Şimdi Ara

AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
14
Favori
39.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlarınızı okurken aklıma gelen bir kaç hususu daha belirteyim,

Açık otopark ücretsiz. Plaj havluları ücretsiz sabahları havuzdaki şezlongların üzerine katlayıp koyuyorlar, denize gideceklerde buradan havlu alıp gidiyor.

Evet bölge rüzgarlı ve tesiste rüzgar almaya müsait fakat öyle soğuk rüzgar esmiyor, ılık ılık esiyor rüzgar ve gün içerisinde rahatlatıcı etkisi bile oluyor diyebilirim ben denizden çıktıktan sonra bile üşümedim rüzgardan, ama akşam animasyon saatlerinde üşüdük o yüzden tedbirli gitmenizi tavsiye ederim.

Benim kanaatime göre tatilciler kalabalık dönemlerde sahilin kum serilen iyileştirilmiş plajından yer kapmak için ve yemek salonunda masa bulmak ve yemek almak için sıra bekleyeceklerdir, otelin kapasitesi düşünüldüğünde bu bölümler bence yetersiz kalacaktır. Bizim bile bu dönemde yemek sırası beklediğimizi (kısada olsa) hesaba katarsanız. Ben en çok sırayı tost makinesinde bekledim çünkü kahvaltıda tostlar hazır olmuyor, tost makinesi yanında sucuk ve kaşar siz kendiniz hazırlıyorsunuz haliyle en çok sıra burada oluyor.

Geçen hafta aynı zamanda didimin bir diğer yeni 5* oteli Aurum Moonda konakladım. Aquasisten önce. Aurum Moon dan sonra buraya gelince halimize şükrettik. Orası aquasis kadar bile hazır değil sezona. Merak edenler varsa orası hakkında da düşüncelerimi paylaşırım ve bence ordan rezervasyon yaptıranlar varsa bir kez daha düşünsünler derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admadm_06 -- 18 Mayıs 2016; 15:57:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: admadm_06

Arkadaşlar merhaba,
    Geçen hafta tesiste tatilimizi geçirdik. Bu döneme kadar buradan yorumlarınızı dikkatle takip ettim, sırf bu yüzden üye olup sizinle izlenimlerimi paylaşmak istedim merak edenlere.

Lake standart odalarda 2 yetişkin 1 bebek konakladık. Lake aile odalarında pek sıkıntı yok çünkü onlar göl havuzlarının ortasında kalıyor ve önüde arkasıda havuzlu olduğu için çok fark etmiyor. Fakat lake standart odalar dış tarafta tesisin bahçe duvar kenarında olduğu için 4 farklı alternetif var. Göl havuzlu alt kat (en güzeli bu) Göl manzaralı üst kat, bahçe manzalı alt kat ve bahçe manzaralı üst kat, bu son ikisi tesisin en kötü odaları. Bize yer olmadığını söyleyerek göl manzaralı üst kat oda verdiler. İlk verdikleri odada elektrik tessisatı (Priz lamba abajuz anahtar gibi) yeni döşenmiş etrafta kutular ve kablo pislikleri fln vardı biz yemekten dönene kadar temizleyeceklerini söylediler fakat döndüğümüzde aynı vaziyette olunca resepsiyona gidip odayı değiştirdim. Yine göl manzaralı ve üst kat ama temiz oda verdiler. Odalar güzel ve kullanışlı, hepsinde balkon vardı. Mini barda 2 adet küçük vişne meyve suyu birer adet teneke cola fanta sprite ve bir adet şişe bira bulunuyor ve hergün 12.00~13.00 arası yenileniyor. Oda temizliği güzel hergün ilgileniyorlar. Yalnız en kötüsü lake standart odalar tesisin bahçe duvarıyla sınır ve bahçe duvarının hemen dışında rögarlar var ve sürekli kötü bir kokuya maruz kalıyorsunuz. tatilimiz boyunca en kötüsü buydu.

