Şimdi Ara

AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
14
Favori
39.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

Herkese merhabalar,

Bu başlığı açan üye olarak 1 Haziran'da giriş yapacağım otele dair gerek bu başlıktaki gerekse tripadv*** sitesindeki yorumları okudukça açıkcası hayalkırıklığım artıyor. Üstelik tur şirketi yerine doğrudan otelden rezervasyon yaptırdığım için iptal sigortam da bulunmamakta. Umarım önümüzdeki 10 gün içinde genel şikayete konu olan alanlarda biraz düzelme yaşanır ve tüm yılın yorgunluğunu atmayı planladığımız tatilimiz zehir olmaz.

Saygılar.

bende direk otelden almıştım. görevli rezervasyon tarihinizin 10 gün öncesine kadar iptal için yardımcı oluruz ,sigortaya gerek yok demişti. arayıp sormak lazım iptal ederlermi diye aslında
  • Didim'in sezonu 15 Hazirandan sonra başlar. Ama en güzel dönemleri 15 mayıs 15 haziran ve 1 30 eylül arasıdır. 1 haziranda oteldeki hareketlilik artar. Genel olarak otellerde böyledir. Ben 1 haziran sonrası için çok endişe etmeyin derim. Otel ana binadan oda aldıysanız azıcık bir yürüyüşle havuzda olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Facebook sayfalarinda cok guzel yemekler tatli resimleri paylasiyorlar. Balik, et, bir suru tatli ...vb.
    Siz farkli soyluyorsunuz. Kafamiz cok karisti. Bizde Temmuz ortasi icin 4 kisi 2 yetiskin 2 cocuk almistik.
    Ne yapsak emin olamadik.

• epamuk E kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/pages/Aquasis-De-Luxe-Resort-Spa/578493548999481?fref=ts
    burada yüklenen resimler oradaki kalmış misafirlerin resimleri otel tabiki güzel resimleri koyar
    otel havuz olayında cok basarılı ama deniz plaj ve peyzaj yetişmemiş bu çok belli
    ucuz bir otelde değil o kadar para havuz için bence verilmez
    verdiğim linkten bak resimlere kendin karar ver otele gitmeyi iptal etmeyi
  • Sorun da o zaten. Sanki çeşit çokmuş gibi görünüyor ama lezzet yok hepsi birbirine benziyor. Artan malzemelerle aynı rengin lacivertini sunuyor adamlar. Bugün çıkıyoruz bi daha da tövbe.

• Aquasis ana face sayfasinda yemek ve tatli reyonu ile resimler paylasilmis ama gercekten komedi. soguk meze yok resimlerde havuc maydanoz domates ve turp ayri ayri resim olarak paylasilmis. yemek reyonundada masallah kirmizi et ara bul bir yada iki cesit..tripsdvisor de ozellikle otelde konaklayan yabanci konuklarin yorumlarinda memnuniyetsizlik cok belirgin olarak gozukuyor. Sorun kaltenin dusuklugunden ote ets turun rezervasyon yaparken mukemmel bir tesis heranlamda ultra delux konsepti seklinde pazarlama yapmasi..Hayaller ve gercekler malesef:(( tatilimize 3 hafta var fakat iptali ciddi ciddi dusunuyorum suan

• Dün ETS tur müşteri hizmetlerine mail atıp şuanda otelle alakalı yorumların ve rezervasyon esnasında söylenen 600 mt lik kum deniz ve plajın uyuşmadığını tatile giden konukların hizmetten hiç memun kalmadıklarını yazmiştım. biraz önce bana geri döndüler yetkili birimleriyle görüştüklerini ilk yıl için böyle aksaklıkların olabileceğini gerekirse iptal edebileceğimizi taili söylediler...bende tek şey sordum eğer iptal edip yeni otel rezervasyonu yapacak olursak fiyatlar benim Aquais için rezervasyon yaptığım ocak ayındakilermi olacak yoksa şuan ki fiyatlarmı olacak dediğimde malesef şuanki fiyatlar olur dediler peki bu müşteirinin mağduriyeti olmuyormu dediğimde ise malesef yapacak bir şey yok diye komik bir cevap verdiler. ikinci sorum olarak hadi ilk yılı eksiklik olacak ama ya 600 mt lik play kum hikayesi kokan bahçe manzaralı odalar ve konukların yorumlarında belirtilen yitecek kalite ve diğer delux konseptine uymayan hizmetler için ne söylüyorsunuz dediğimde ise karar sizin iptal edebilirsiniz tarzında SIRADAN BİR TUR OPERATÖRÜ cevabı verdiler. ..

• quote:

Orijinalden alıntı: autopsy87

Sorun da o zaten. Sanki çeşit çokmuş gibi görünüyor ama lezzet yok hepsi birbirine benziyor. Artan malzemelerle aynı rengin lacivertini sunuyor adamlar. Bugün çıkıyoruz bi daha da tövbe.

O kadar kotu mu hocam?

