Şimdi Ara

AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
14
Favori
39.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim iki çocuğum var, 4-12 yaşlarında..Sırf Aqua konsepti için bu otelden yer ayırttım.Deniz umurumda bile değil..Gittiğim otellerde ilk ve son gün denize girdim hep.."Çocuklarım eğlensin yeter"ciyim yani..Et bile yemiyor benimkiler..Hatta çocuklarım dahil çay içenimiz bile yok..Sadece merak ettiğim bakış açınız..En basiti; mini barda kolanın markasını yazmamışsınız (Cocacola-Fanta-Sprite), ama meyve suyuna Falezi, çaya Karali markayı anında yapıştırmışsınız.yani hiç olumlu nokta yok.Sadece size özel; yanlış ama daha iyi oda verilmesinden başka olumlu yan yok..Ha bir de yine size özel zıpkın balığı bolluğu..Sorum; animasyon ve çocuk imkanları hakkında bilgi verirseiz çok sevinirim..Ama sadece olumsuz değil olumlu şeyler de lazım bana.Çocuk olayı tercihimin yüzde doksanıdır...Teşekkürler..
  • isikayhan kullanıcısına yanıt
    Özellikle temmuz-ağustos aylarında kalacaksanız yorumları boş verin.Millet soğuktan sinire kesmiş..Özellikle çocuklarınız var ise otel özellikle onlara hizmet ediyor gibi bir şey..Ha yeni evli, içki kullanan ve denizden çıkmayan kişilerseniz o zaman ne kadar geç o kadar iyi..
  • ben daha aralıkta düşünmüştüm ama eşim vazgeçirdi beni
    takip edelim bu yılı belki seneye tekrar düşünürüz
  • Olumlu yanları
    Mini bardaki coca cola sprite falan var onlarda sikinti yok,
    benimde cocugum var 3 yasinda cok guzel vakit gecirdi cocuk havuzu harika cocuklar icin gun icinde animasyonlar var, sabah 10 da aciliyor 12 de kapaniyor 14.30 da acilip aksam 8de cocuk gosterineleri basliyor 21.30 da kapaniyor, sarki soyletip oyunlar oynatiyorlar cocugunuz icin cok ideal hicbir sıkınti yasamazsiniz cocuk tercihli aileler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasip olursa 10.06 da otele giriş yapacağım.
    Otelcilik mezunu birisi ve aynı zamanda bir çok oteli işletmesine kadar görmüş birisi olarak yorumlarımı yapacağım.

Açıkçası ben bu kadar kötü yorumların yanlış değerlendirmeler sonucu olduğunu düşünüyorum. Neyse gidip göreceğiz.

Fiyat ve hizmet oranı öncelikli kriterim olacak.
  • destapo D kullanıcısına yanıt
    BENDE 6 HAZİRAN DA ORDA OLACAM . SİZDEN TARAFSIZ GÜZEL GÖZLEMLER YORUMLAR BEKLİYORUM.
  • Selam,
    Şuan oteldeyim ve sabah kahvaltısı yapıyorum.
    Yemekleri ne çok kötü ne çok iyi bence! Herkesin damak tadı farklıdır tabii. En basiti, akşam tavuk yedik, ben begenmedim ama eşim çok beğendi! Ama bu kadar kalabalık topluluklara yemek sunan yerlerde çok ust düzey lezzet beklemek bence yanlış olur.
    Otel yeni olduğu için çok temiz. Odaları filan beğendim. Hatta basket potalrinda ki fileleri görünce dayanamadım oynamak istedim. 4-5 kişiye sordum herkes bir birine yönlendirdi, en son animatörlerden top alacağım söyledi, onları bulamadım! Ve "hay sizin yapacağınız işi" diyerek vazgeçtim.
    Heee bi tavsiyemde anfi tiyatronun oraya giderken kalın giyinin. Uçan ve insanın üzerine konan böceklerden (sinek değil) o kadar çok var ki 10 dk durmadan kaçtım ordan. Gerçekten çok can sıkıcı...
    Bu arada benim oda standart, diğer havuzlu odalara bakmasın. Bu odalar anfi tiyatro tarafında, umarım bu böcek olayı o tarafta yoktur!
    Bi de dondurma yemek için coookkk uzun kuyruk beklemeniz gerekli. Ben iki defa yarıda bıraktım. Zaten dondurma dağıtan gencte öyle bi söyleniyordu ki yemiş kadar oldum :)
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar

