olmadığı için beğenmedim, mantı ise biraz hamur gibiydi. Ancak çocuklar için aldığımız bolonez soslu spagetti ve kremalı tavuklu makarna başarılıydı. Yine bir bar klasiği olarak sıcak soğuk her tür içecek mevcut. Plaja nispeten uzak olduğundan çok sessiz sakin bir mekan. Tatil süresince bir kez denenebilir.

Yürüyüş sırasında iskelede de bir tur attık ve özellikle çocuksuz aileler için ideal bir güneşlenme alanı olduğunu farkettim. İskeleden bakıldığında deniz mükemmel berraklıkta. Unutmadan, çocuksuz bir aile olsaydım kesinlikle sunset terrace odalarını tercih ederdim. Özellikle gündüz saatlerinde gürültüden uzak balayı gibi bir tatil isteyenler için doğru tercih.

Saygılar.

• Ya arkadaş gerçekten Otel çalışanı değilse çok ama çok özür dilerim. Fazla önyargılı yaklaşmışım. Affedersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyildizinoglu

Ya arkadaş gerçekten Otel çalışanı değilse çok ama çok özür dilerim. Fazla önyargılı yaklaşmışım. Affedersiniz

Keşke tanımadığınız insanlara karşı bu kadar önyargılı davranmasaydınız... Yine de hatanızı görüp özür dilemeniz de bir erdemdir.

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.