• Aç kalmıyorsunuz tabi ama bence lezzet zayıf. Mesela her yemekten sonra tatlı bi şeyler yerim, kahvaltıda helvadan başka;
    diğer öğünlerde ise meyveden başka tatlı bi şey bulamadım. Yine de herkesin kendi damak zevki tabiki.
  • İçki markalarını ögrenmek icin oteli aradik 3000 tl ödediğimiz aquasis marka veremeyiz diyo imi bilen varsa lütfen yazsın ....

• Ben alkol kullanmıyorum ama gördüğüm kadarıyla onda da ucuza kaçılmış. Jack Daniels gibi bilindik içkiler için ekstra para ödüyorsunuz. Lobideki menüde yazıyordu.
    Rakı bardakları dikkatimi çekti rengi bulanık garipti.
    Odadaki minibarda Efesin bi birası vardı ama çok da anladığım bi mevzu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autopsy87 -- 25 Mayıs 2016; 9:53:04 >
  • Bende Aralık ayında Kurban Bayramı için rezervasyon yapmıştım iki kişi 5 gece 1450 TL. Fiyat çok uygun olduğu için bir şekilde gitmeyi düşünüyorum. Zaten artık atı alan üsküdarı geçti, erken rezervasyon bitti, şimdi iptal etsem Aralık ayında fiyatlara bir otel bulamam. Artık Eylül ayına kadar daha oturacağını düşünmekten başka yapacağım bir şey yok. Ama bu otel iki kişi 5 gece sezonda (Temmuz, Ağustos) veya bayramlarda 1700-1800' den fazla etmez.
  • dün akşamdan beri otelin plaj resimlerini tatlıları ve yemek çeşitlerini facebook sayfasından yayınlıyorlar plaj o kadar da kötü değil gibi yukardaki resimerde çok kötü çıkmıştı yemekler ve tatlılarda iyi görünüyor sanki
  • Arkadaşlar önemli olan kaç paraya rezervasyon yaptırdığımızdır. Takip edenler bilir otel kısa zamanda çok büyük fiyat artışları yaptı. Sezonda deniz manzaralı bir oda için günlük 200 TL altı odeyenler için normaldir. O paralar için zaten sezonda yine bu standartlarda otel bulabilirler. Ama 250 TL civari ödeyenler Antalya da çok daha iyi oteller bulabilir. Mayısta gidip şikayetçi olan arkadaşlar 5 gece iki kişi 1000 TL civarına otel oda satışları yaptı. Bu paralara anca pansiyonda kalinacagini,otel yeni açıldığı için bu paralara bu fiyattan oda verdiğini, normalde İstanbulda sadece bir havuza girmenin bedelinin kişi başı 40-50 TL olduğunu da unutmamalılar.

• Bende Bu pazar günü otele giriş yapıcam inşallah. 2 Facebook sayfasını ve burayı çok takip ediyorum. Aralıkda etsden 2 kişi 1700tlye 7 gece 8 gün satın aldım. Kiş ibaşı günlük 100tl civarı yaparki;
    bu paraya şehir içinde sadece oda veya oda kahvaltıya anca kalınır. Burada 24 saat yemek var, minibar doluyor hergün. Havuz deniz var daha ne olsun. Aquası aktif ve çeşitli, Denizi didimin hep temiz ve sakin oluyor, havuzu desen çok büyük. İçkide içmediğim için kötü olacagını düşünmüyorum. Yemekde zaten çalışan kişileriz öğlen tabildot yiyoruz aman aman arayışda olan biride değilim.
    Maksat stres atmak kafa dağıtmak güneşlenmek spor yapmak. Pazartesi günü size otel ile ilgili detaylı fikirlerimi tarafsızca yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: latiff1903

Bende Bu pazar günü otele giriş yapıcam inşallah. 2 Facebook sayfasını ve burayı çok takip ediyorum. Aralıkda etsden 2 kişi 1700tlye 7 gece 8 gün satın aldım. Kiş ibaşı günlük 100tl civarı yaparki;
    bu paraya şehir içinde sadece oda veya oda kahvaltıya anca kalınır. Burada 24 saat yemek var, minibar doluyor hergün. Havuz deniz var daha ne olsun. Aquası aktif ve çeşitli, Denizi didimin hep temiz ve sakin oluyor, havuzu desen çok büyük. İçkide içmediğim için kötü olacagını düşünmüyorum. Yemekde zaten çalışan kişileriz öğlen tabildot yiyoruz aman aman arayışda olan biride değilim.
    Maksat stres atmak kafa dağıtmak güneşlenmek spor yapmak. Pazartesi günü size otel ile ilgili detaylı fikirlerimi tarafsızca yazarım.

