Şimdi Ara

araba almadan önce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araba almayı düşünüyorum ehliyetimi 1 sene önce aldım ama hiç tecrübem yok arabayı almadan önce kendimi nasıl geliştirebilirim. araba kiralasam sorun olurmu tanıdıklarda arabasını vermek istemiyor nasıl öğrenecem...

direksiyondan 95le geçtim direk gidip alsam arabayı nolur?

• quote:

Orijinalden alıntı: sisiew

araba almayı düşünüyorum ehliyetimi 1 sene önce aldım ama hiç tecrübem yok arabayı almadan önce kendimi nasıl geliştirebilirim. araba kiralasam sorun olurmu tanıdıklarda arabasını vermek istemiyor nasıl öğrenecem...

direksiyondan 95le geçtim direk gidip alsam arabayı nolur?

arabayı alın tanıdığınız biriyle gidin.Sonra her hafta sonu çıkın beraber tanıdığınızla.Bir süre sonra kendiniz çıkmaya başlarsınız.2 ay önce aldım ehliyeti de arabayı da 1 hafta boyunca eniştem ile berber gittim.Sonra tek başıma çıktım.2 aydır araba kullanıyorum sakin bir şekilde.
  • dostum ben ehliyeti ekimde aldım 1 hafta sonra 2012 ford fiesta titanium x aldık aylarca cesaret edemedim daha sonra ocak başı gibi leventte oturuyorum saat gece 10-11 sıralarında yanımda araba kullanmaya bilen bir arkadaşla cıkıp kendimi istanbulun aksam trafiğinde geliştirdim kabataşa ortaköy köye vs inerek şimdi cok rahatım ben akşam trafiğe cıkarak kendini geliştir derim
  • ilk basta parcası ucuz bır araba alın cunku surtmelere falan olucaktır. 6-7 bınlık bır araba ısınız gorur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.