• pfizerbrs P kullanıcısına yanıt
    12 Yaş altı 2 çocuk (12 yaşında ve 4 yaşında 2 çocuğum var) ücretsiz Aquapark konseptli 4 otel arasından en son 2 otele kadar düştüm (Eftalia Splash ve Aquasis), Eftalia'da bu sınırlar 14 yaş altı olduğu için sonraki 2 senemi Eftalia'a sakladım...Eşimde memur ve bizim için her iki çocuğu bırakıp da eşimle aynı anda çift kişilik botla su kaydırağından kayabileceğimiz bir tatil olması bana yeter de artar..Sizinle aynı fikirdeyim..17-25 temmuz 8 gece taaa kasım 2015 de almıştım..İyi tatiller..
  • destapo D kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum.Nedeni de, bu sene Mayıs ayının yurt genelinde yağışlı geçmesi.Misafirler, havuz ve denizden fazla yararlanamadığı için, gece gösterileri de sahile yakın ve rüzgar alan bir yerde olduğundan olayı yemekten öteye taşıyamamışlar haliyle..Hele ki yer Didim ve İmbat koyu olunca ve otel de yeni olduğundan ağaçlandırma ve rüzgar koruması zayıf, bu yüzden miller sinire kesmiş..Ben aldırmıyorum..17-25 temmuz'u da bu yüzden seçmiştim.Bakalım...
  • 2 haziran perşembe günü 3 geceliğine bende otele gidiyorum..Biz epey kalabalık gidiyoruz 7-8 oda aldık..Fırsat bulursam oteldeyken yoksa dönünce bende yorumlarımı yazarım..Diğer arkadaşlara fikir verir.
  • Herkese merhabalar öncelikle. Başlığı açan kişi olarak bugün 14.00'da otele giriş yaptık. İlk izlenimlerimize gelince...

Ana kapıdaki karşılama son derece hoştu. Evet yoğunluktan şampanya ikramını es geçtiler ama köşede kadehlerin hazır olduğunu gördüm. Girişteki görevli valizlerimizi teslim aldıktan sonra otelin önündeki oldukça büyük açık otoparka aracımı park ettim ve yaklaşık 5 dk süren kayıt işlemleri sonrası odamızın kartını alarak yine görevli eşliğinde odamıza çıktık.

İlk şaşkınlığımız odamıza girince karşılaştığımız manzaraydı. Kara tarafı rezervasyonumuz vardı ama odamız hem deniz hem de havuz manzaralı çıktı Ve yine şansımıza standart odalardan farklı olarak çok büyük ve ferah bir oda denk geldi. Odada oldukça geniş ve konforlu 1 çift ve 1 tek kişilik yatağın dışında 2 adet geniş kanepe, talebimiz üzerine konulmuş 1 adet park yatak ve büyük bir sehpa ile son derece zevkli döşenmiş mobilyalar var. Tüm bu saydıklarımın dışında hala en az 10-12 m2'lik bir boş alan var. Karşılaştırma yapabilmek adına yarın odaların yapısını gösteren krokinin fotoğrafını yüklerim. Balkon kısmı 7-8 m2 ve 2 sandalye 1 sehpa ile duvara sabit kurutmalık mevcut. Banyo tertemiz ve oldukça konforlu. Duş tarafında yağmurlama şeklinde duş başlığına kadar düşünülmüş.

Yoldan geldiğimiz ve acıktığımız için eşyaları yerleştirdikten sonra lobby kısmına indik ve nerede yemek yiyebileceğimizi sorduk. Saat o sırada 15.00 olduğundan öğle yemeği sona ermiş ve bu yüzden sahil kısmındaki sneak bara gidebileceğimiz söylendi. Havuzların arasından geçerek kısa süre sonra sahilin hemen gerisindeki bara ulaştık. Konsept olarak masalara servis yapılıyordu, bu yüzden biz de oturduktan sonra verdik siparişimizi. Menülerinde hamburger, cheeseburger, gözleme çeşitleri, pizza, patates-soğan halkası, nugget, cordon blue vs. çeşitler mevcut. İçeceğinizi aynı yerdeki bar kısmından kendiniz alıyorsunuz. Bana göre tek eksikliği (en azından daha önce gittiğim otellere göre) bu kısımda salata, meyve ve tatlı çeşidi olmaması.

