|
Bildirim
Ara Güler neymiş arkadaş. Kör öldü badem gözlü oldu. Adam ısrarla ben fotoğraf sanatçısı değilim foto muhabirim dedi durdu. Ama bizimkiler büyük usta diye tutturdu. düşünün ki 1900 lerin ilk yarısında doğmuşsunuz. Durumu iyi bir ailenin evladısınız. Babanız tanınmış insanlarla arkadaş. Ve siz o dönem Leica alabilecek paraya sahipsiniz. Henüz Boğaz köprüsü yok. Gidip yenikapıda kayıkçıları çekiyorsunuz. Çevreniz vasıtasıyla picasso ve dali ile tanışıp fotoğraf çekebilme imkanınız var.
|
hayatını sevdiği işe adamış bir adam daha...güzel derleme.
|
O ölmeden önce de "badem gözlü" idi..Ama anlaşılan siz yaşarken de körsünüz, korkarım bu kafayla, öyle de kalacaksınız.
|
Sen çok kral bir adam mısın da lan ermenılerı ayıklamaya başladın? Umarım bütün türkler de senin gibi değildir. Dallamaya bak. Sanki kötülük hangi milli kimlikle doğmakla ilgili gibi saçmalıyorsunuz.
|
Bayağı iğrenç ve beceriksiz diyorsun yani. Aynı mantıkla Ansel Adams, Robert Capa, Bresson da aynı derecede gereksiz adamlar çünkü hepsinin bir şekilde iyi makinelere ulaşacak parası ve çevresi vardı.
|
Sen bayaa bir kör cahilmişsin..
|
Hadi lan yürü tamam okumadım bile yazdığını. Senin gibi sığ sıradan adam dolu ülke. Hemen içinizdeki cehaleti kusuyorsunuz her fırsatta. Dogurluk ve yanlışlık milli kimlikle ilgili değil. Ermeni olmayı bir anda doğuştan bir hata gibi gösteriyorsunuz ve bunu yaptığınızın farkında bile değilsiniz. O yüzden kızmıyorum sadece tepki gösteriyorum.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HzBurun -- 22 Ekim 2018; 9:58:8 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 22 Ekim 2018; 22:11:53 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |