Şimdi Ara

Araba arıyorum !! Satın alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbul plakalı Temiz 1999 ,2000,2001 wolsvagen GOLF arıyorum 1.6 benzinli (MANUEL) otomobil arıyorum
    16 BİN TL. Peşin alıcam taksit maksit uğraşamam. İstanbulda ikitelli ve Altunizade oto pazarı piyasaını iyi bilirim. zamanında galericilik yaptım .
    16 bİNDEN YUKARI İSE ALAMAM BÜTCEMİ ONA GÖRE AYIRDIM borca harca gırmeye gerek yok.

O yüzden temiz bir araç ise bana forumdan ulaşırsanız çok memnun olurum.

GOLF ve 306gti hastasıyım :)) sürekli golf veya 306 gTİ kullanıyorum benim değil arkadaşlarımın ama . 306GTİ aile arabası olarak kullanamam :)) o yüzden GOLF u tercih ettim.

Yanlıs anlamayın Çakallar varsa hiç uğraşmasın başınızı ağrıtırım ;)..

yazdığınız mesajlar e-mail olarak gelecektir. Hepinize Teşekkür ediyorum şimdiden.

• BAKTIM KARDESIM ben gultepede oturuyorum . emırgan-sarıyer-istinye her yerı dolaştım . araç 145,640 da . gidip baktım. 120 bın de fln olması lazım max. 120 bın KM de olsun istiyorum . biraz zor olcak ama olsun :D
  • 10 yaşında araba için 120.000 le 146.000 arasında çok bi fark yok. sizinki takıntı olmuş biraz
  • takıntı degılde kardesım :s nası dımm illede şu kız olcak dersınde onun pesınden kosarsınya aynı onun gıbı . yanı prensıb halıne getırme kararlı olma gıbı bısey :))
  • Şuna bak temiz gibi
    Burdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.