Karnımızı doyurduktan sonra ana binaya doğru yürürken pastane kısmına denk geldik. Çocuklar dondurma isteyince orayı da görmüş olduk. Burada da bol bol tatlı tuzlu kuru pasta ve yaş pasta çeşitlerinin dışında yine çok sayıda poğaça simit vb ürünler mevcut. Her türlü makine kahveleri (espresso, cappuccino vb) dışında, demleme çay ve Türk kahvesi de bulunuyor ve çaylar cam bardakta, kahveler fincanda ikram ediliyor. 6-7 çeşit dondurma da mevcut ve külahta ikram ediliyor.

Akşamüstü odaya tekrar geçip havuz hazırlığımızı yapıp tekrar indik aşağı. Çocuklar 4,5 ve 2 yaşında olunca doğal olarak çocuk havuzuna gittik ama biz bile çok eğlendik. Çocuk havuzu 40 cm derinliğinde ve çok sayıda kaydırak mevcut. En çok hoşuma gidense çocuklar için çocuk boy şezlongların mevcut olması. Unutmadan havlular kart sistemi ile çalışıyor ve teslim yeri otelin havuz çıkışından hemen önceki spa bölümü. Yetişkin havuzlarını ve kaydıraklarını henüz deneyemedim, kısmetse yarın da onları test ederim.

Akşam yemek saat 19.00'da başlıyor. 5-10 dk kala restoran kısmına indiğimizde açıldığını gördük ve girdik içeri. Bana göre otelin en çok hakkı yenen kısmı burası. Bana göre daha önce gitmiş olduğum 5 yıldızlı otel mutfaklarından hiçbir eksiği yok aksine fazlası var. Ana yemek bölümü de soğuklar bölümü de çok zengin ve az az tattığım tüm yemekler çok lezizdi. Izgara bölümünde bu akşam hindi vardı. Onun dışında günün spesiyali tuzda pişirilmiş somondu ve çok başarılıydı. Diğer yemekler arasında ise beef strogonoftan midye tavaya, alabalıktan deniz mahsulleri salatasına, pide çeşitlerinden balık çorbasına, kalamarından leziz salata çeşitlerine... Kısacası yüzlerce çeşit var ve tamamına yakını çok başarılıydı bence. Özellikle benim gibi deniz ürünlerine düşkünler için cenneti diyebilirim. İçecekler masaya servis yapılıyor ve oturur oturmaz siparişlerimiz alınarak kısa süre içinde getirildi.

Şu an hem yolculuğun hem havuzun yorgunluğundan odadaki herkes uyudu, bana da şimdilik müsade. Yarın kısmetse deniz ve Aqua park yorumlarım ile burada olurum.

Unutmadan... Hava 30 derece civarında ve hiç de üşütecek bir rüzgar yok. Aksine sıcaktan yapış yapış da olmamak da çok güzel.

Herkese iyi akşamlar.

• Reklam kokan hareketler

• İlk Sayfa dolu yazılar bold ile oteli adını yazma sonra yerini iyice göstermek falan. Kim yapar ki bunu burada? Milleti salak yerine koymaktan başka birşey degil

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyildizinoglu

İlk Sayfa dolu yazılar bold ile oteli adını yazma sonra yerini iyice göstermek falan. Kim yapar ki bunu burada? Milleti salak yerine koymaktan başka birşey degil

Kusura bakmayın da, tarzınız rahatsız edici. Bir eleştiriniz varsa bunu "reklam kokan hareketler, milleti salak yerine koymak" vs gibi provakatif cümleler kullanmadan da ifade edebilirsiniz.

Bu başlığı 6 aydır takip ediyorum. Reklam yaptığını iddia ettiğiniz kişi 6 ay önce yaklaşık 1.800 TL ücret ödemiş bu tatil için, geriye gidip kontrol ettiniz mi bilmiyorum.

Detaylı bilgiler vermesi, harita eklemesi vs de "Forum Kültürü" dediğimiz şeyin gereğidir. Lakin, bugünlerde artık her önüne gelen forumda yazı yazdığından bu tip nitelikli ve kaliteli mesajlara sık rastlanmıyor.
    Her görüşü eleştirebiliriz. Lakin "reklam", "milleti salak yerine koymak" vs dediğinizde karşınızdaki kişiyi itham ediyorsunuz.

