Şimdi Ara

Araba arkaya yaslayinca seri sanmamak lazim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelde anlat işte. Önceden 2004 1.8T Passat aracım vardı, benim aracımdan inip 2011 1.6HDI 92 hp partnere binen adam bu seninkinden daha iyi kaçıyor dedi ve yıkıldım.
  • e46 316 heralde sorunlu felan yoksa yer seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Biraz okuyayım dedim vallah üşendim.

Edit:Sen yinede yavaş sür.

Aynen valla

2.satırda bıraktım okumayı içim daraldı
  • isvectanki06 kullanıcısına yanıt
    1.8 T gider 2005 de Superchips yazılımlısı vardı bende

1700-3000 devir arası torkdan gidio gibi görünüyor 1.6 dizeller saman alevi
  • Fluencele zaten 200 km üstüne çıkacak yürek varsa sizde fazla konuşmamak lazım.

Siz hızı boş verin yol tutuşu nasıl? Titreme var mı? Yüksek hızlarda vites geçişleri nasıl?
  • e46 apacı kasa degıl arkadasım

degıl taammı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOSCE TE IPSUM -- 1 Ağustos 2014; 23:56:09 >
  • serkanarch S kullanıcısına yanıt
    Emin misin hocam
  • NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    3.16i olup M3 yazıyorsa apaçidir.
  • Abi ayıpsın

Yol tutuşu cüssesine yakışmıyor bence, ESP'li mk2 focusla 170 ile girip en sağdan en sola hiç sarsılmadan geçtiğim viraja fluencelerle 170 ile girdim çok hafiften bi gıcırdama geliyor gibiydi.

Titreme olayı dizelde çok vardı da benzinli hissettirmiyordu.

Vites geçişinden kastınız nedir ?
    Böyle 120-140 seviyesinde hızlanma adına vites düşürsen 5'den 4'e atarken yığılma ya da vites atarken vites ağırlaşıyor mu?
  • dizellerdeki tork patlaması insanlarda ataklık hissi veriyor, doğrudur. 80 hp dizel megane sahibi arkadaş, beni 1.6 a3 ü kullanıp, "kapışsak yerim kağnı sendeki" demişti. Bi kez denk geldik yan yana, çok kısa sürmüştü kapışma:)

Ama pratikte bu kapışmalar zerre önem arzetmiyor. Kullanım kolaylığı, ara hızlanmalar, kamyon sollamalar, klima açma, yük taşıma, rampa tırmanma, Konforlu ve ekonomik sürüş vb, hepsi için benzer güçlerdeki turbo dizel, atmosferikten öndedir. Hiç dizel aracım olmadı, hep atmosferik benzinli kullandım,Şimdi de turbo benzinli. En iyisi bence bu, ama bundan sonra araba alacak olsam, çok sevmesem de dizeli düşünebilirim ama atmosferik, hiç sanmıyorum. 2.0 audi a4 multitronic olursa belki, en büyük hayalimdi, ama o da artık çok eskide kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2003 te 0 km almıştık. bence eminim durumundan. he size denk gelen hasarlı,patlaksa 316 ayrı konu.
  • Benzinli olanla 150 ile 4e atmaya calistim ama girmedi cok sertti ugrasmadim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Biraz okuyayım dedim vallah üşendim.

Edit:Sen yinede yavaş sür.

Gece gece güldüm,Allahta seni güldürsün.
  • Valla 1.5 edc megane kullanıyorum. O kadar düz yolda basmısımdır. 190a zor geliyor arac. Fluence manuel le +20 yapabiliyorsa iyi uykular Türkiye. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: isvectanki06

Sanırım 1.5 değil arkadaş 1.6 dedi üstüne basa basa.

Renault daha öyle bi motor üretmedi...

• quote:

Orijinalden alıntı: emre78fb

quote:

Orijinalden alıntı: isvectanki06

Sanırım 1.5 değil arkadaş 1.6 dedi üstüne basa basa.

Renault daha öyle bi motor üretmedi...

1.6 dci 130 hp varhttp://www.arabalar.gen.tr/renault-fluence-1-6-dci-icon-i3603.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 2 Ağustos 2014; 3:00:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • extrem_015 kullanıcısına yanıt
    Amin :)

• Doğru tespitler.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

E46 icin "apaci bmw" si lafina kadar okudum. Sonra fluance le otobanda 5.20d leri tokatlayanlardan olduguna karar verip biraktim.

Tokatladıgını zannediyo adamlar yavaş gidiyoki az yaksın diğe 260 liralık mazotla :D istanbuldan hatay antakyaya girdim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.