Tesis yerleşkesi çok büyük, göl havuzları ana havuzlar ve aquaparklar yeterli fakat tesiste çok fazla çim alan var ağaç yok, hatta 3 futbol sahası genişliğinde fln bir alan var lake odaların altında. plaja gitmek için bu alanı yürümek zorunda kaldığınız için bebek arabasıyla fln plaja inmek 8~10 dk alıyor. Plajı sevenler sunset teras odaları seçsinler çünkü onlar plaja çok yakın. Tahminim bu alanlara ilerde çim saha fln yapabilirler ve kamp için klüplerin ilgisini çekmeye çalışabilirler çünkü çim alanlar gerçekten çok fazla ve ağaçlandırma yok.

Yemeklerde kırmızı et pek fazla yok, köfte olarak 3~4 çeşit kırmızı et yada türlü, Fırında patataesli yemekler vs içinde görebiliyorsunuz. Izgaralar genellikle tavuk veya hindi ve bir çeşit balık ızgara var oda genelde uskumru oluyor. Tatlılarda çok ilginç bişey yok iki çeşit yaş pasta var mesela diğerleri kek tatlıları fln, şerbetli tatlıları berbattı zaten tevsiye etmem. Masada akşam yemeklerinde kırmızı şarap galiba hazır oluyor, alkol almadığım için bilmiyorum, onun dışında içecek servislerini garsonlardan isteyebiliyorsunuz. Yemekler beni rahatsız etmedi, mide yanması fln olmadı.

Kapalı havuzu çok küçük ve spa alanında. İçerisi çok sıcak olduğu için bunaltıyor, ben o yüzden girmedim.

Çocuklar için baya eğlenceli mekanlar var atari salonu var mesala jetonu 3,5 lira 10 tane alırsan 28 lira :) hemen yanındaki binada çocuk sineması, çizim ve etkinlik odası, kafes oyun odası ve oyuncaklar fln var bahçesinde mini futbol ve basketbol sahası var hemen yanındada çocuk aquaparkı var. 7 kişilik bir çocuk animasyon ekibi var ve etkinlikler yapıyorlar öğlen ve akşamları, 4 yaşından büyük çocuklarınızı belli saatlerde emanet edebiliyorsunuz.

Plajda sonradan kum serilmiş ve galiba kumu deniz götürmesin diye 15 m fln sonra denizin dibine büyük taş bloklar koymuşlar fakat taşlar yüzeye çok yakın taşların üzerine çıktığımda deniz suyu dizlerime kadar fin geliyordu, ayrıca bu bölümün içinde deniz çok sığ bir yerinde yosunların olduğu bir bölge var ve özellikle bu alanın çevresinde çok balık var. Plaj veleybol sahası mevcut. su sporları şişme botlar vs için bir bölüm var. bir tane iskelesi var fakat bungalow, hamak, salıncak vs gibi hiç biley yok bence en büyük eksiklikte bu. Sadece şezlonga uzanıp güneşleneceksiniz.

Tesisin orta bölümünde kalan bir yerde animasyon anfisi var, hergün 21:30 dan sonra fln farklı animasyonlar oluyor. Anfi açık olduğu ve zaten rüzgarlı alan bir yer olduğu için akşamları havluları üstümüze alarak izledik animasyonları. animasyondan sonra 02:00 ye kadar disco açık ama ben hiç gitmediğim için bilmiyorum durumunu. Ben genelde animasyondan sonra lobide oturmayı tercih ettim. Lobide mobilyalar oturma alanları fln gayet güzel ama çok küçük tesis zannedersem %40 kapasiteyle fln doluydu ama oturacak yer bulamadık ve serviside çok yavaştı. Sezonda daha kötü olacaktır :)

Genel olarak aklıma gelenler bunlar. Sorularınız olursa elimden

Selam merhabalar , bizde Ağustos ayının ilk haftası için Göl Havuzlu Odalarda konaklamayı düşünüyoruz.
    Bir çok resim gördüm ama bu odaların hangileri olduğunu tam olarak anlayamadım tahminim bu resimde alt katta olan odalar acaba
    bu konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurko -- 18 Mayıs 2016; 16:29:47 >