Ben sizin mesajınız üzerine girip bu kullanıcının eski mesajlarına baktım. Adam Ege bölgesinde bir sürü otel araştırmış, birilerine danışmış, Didim bölgesi nasıldır, hava nasıl olur gibi sorular sormuş.

Reklam yapacak adam, bunları yapmaz herhalde.

Bence bu eleştirinizde sınırı aşmış, ve çok ön yargılı davranmışsınız.

• quote:

İlk Sayfa dolu yazılar bold ile oteli adını yazma sonra yerini iyice göstermek falan. Kim yapar ki bunu burada? Milleti salak yerine koymaktan başka birşey degil

Reklam mı değil mı gidince karar vericez.

Arkadasimizin yazdıklarına reklam demek bu kadar kolaysa, daha önce yazilmis olan kötümser mesajlara da karalama demek ne kadar yerinde olur du?

Bu sebeble yorumlar sadece yardimci olmak icin yapiliyor. Bunun reklamina veya karalamasina kapilmak/ kapilmamak sizin irade kapasitenizle alakalı.

• Günaydınlar,

Öncelikle dünkü incelememle ilgili bu sabah gelebilecek olası sorulara cevap vermek üzere başlığa girdiğimde @maviyildizinoglu isimli kullanıcının çirkin mesajını görünce çok şaşırdım. Aslında bu şahsa verilecek cevabım var elbette ama hem forumdaki seviyeyi korumak adına, hem de sn @Discotronic ve sn @destapo tarafından gerekli cevaplar verildiği için konuyu uzatmaya adına susma hakkımı kullanıyorum. Her iki forumdaşa da çok teşekkürler.

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destapo

quote:

Reklam mı değil mı gidince karar vericez.

Arkadasimizin yazdıklarına reklam demek bu kadar kolaysa, daha önce yazilmis olan kötümser mesajlara da karalama demek ne kadar yerinde olur du?

Bu sebeble yorumlar sadece yardimci olmak icin yapiliyor. Bunun reklamina veya karalamasina kapilmak/ kapilmamak sizin irade kapasitenizle alakalı.

Güzel güzel anlatmış, yol göstermiş ben de anlamadım bunun neresinde reklam koktuğunu. Ayrıca Sinek Barda ki eksiklikleri de sıralamış reklam olsa eksik yönlerini neden yazsın ki ! Oteli beğenirsin gidersin gitmezsin o ayrı. Ama buraya katılarak, adam gibi yol gösteren fikirlerini beyan eden insanlara ön yargıyla yaklaşmayın. Konuşmayı bize yasakladılar, fikirlerimizi bile beyan etmekten korkar olduk...

• Unutmadan, kaldığımız kattaki odaların konumunu gösteren kroki ve odamızın manzarası aşağıda. Krokide görüleceği gibi 1105-1108 no.lu odalar diğer odalardan daha geniş.

Edit:imla

AQUASIS Deluxe Resort & Spa (Didim) İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gone With The Wind -- 2 Haziran 2016; 12:54:20 >

• Gone With The Wind kullanıcısına yanıt
    öncelikle foruma yaptığınız açıklamalardan dolayı teşekkür ediyorum yukarıda size yapılan mesnetsizce söylenen kelimeleri de kınıyorum baştan beri forumu takip ettiğim için sizin nasıl bir kişi olduğunuzu
    az çok tahmin ediyorum bende bir önceki yorumumda otelden ümidimi kesmiştim hatta iptal dahi etmeyi düşündüm oteli aradım her hangi bir sorun olmadığını güzel bir tatil geçirerek ayrılacağımızı söylediler.
    tripat... sayfasında da otel yöneticilerine seslendim onlardan da aynı cevabı aldım ama yinede içimde bir şüphe vardı sizin tarafsız bir kişi olduğunuzu bildiğim için yorumlarınızı dört gözle beklemekteydim ve
    ilk açıklamalarınız içime su serpti bütün yılın yorgunluğunu atacağımız tatilin zehir olmasını elbette hiç birimiz istemeyiz.