Sizinle hemen hemen aynı tarihlerde otelde olacağız. Ben de rezervasyonumu Aralık ayında yaptırdım ve 2 yetişkin 2 çocuk için 1-8 Haziran arası ana bina kara manzaralı odaya 1.770 TL ücret ödedim. Bu başlığı açarken belirttiğim gibi daha önce hep Antalya'da ve sadece zincir otellerde (Amara, Limak, Sueno) kaldığım için ister istemez karşılaştırmayı bu otellerle yapıyorum. Ama en son yine Aralık/Ocak aylarında rezervasyon yaptırarak 2014 yazında gittiğim otelde bile 7 gecelik ücreti 2.500-3.000 TL bandında kalıyordu. Aradan geçen zamanı da düşününce, bu otelle ilgili sanırım ödediğimiz ücrete göre değerlendirme yapmak en doğrusu.

Burada tek problem bence otelin tanıtım aşamasındaki vaatleri (600 m kum plaj ve deluxe konsept gibi) hizmete girdiği tarihten itibaren hala yerine getirememiş olması. Yoksa, daha önce bir yorumda okuduğum gibi otelin adı sadece "Aquasis Resort & Spa" olsa ve 600 m kum plaj gibi çok iddialı bir ibare bulunmasa bu tepkiyi almazdı kanaatindeyim. Ayrıca, adı üstünde İmbat koyunda olan ve çok rüzgar alan bir otelde rüzgarın yarattığı olumsuzluğa karşı da otelin yapacağı pek birşey yok.

Önümüzdeki Çarşamba giriş yapacak bir aile olarak sizlerin de otele giriş yaptıktan sonraki izlenimlerinizi bekliyoruz.

• Merhaba
    Otele pazartesi giris yaptik cumartesi çıkış yapacagız, sizlere otel hakkinda bilgiler verecegim

Otele 5 gece icin 1100tl odedik kara manzarali oda icin, odaya yerlestik balkona bir cıktim dağları taslara izleyeyim dedim biraz, birde ne goreyim havuz deniz ayagımizın altinda;)) yanlıslikla bize deniz manzarali oda vermişler, hic sesimizi çikarmadik hala ayni odadayiz:))

Aquası gayet yeterli cok eglenceli cocuk havuzu yetiskin havuzlari cok buyuk ama ulasımı biraz sıkıntilı, asansorden inince yemek saati ise yemekhanenin icinden gecip çikıyorsun yoksa dolas babam dolas, denize gitmek zaten ölüm, abatmiyorum ben denize gitcem desen odadan çıksan 15 dk sonra denize anca girersin cok uzak cunki,
    Denizde 50mt plaj var 25 mt girecek yer var cunki içi taşlik ve 25 metre sonra 70cm lik koca beton sutunlar sizi bekliyor onları aşıp ilerliyorsun, ben zıpkinciyım bugun daldim hatta tam anlamiyla dalış geri balik kayniyor ama denizi kesinlikle yetersiz, iskele var 10 aile anca sığar,

Kapali havuzu guzel hamam guzel

Yemekler iyi degil gunlerdir pide çıkıyor ondan yiyorum patates kizartması ve makarna okadar, yemekler lezzetsiz çeşit var ama yiyilecek yemek yok ortada, corbalar aynı sekilde 2 gun üstüste tarhana cıkti mesela, yok çin çorbasi yok yogo corbasi tuzu basmışlar yenmiyo cok berbat, tatlilar da ayni sekil, baklava tarzi tatlilar rezil yaş pastalar rezil, 2 çesit iyi tatli var biri ıslak kek diğeri kazandibi

Alkol kullanmiyorum alkollere bakmadim hic fakat lobide bi nescafe birde cerez alayim dedim ya arkadaş cerezde leblebi ýagli misir soslu mısır nohut cerez bu, rezillik ya dişimi kıracaktım neredeyse fıstik bile yoktu,

Odalara gelirsek eger alerjiniz varsa hali tozu gibi buyuk ihtimalle odalardan etkileneceksiniz cunku odalar cok tozlu, nasil toz onuda soyleyeyim, cok cereyan var otelin konumundan ötürü hersey yeni oldugundan iplik tozu heryer cok rahatsiz edici, topak topak toz heryer haberiniz olsun

Mini barda 4 tane kola 2 ader falez marka meyve suyu 1 adet damla su baska bise yok 5 para etmez ketl var cay icin karali marka cayları koymuslar hic cay yapmadim, banyo idare eder

Yazin gelmeyin kışın ucuzken gelin sorusu olan varsa cevaplarim

• Denizde ve havuzbasında çok rüzgar çok alıyormu çok rüzgar varmı? Şuanki hava durumu nasıl , deniz ve havuz suyu sıcaklıkları nasıl?
    Odalar hergün temizleniyormu?
    Bukadar
  • Burada ve başka yerlerde yazılan yorumları okuyunca iyi ki bu hotele yer ayırtmamışım diyorum
  • Bu gun itibari ile 12-17 haziran arasindaki aile gol evi 1+1 rezervasyonumu iptal sigortam sayesinde iptal ettim.Tatile gidecek tum arkadaslarimin gonlune gore bir tatil gecirmesni dilerim. Herkese iyi tatiller.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.