Şimdi Ara

Araba alım satım işine girilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar iyi akşamlar. Direk konuya gireyim elimde nakit ve araba toplamı olarak yaklaşık 1 milyon lira gibi bir para var. 25 yaşındayım henüz ve bu parayı kullanabileceğim dal olarak araba alım satım işine girmeyi düşünüyorum. Şanlıurfa da yaşadığım için burda araba döngüsü aşırı düzeyde fazla esnaf dostlarım var arkadaşlarım var gayette iyi kazanıyorlar ama piyasaya yeni girecek biri için risk ne düzeydedir sizce ? Girilir mi yoksa parayı elde tutmak mı lazım ? Fikir ve görüşlerinize açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi sen eksiktin kardaş.

Gel , sen de gel tam olsun. Titan saadet zincirine döndü nasilsa bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 6 Kasım 2020; 20:8:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yeri p hub a cevirdiniz, CNN muhabiri mimikler :D

• Eğer arabadan anlıyorsan çevrende varsa girilir niye girilmesin. Hatta çevren varsa paranı onlara işlettir araba bulsunlar sen sermayeyi ver satınca kırışın vs.

• Ne kadar kazanmayı planladığına bağlı

• 2020 'nin Trend Meslekleri Arasında Galericilik İyi Getirisi Var Ama ; Karar senin sermayeniz varsa direk başlayın.

• 1 sene önce, 6 ay önce bile girilirdi ama bu saatten sonra araç alacak para bulamayacak kimse(haram kazananlar hariç)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla çok güzel yapılır. 2 ay önce 400bin lira sermayeyle arkadaşım bu işe girdi. Sana şunu söyleyim geçen hafta 230a BMW 320d aldı dün 280 e sattı. Bu sadece 1 arabadan gelen kar. Ayda 5-6 tane alıp satıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cartagines

1 sene önce, 6 ay önce bile girilirdi ama bu saatten sonra araç alacak para bulamayacak kimse(haram kazananlar hariç)

ne kadar kolay böyle etiket yapıştırmak, herkesi kendi çevrenizdekiler gibi sanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sn0wFlake -- 6 Kasım 2020; 22:31:45 >
  • Tamam

• Takeshi Kovacs kullanıcısına yanıt

Hocam bugüne kadar çok araba değiştirdim hiç zarar etmedşm arabadan anlarım burda da çevremiz çok

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Ne kadar kazanmayı planladığına bağlı

Yani aslında param bi yere bağlansın istiyorum hazıra dağ dayanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Liny

Valla çok güzel yapılır. 2 ay önce 400bin lira sermayeyle arkadaşım bu işe girdi. Sana şunu söyleyim geçen hafta 230a BMW 320d aldı dün 280 e sattı. Bu sadece 1 arabadan gelen kar. Ayda 5-6 tane alıp satıyor

Bu mesaj beni o kadar mutlu etti ki. Forumda her işi baltalayan kötüleyen o kadar insan varken sadece konuya cevap verdiğin için ayrı teşekkür ederim dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

Her yeri p hub a cevirdiniz, CNN muhabiri mimikler :D

Ne demek istedin anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 6 Kasım 2020; 23:19:22 >

• Aldığın araç turşu çıkarsa sende patlar. Onun dışında zarar ettirmez tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: karayazar

Bu mesaj beni o kadar mutlu etti ki. Forumda her işi baltalayan kötüleyen o kadar insan varken sadece konuya cevap verdiğin için ayrı teşekkür ederim dostum

Alıntıları Göster

O zaman gir işe kardeş neden soruyorsun foruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokali Amca -- 6 Kasım 2020; 23:7:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mokali Amca

O zaman gir işe kardeş neden soruyorsun foruma

Alıntıları Göster

Normal insanlar birbirlerinden fikir alır verir kardeş senin gibilerde üzerine vazife olmadan yorum yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: cartagines

1 sene önce, 6 ay önce bile girilirdi ama bu saatten sonra araç alacak para bulamayacak kimse(haram kazananlar hariç)
    Bu arkadaş çok geç kalmış, fiyatlar şişti, alan kalmadı, al- satçolar çoktan paraları dövize ve altına yatırdı, dövizi son günlerde uçurdular, rağbet çok, şimdi nereyi manipule ederiz derdindeler, yine patates, soğan stoklama başlayabilir, kâr lar oralarda %100 e ulaşıyor!

• Son dönemde satmak için alanların sayısı binmek için alanları geçti, eskiden al-sat yapanlar piyasanın tadı kalmadı diye bırakıyor. Yine de yaparım diyorsanız üst vergi dilimine girecek sıfır araçlara sıraya girin, en çok onlar kazanıyor bu dönem. Yalnız stok sorunu çözülürse veya dovizde stabil durum oluşursa araçlar kar ettirmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.