Şimdi Ara

Araba alıyorum ama şu iki araç arasında kara veremedim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende Ford Connect bi araçım var ve onu satıyorum arabamı ticari degilde otomobil almayı düşüyorum 85 bn tl kadar limitim var.. Aslında 0 km araç almak istemiyorumm... temiz 2 el bulursam 2 el almayı düşünüyorum ama Bmw 1 serisi dizel ile Skoda Superb 1,6 105bg Dizel ikiside 2014 model arasında kaldım aşağı yukarı fıyatları aynı.. içimde bmw var cünkü bmw sonucda ama skoda superb daha büyük gemi gibi arac yok yok geniş bagajı arka koltuk iç hacmı geniş rahat.... sankı o parayı skoda superb verırsem. aldıgı parayı hakedecek gıbı gelıyo bmw küçük oldugu için o parayı hakketmıyor gıbı gelıyo.. yani gönlümde bmw ama mantıklı düşününce skoda superb var sızde ne yapmalıyım fikrinize ihtiyacım var..

• 85 bin liraya 2011 320d bakabilirsiniz
  • Ben olsam superb alirdim. 1 serisi nedense bmw gibi gelmiyor bana. Uvey evlat gibi. Hic isinamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superb.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperB daha iyidir her zaman. BMW 1 serisi tutulmadı, tutulmayacak sanırım.

• 1 serisi bmw den başka her şeye benziyor superb düşünün bence

• quote:

Orijinalden alıntı: tcarpan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-fiyat-dustu-acil-satilik.2012-f30.kazasiz-boyasiz-159894949/detay

f30 3.16i al bence connect ile aynı yakacaktır :)

Yok kardes bu benzin bana dizel lazımm.. sonucda connect 33 bine almıstım yakıtını düşünmüyordum bu kadar para verıpde cok yakması olmaz
  • Yani benzin olsa bmw 3 mercedes c hatta a4 alınabilir ama dizel sıfır diyosunuz skoda evet mantıklı ama bir c kasayla ışıklarda yan yana geline içiniz acımıcaksa evet skoda alın ama o fiyatı haketmicek gibime geliyo saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandeTerim

Yani benzin olsa bmw 3 mercedes c hatta a4 alınabilir ama dizel sıfır diyosunuz skoda evet mantıklı ama bir c kasayla ışıklarda yan yana geline içiniz acımıcaksa evet skoda alın ama o fiyatı haketmicek gibime geliyo saygılar

Hayır yorumumda belirttigim gibi 0 almayı düşünmüyorum 2 el alabılırım dedım :)
  • Biraz eski model olur ama 3.20d ilaç olur.
  • Audi A3 e bakın derim 88 bin lira fiyatı.
  • ikisi de ÇÖP

• Passat al indirimde varmiş dizel comfortline 92 lira sifir.dsgli.

Duzude 83 e falan verirler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.