Şimdi Ara

Araba Alıcam karar veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 10.000 ytlye hangi arabayı almalıyım sizce? Karar veremedim.Sizlere sorayım dedim.Bide Peugeot106 Quicksilver için ne düşünüyosunuz 10.000 ytl civarlarında oynuyo?

• bana kalırsa o bütçeden hariç paran yoksa ve alacağın o araçın durumuda süper değilse yanaşma derim :)
    Peugeot106 Quicksilver parçalarının ucuz olabileceğini sanmam bir arkadaşımda 206 var 5 yıllık araç ama aman ağladı parçadan diyor pişman yani onu aldığına..Moralini bozmayayım ama gerçek bunlar bende senin gibiyim verebileceğim en iyi para 10.000 ytl isterizki araç güzel olsun donanım olsun ama sonradan çıkabilecek birşey bizi zor duruma sokar acele etmeden iyi araştırmak lazım en güzel alım acil ihtiyacı olan birinin temiz arabasıdır
  • Hocam bu konuda cok haklısın saolasın yorumların için acil ihtiyacı olan birini avlamak kaldı geriye desene :)
  • 106 QUİK KULLANDIM HEM EKONOMİK HEM SPOR Bİ O KADAR DA KULLANIŞLI. TAVSİYE EDERİM.
    AYRICA GEÇEN NETTE 2000 MODEL 206 XS GÖRDÜM 10,900 DÜ SANIRIM NETE İYİ CE Bİ BAK SAHİBİNDEN.COM DA OLMASI LAZIM YADA ARABA.COM DA
  • abi renault twingolara veya ford ka lara baksanız bence
    onlar hem küçük hem fiyatı ve parçaları pejolardan ucuz
  • tipo 1,4 veya 1,6 olabilir
  • degerlendiricem arkadaslar saolun yorumlarınız icin
  • imazama bak
  • 106 benim hayalimdeki arabaydı....2001 ocakta alıyordum sıfırını...kriz patladı,kısmet değilmiş...ama sana 106 yı bırak,peugeot önermem...yenisi iyidir ama modelleri eskidikçe sorunları artar pejoların...parçaları da can yakar...106 istediine göre genciz,ateşliyiz de...sana güzel bir tipo yakışır....güzel de bir ses sistemi....ama sen ille de avrupa araba dersen,sorun yaşamamak için en iyisi japonlar,toyota veya honda....toyota ikinci elde biraz daha iyidir hondaya göre....
  • Walla bende bilmiyom baba gencligimden beri 106 diyordum.Bide citroen saxo 2000 model dizelleri 10milyar civarları onu kullanan varmı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.