• ugurko U kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Şöyle söyleyim resimdeki odalar lake standart odalar diye geçiyor, ferklı acentalarda farklı isimler kullanılıyor fakat sizinki 1+1 veya 2+1 değilse yani tek odaysa, odalarınız bunlar oluyor. Resim tamda bizim kaldığımız odayı gösteriyor :) sağdaki ağacın arkasında kalan üst kat oda. Görünen binaların arkasında bahçe duvarı var yani göl evlerinin en dışındaki binalar oluyor. Bu blokların her birinde önde 4 + arkada 4 toplam 8 oda var ve arkada kalanlar tarlaya bakıyor :) Alt kat göl tarafında olanlar havuza direk giriyor, diğerleri ise iki blok arasında merdiven boşlukları görüyorsunuz ya işte oralardan giriyor havuza. bu bölümlere şezlonglar konulmuş onları kullanıyorsunuz sonrada merdivenlerden odanıza çıkıyorsunuz. Biz gittiğimizde alt kattan oda istedik boş oda olmadığı için üst kat göl manzaralı odalardan verdiler. Sizinde şansınıza artık, arka taraftaki odalarda kalırsanız tarla manzarası izlersiniz :) ama olurda yer bulursanız balkonunuzdan havuza girer çıkarsınız :) öyle bir handikapı var bu odaların. Ama resimin çekildiği yer olan aile odalarının olduğu bölümde ise her türlü havuz manzarası var, 2+1ler üst kat 1+1 ler alt kat oluyor.

Odalar resimde görüldüğü gibiydi, iyi tatiller.

• 26 ocakta almışım,direk oteli arayıp rezervasyon yaptırdım. Deluxe Room Sea View diyor odaya,standart olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: admadm_06

Merhabalar,

Şöyle söyleyim resimdeki odalar lake standart odalar diye geçiyor, ferklı acentalarda farklı isimler kullanılıyor fakat sizinki 1+1 veya 2+1 değilse yani tek odaysa, odalarınız bunlar oluyor. Resim tamda bizim kaldığımız odayı gösteriyor :) sağdaki ağacın arkasında kalan üst kat oda. Görünen binaların arkasında bahçe duvarı var yani göl evlerinin en dışındaki binalar oluyor. Bu blokların her birinde önde 4 + arkada 4 toplam 8 oda var ve arkada kalanlar tarlaya bakıyor :) Alt kat göl tarafında olanlar havuza direk giriyor, diğerleri ise iki blok arasında merdiven boşlukları görüyorsunuz ya işte oralardan giriyor havuza. bu bölümlere şezlonglar konulmuş onları kullanıyorsunuz sonrada merdivenlerden odanıza çıkıyorsunuz. Biz gittiğimizde alt kattan oda istedik boş oda olmadığı için üst kat göl manzaralı odalardan verdiler. Sizinde şansınıza artık, arka taraftaki odalarda kalırsanız tarla manzarası izlersiniz :) ama olurda yer bulursanız balkonunuzdan havuza girer çıkarsınız :) öyle bir handikapı var bu odaların. Ama resimin çekildiği yer olan aile odalarının olduğu bölümde ise her türlü havuz manzarası var, 2+1ler üst kat 1+1 ler alt kat oluyor.

Odalar resimde görüldüğü gibiydi, iyi tatiller.

Cevaplarınız için çok teşekkürler.Aldığım oda açıklamasında aynen şu yazıyor

Göl Havuzlu Odalar 30 m² büyüklüğündedir.

Havuz ile çevrili bu odalarda havuza direkt çıkış vardır. Odalarda çift kişilik tek yatak ve tek kişilik ayrı yatak bulunuyor.
    Buradan alt kat ve havuza bakan kısım olduğunu çıkarıyorum.

• admadm_06 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba exclusive suits oda tuttum bilginiz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurko U kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu;

Umarım istediğiniz gibi havuz tarafında alt katta bir odada kalırsınız. Bizde rezervasyonumuzu yaparken aynı şekilde konuştuk, öylede olacağını düşünüyorduk ama gittiğimizde üst kat göl manzaralı odalarda kaldık. Arkada kalan odalar bana göre tesisin en kötü odaları, bu odaları da göl havuzlu oda olarak tanımlıyorlar ki satabilsinler yoksa hiç bir özelliği yok ve ayrıca gitmiş görmüş biri olarak söylüyorum, arkada kalan odaların başka bir adı da yok onlarda bahsettiğiniz gibi göl havuzlu odalar olarak geçiyor. Yer olmazsa lake standart odada kalanlara bu odaları vereceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZamanSal

Merhaba exclusive suits oda tuttum bilginiz var mi?