Sizden ricam olacak eğer müsait olursanız sunset beach odalar mı yoksa otel mi çocuk
    havuzuna yakın otel odalarımı daha kullanışlı sunset beach odalar mı daha kullanışlı malum küçük çocuğumuz olunca odaya yakın olmak istiyoruz.

ilginiz için tekrar teşekkür eder güzel ve huzurlu bir tatil geçirmenizi dilerim.

saygılarımla...

• klc640 K kullanıcısına yanıt
    Otele ilgili bugünkü izlenimlerimiz...

Kahvaltı oldukça güzel ve çeşit olarak tatmin ediciydi. Kişiye özel omlet yapılmaması dışında bir eksiklik gözüme çarpmadı. Demleme çay mevcut ve cam bardakta ya da fincanda alabiliyorsunuz. Ayrıca farklı noktalarda kahve otomatları mevcut. Restoranın bir bölümü küçük bir fırın şeklinde ve öğle/akşam yemeklerinde leziz pide çeşitleri varken kahvaltıda aynı bölümde yine sıcacık tırnak pidesi yapıyorlar. Kahvaltının en kalabalık reyonu diğer gittiğim tüm otellerde olduğu gibi pancake ve çikolata sos bölümü.

Öğleden önceki periyotta çocuklar ve annesi yine çocuk aquaparkında iken ben yetişkin aquaparkını denedim. Tek kelimeyle müthiş eğlenceli. Bol miktarda kayma aparatı (şişme simit, bot vb) mevcut ve 3-5 dk.lık sıra bekleyerek tüm kaydırakları denedim.

Öğle yemeği akşam yemeği gibiydi yine. Izgara bölümünde levrek vardı. Diğer yemek bölümlerinde ise her damak tadına uygun çeşitler var. Daha önce yemek bölümünü eleştirenler sanırım ızgarada biftek vb etler olmadığı için eleştirmişler. Ama inanın yediğim tüm et yemekleri ve balık çeşitleri çok lezizdi. Tatlı reyonundaki pasta ve kek çeşitleri leziz ancak şerbetli tatlılar biraz zayıf. Meyve olarak karpuz, şeftali, nektarin, elma ve armut çıkıyor gördüğüm kadarıyla. Masaya içecek servisi yine oldukça hızlıydı bana göre.

Öğleden sonra sahile gittik. Taşlardan arındırılmış bölüm gerçekten başarılı. Her iki yanda ise kayalık alanlar mevcut. Ancak kum alan son derece yeterliydi. Müşterilerin çoğu havuz bölümünü tercih ettiğinden sahilde şezlong sorunu da yok karmaşa da. Bu arada tatillerini şu ana kadar sadece Side ve Belek bölgelerindeki otellerde geçirmiş bir aile olarak denizin temizliği ve rengi muhteşem. Sürekli olarak yanınızdan küçük balık sürüleri geçiyor. Dalga yok denecek kadar azdı ve kumlanmış olan bölge metrelerce gitmemize rağmen çok sığ. Çocuklarla birlikte saatlerce çok eğlenceli zaman geçirdik. Su sıcaklığını ölçme imkanım yok ama 2 yaşındaki oğlum ve özellikle soğuk sudan nefret eden eşim bile girebildiğine göre sorun yok bence

Akşamüstü odaya döndüğümüzde oda temizliğinin hala yapılmadığını ve havluların değiştirilmediğini farkettik. Bunu da müşteri ilişkileri departmanına birkaç kez başvurarak çözdük. Housekeeping hizmetlerini geliştirmeleri gerekli.

Çocuklarla uğraşmaktan çok fotoğraf çekemiyorum ama ilk fırsatta özellikle sahilden çekim yapmaya çalışacağım.

Sn @klc640, sunset odaları plaja çok yakın ve tamamı deniz manzaralı. Bu büyük avantaj, ancak çocuk havuzu ve aquaparka ana binadan çok kolay ulaşırken bu odalardan biraz yürümeniz gerekiyor. Bir de akşam eğlencelerinin yapıldığı amfi tiyatro sunset odalarının hemen yakınında. Dolayısıyla akşam saatlerini odada geçiriyorsanız sanırım biraz gürültü problemi yaşayabilirsiniz.

Şimdilik bu kadar benden. Aralık ayında 1.770 TL ödeyerek 4 kişilik bir aile olarak geldiğim bu otele ödediğim ücreti de dikkate alarak ilk iki gün için 9,5/10 puan veriyorum.

Herkese şimdiden iyi tatiller.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.