Şimdi Ara

Araba almayı planlıyorum, modeller hakkında yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. 30bin liraya kadar bir bütçe ile araba arıyorum. Az yakması ve performanslı olması, en önemlisi de kronik hata çıkarmaması gerek. Kafamda okuduklarım ve araştırdıklarım kadarı ile bir kaç tane model belirledim ki değerli yorumlarınızı rica ediyorum..

2004 model opel astra 1.7 cdti enjoy 25000 liraya buldum. 110bin km de ve ne yazık ki galeride. Galerici bakımlarının zamanında yapıldığını söyledi ama gene de pek güvenemedim. Makyajlı kasa astradan olması ve içinde ki donanımı itibari ile çok içim gidiyor bu araca. İç hacmi hatchback bir arabaya göre oldukça geniş. Okuduklarım kadarı ile bakımları zamanında yapılan dizel araçlar 300bine kadar rahatlıkla motor sorunu çıkarmadan gidebiliyorlar.

Diğer bir model ise 2010 model ford fiesta 1.4 tdci enjoy. Bu araç ise 28000 km de ama iç hacmi çok düşük ve opel kadar yüksek tork sunamıyor. Donanım olarak ise hemen hemen opel ile kafa kafaya yarışıyor. Arka koltuk mesafesi ise rahat oturmak için çok dar ki bunu testlerde rahatlıkla görebildim. Ve bir incelemede 120 km sonrasında aracın çok yavaş hızlandığını okudum. 68 hp kadar bir gücü var ki opelin çok altında. Onun dışında yeni olması km’sinin az olması bu aracı almam için çok güzel bir sebep.

Bunların yanında birde 2006 model peugoet 1.6 hdi confort var 60000 km de ve garaj aracı olarak kullanılmış. ilk sahibi yurt dışındaymış ve bu kmyi ikinci sahibi ile yapmış. içi donanımlı bir çok özellikli gayet temiz bir araba. Tek eksiği tekerler değişecek. Bunun fiyatı ise 27000 lira.

Bu seçimler arasında size göre neler alabilirim? Yada bana önerebileceğiniz başka modeller var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• msj attım
  • Qujaga ile biraz fikir alışverişinde bulunduk ama farklı görüşlerede ihtiyacım var. Acaba fikri olan varmı arkadaşlar bu dediğim arabalar ile ilgili..
  • üç araçtan en yeni model olanı alırdım hocam ben olsam
    saygılar
  • jetta alın bence
    (28-31 civarında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 29 Mayıs 2012; 19:15:01 >
  • Piyasasını bilmiyorum ama auris 1.4 d4d uzun süre kullanman ıcın ıdael bır arac bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

jetta alın bence
    (28-31 civarında)

kesinlikle katılıyorum o paralara alınacak en iyi araba eski kasa jettadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

kesinlikle katılıyorum o paralara alınacak en iyi araba eski kasa jettadır.

+1...
  • km si düşürülmüş olduğu belli ilk baştaki galerinin sattığı ben olsam fiestayı kaçırmazdım çok kullanan gördüm çok daha sorunsuz ve az yakar ve modeli en yuksek olan araç diğerlerinin artılarının yanında çıkaracağı masrafa bakarsak fiesta ilerde diğer araçlara göre cebinizden daha az para çıkaracaktır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

km si düşürülmüş olduğu belli ilk baştaki galerinin sattığı ben olsam fiestayı kaçırmazdım çok kullanan gördüm çok daha sorunsuz ve az yakar ve modeli en yuksek olan araç diğerlerinin artılarının yanında çıkaracağı masrafa bakarsak fiesta ilerde diğer araçlara göre cebinizden daha az para çıkaracaktır ...

ekspertize soksam astrayı anlayabilir miyim gerçekte kaç km olduğunu ? op-com bu değeri gösterir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.