Merhabalar, odanın ana binada olduğundan başkaca bir bilgi yok malesef, gitmedim gezmedim :)
  • otelde kutu süt var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafiguzel

otelde kutu süt var mı?

Evet restoranda çocuk büfesi var burada bebe büskivisi ve kutu süt servis ediliyor.
  • Şuan tatilimizin tam ortasındayız. İlk gün hem otel hem de etstur görevlilerince güzel bi karşılama..
    Odaya geldiğmizde ise pis bir banyo, eksik minibar, olmayan şampuan seti ile karşılaştık.. Olumlu düşünmeye çalışarak aldırmadık..
    Bi hevesle öğle yemeğine indik.. Çeşit olsa da yenecek şey bulamadık.. Her şeyin en ucuzuna kaçılmış. Et yiyelim dedik, kırmızı et yok. Tavuk, köfte ve ne balığı olduğu belli olmayan bir ızgara balık.. Yani pirzola demiyorum, bari bir yahni olur, sulu bir et yemeği olur, hiç mi olmaz, yok. Kıyma içeren bir kabak yemeği aldım, kıymasından ötürü yiyemedim, hep sinir, yağ, kıkırdak vs. Kıymalı birşey de yiyemedik köfte dahil. Neyse sebze vs den sonra tatlı alalım bari dedik. Ben ki tatlıya düşkün bir insanım, şekerli ne olsa yerim, ben bile yiyecek tatlı bulamadım. Olabilecek en ucuz şerbetli tatlılar, hepsinin tadı aynı. İçecek birşeyler alalım dedik, su damla, meyve suları falez, ayran bakraç, diğerleri de aynı ayarda... Meyve alalım dedik, erikten başka birşey bulamadık. Nadiren ham muz, misket kadar elma, ham şeftali... Karpuz güzel ama, bulursanız kaçırmayın.
    Lobiye geçtik, bir çay içelim dedik, yanına da çerez tabağı.. Böyle çerez tabağı görmedim ben. Leblebi tabağı resmen. Hiç mi fındık fıstık birşey olmaz.. Çay geldi, benden önceki alman kusmuş sanki bardağa. Çay bardağı bile yıkanmadan gelmiş. Kıza gösterdim, özür diledi, değiştirdi vs..
    Sahilde snackbar vardı. Bari orada karnımızı duyuralım dedik. Pizza bitmiş, dürüm yiyelim dedik. Tabiki tavuk dürüm, et dürüm beklentimiz zaten kalmamıştı. Ama bari dürümden tavuğun derisini, orasını burasını ayıklamak zorunda kalmasaydık...
    Minibar geldiğimizden beri eksik ve hiç tazelenmedi. Artık ümidi kestik de zaten. Başımızın çaresine bakıyoruz. Suyumuzu vs kendimiz çıkarıyoruz odaya.
    Özetle biraz damak zevkiniz varsa, ne bulursa yiyen bir tip değilseniz aç kalır, ya da ot yersiniz.
    Sanki patron yemeklersen kısın kısabildiğiniz kadar diye kesin talimat vermiş.
    Ama Allah için tesis güzel. Havuzu çok büyük. Denize, kumsala epey bir kum sermişler. Aquapark güzel. Hoş, bu güzel yönlerinden de aşırı rüzgardan ötürü istifade edemiyoruz ama, yapacak bir şey yok...

Peki böyle de, otel boş mu? Alman dolu,taşıyor resmen. Oturacak yer yok. Akın akın insan geliyor. Nasıl pazarlanmışsa artık.

Özetle, tekrar gelmeyi kesinlikle düşünmüyoruz.

