Şimdi Ara

Ara sınavı kaçırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar güz dönemindeki dersleri 4 ff 2 dd 2 dc şeklinde bitirdikten sonra bu bahar dönemi 5 - 6 mayıstaki ara dönem sınavlarını kaçırdım daha doğrusu tamamen unuttum çalışmam yüzünden.Şimdi bu sınavlara büyük ihtimalle bir daha giremiyorum hazirandaki sınavlara girmemin bir faydası olur mu ? Açıkçası bu saatten sonra ne olacak yani bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ?

Yani bu sene kaldım diyelim .. ki büyük ihtimal öyle olacak ara sınav notları 0 olduğundan.Bir dahaki sene yine devam edebiliyor muyum ? Yine aynı güz döneminde gördüğüm dersleri 2013-2014 güz dönemindede aynı dersleri bahardada aynı derslerimi göreceğim ? Bu arada Aöf 1.sınıfım.

• Evet aynı dersleri alacaksın seneye aynı dönemlerde. Final sınavlarında belki dönemi kurtarabilirsin yine de ihmal etme gir bence.
  • Final sınavının %70 i alınıyor. Baya etkili Geçmeye de yeter aslında Geçme notu 50 olduğuna göre Final sınavlarından her dersten en az 75 alırsan geçersin Onu yapabilir misin Orası da sana kalmış Geçilmez değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçersin niye geçmeyesen final %70 ve artık bazı durumlarda 30 gibi puanla geçiliyor çan eğrisi sayesinde sadece finalden 50 alıp bile geçebilirsin ama sen 70 falan almaya bak büyük ihtimal geçersin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akil Adam

geçersin niye geçmeyesen final %70 ve artık bazı durumlarda 30 gibi puanla geçiliyor çan eğrisi sayesinde sadece finalden 50 alıp bile geçebilirsin ama sen 70 falan almaya bak büyük ihtimal geçersin :)

size özelden mesaj atılamıyor ama sorcaklarım var.dı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetOrtakci

Arkadaşlar güz dönemindeki dersleri 4 ff 2 dd 2 dc şeklinde bitirdikten sonra bu bahar dönemi 5 - 6 mayıstaki ara dönem sınavlarını kaçırdım daha doğrusu tamamen unuttum çalışmam yüzünden.Şimdi bu sınavlara büyük ihtimalle bir daha giremiyorum hazirandaki sınavlara girmemin bir faydası olur mu ? Açıkçası bu saatten sonra ne olacak yani bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ?

Yani bu sene kaldım diyelim .. ki büyük ihtimal öyle olacak ara sınav notları 0 olduğundan.Bir dahaki sene yine devam edebiliyor muyum ? Yine aynı güz döneminde gördüğüm dersleri 2013-2014 güz dönemindede aynı dersleri bahardada aynı derslerimi göreceğim ? Bu arada Aöf 1.sınıfım.

sakın pes etme ve finallere gir... ama öncelikle çalışarak gir hepsini geçme ihtimalin de var yeterki pes etme... Ayrıca çan eğrisinde daha düşük notlarda bile dersi geçme imkanın var... Onun için derslere çalış ve finallere gir.... Kaybettiğin fazla birşey yok...

• açıköğretim de çıkmış soruları www hizlikitapci.com sitesinden bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.