Edit: Kırmızı et yok dedik, 19 Mayıs akşamına özel ızgara et verdiler. Otel yönetimimizden Allah razı olsun.
    Edit2: Akşam yemeklerinde dana yahni de varmış, başkasının tabağında görünce farkettik. Koştuk, gittik, kalmamış, almanlar bitirmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autopsy87 -- 19 Mayıs 2016; 22:25:01 >

• autopsy87 A kullanıcısına yanıt
    Yemek en önemlisi. Daha öncelerde kaldığım crystal admiral resort otelde de yemekler berbattı. Yiyecek bir şey bulamamış ve 3 kilo vermiştim. Sizi çok iyi anlıyorum. Büyük geçmiş olsun. İnsan parasıyla böyle rezil oluyor. Yorumlarınız için teşekkürler. Başka otel bakmaya başladım. ETS den tatili iptal ettireceğim. Bu bölgeye yakın otel tavsiyesi alabilirim. Tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler.
  • yorumları okuyunca korkmaya başladım

sanırım otel yöneticileri bu forumu takip ediyordur.

benim tatilime daha 45 gün var o zamana kadar hep böyle kötü yorumlar duyarsam iptal sigortamı devreye sokacağım galiba

otel yönetiminden ricam çıkıp bir açıklama yapsın bu olanlar için

bizler bir haftada bir şey kaybetmeyiz fakat bu otelin sahipleri uzun vadede çok şey kaybederler.
  • Yerel halktan bi taksici Palm wings diye bi oteli tavsiye etti. Didimde en çok tercih edilen orasıymış bi bakabilirsiniz.
    Ben aquasis otelini bu forumdan duyarak geldim. Hani yeni açılıyor tanıtım için daha özenli olurlar mantığıyla..
    Ancak hiç öyle bir kaygıları yok gibi. Geçen sene Rubi Platiniuma gittim o da açılalı çok olmamıştı ama gerçekten çok çok iyiydi buraya kıyasla.

• Herkese merhabalar,

Bu başlığı açan üye olarak 1 Haziran'da giriş yapacağım otele dair gerek bu başlıktaki gerekse tripadv*** sitesindeki yorumları okudukça açıkcası hayalkırıklığım artıyor. Üstelik tur şirketi yerine doğrudan otelden rezervasyon yaptırdığım için iptal sigortam da bulunmamakta. Umarım önümüzdeki 10 gün içinde genel şikayete konu olan alanlarda biraz düzelme yaşanır ve tüm yılın yorgunluğunu atmayı planladığımız tatilimiz zehir olmaz.

Saygılar.
  • Didim'de Antalya hizmeti beklememek lazım. 12 ay açık olan çok az otel var. Bu da hizmet kalitesine direk yansıyor. Palm Wings i denizi için kesinlikle tavsiye ederim. Venosa da düşünülebilir.

• rezervasyon yaptıran arkadaşlar fiyatları da yazabilirler mi detaylı olarak fikir oluşsun iptal edip alternatif düşünelim. ben 15 temmuz gece 2 yetişkin 2 çocuk 2000 idi standart oda
  •  AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi

• herkez otelin süslü resimlerini yükler ben gercek resimlerini yükleyeyim havuz olayı çok iyi ama deniz olayı bir o kadar kötü
    öyle 600 mt. kum plaj yok plaj olayı resimlerde görüldüğü gibi

ben kasım ayında rezervasyon yaptırdım göl havuzlu oda 2 kisi 6 gece 15 agustos 21 agustos sigorta dahil 2.230 tl verdim ama 2 gündür ets turdan iptal edip yerine aynı konsep otel ayarlamak için ugrasıyorum bu otel bu sene gidilmez
    havuz için bu kadar para verilmez deniz olayı çok çok kötü

ets ilk rezervasyon zamanı eğer otel acılmaz veya kısmı acilirsa aynı konsapten baska bir yer veriririz demişti umarım iptal edip oteli yenilerler

yoksa kötü bir tatil bizi bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviyanki -- 20 Mayıs 2016; 14:58:46 >
  • deniz vavim bir arkadaş vardı 2 . ramada akbük diye ona kızmıştım daha önce bu otel delüx felan demiştim daha iyidir demiştim o arkadaştan özür diliyorum

sanırım iptal edeceğim tam bir hayal kırıklığı oldu ets yi arayıp bize burayı nasıl pazarladığınıda soracağım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.