Şimdi Ara

Araba çizigi değer düşürür mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
30.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 0 km aldığım aracı 3.ay ön yolcu kapısı ve bagaj kapısı yaklaşık 5 cm astar gözükene cizmişlerdi. Gidip lokal yaptırdım cillop gibi oldu.
    0 km arac alıp, satacağım zamadeğer kaybeder diye yamalı eşek gibi gezmenin anlamı yok.Aracınız yeniyse ve yakın zamanda satma planınız yoksa lokal yaptırın gezin temiz temiz.
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam:)
  • Boyası çizilmiş diye arabayı mundarlayıp ucuza almaya çalışan galericiler yüzünden milletin psikolojisi bozulmuş. Boyası çizildi yeniden boyandı diye arabaya birşey olmaz rahat olun. Boyası sıfır ayarında araç isteyen varsa gitsin galeriden sıfır alsın. Bilmem kaç yıl sokakta kalmış aracın boyası da çizilir sağına soluna sürten de olur.
  • Sırf değeri düşecek korkusuyla çizik arabayla dolaşamam. Çekerim fotoğrafını, boyatırım. Bizim milletteki boya takıntısını da anlamıyorum cidden. Çiziksiz, boyasız araç isteyen sıfır araç baksın.
  • ben olsam kafaya takardım gerçekten. alıcı değil satıcı olarak siz kararın verin bence aracın değeri düştü mü düşmedi mi diye.
  • Cevaplar için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Herkesin kendi görüşü tabi. Allah hepimizin malını canını bu adi haysiyetsiz insanlardan korusun.
  • Geçmiş olsun.
    Benim arabamın etrafında iki tur atmışlar. Bazı yerde daireler çizmişler.
    Bedduadan başka bir şey gelmedi elimden.
    Pasta-cila ile ne kadar düzelirse artık.

Edit:İlk fark ettiğimdeki fotoğraflar bunlar. Beyaz boya zerreciklerinden dolayı belli oluyor.
    Yıkanınca düzeldi biraz, dikkatli bakınca belli oluyor, bazı yerleri tırnağa takılıyor.

Araba çizigi değer düşürür mu?
    Araba çizigi değer düşürür mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 12 Aralık 2018; 11:14:3 >

• mllm kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam. size de çok geçmiş olsun. Ne saçma insanlar var memlekette.
  • Aracı almaya gelen galerici vs. ise çizik olmayıp, toz olsa bile değer düşürmeye çalışacaktır. Fotoda yakından çekmişsiniz orada bile net görünmüyor. Normal kullanıcıyı çok da ırgalamaz. Ha zaten uzun süre kullanılan her araçta en kötü taş gelir yine kılcal çizik olur.
  • Çiziğine bağlı boya gerektiren ve aracın metal aksamındaysa değer kaybı illaki olur ama ufak ve rötuşla düzeltilecek bir çizikse veya plastik bölgedeyse değer kaybı söz konusu değil.
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Hocam çizik sol ön kapıda rötuşla geçecek bişey.
  • Araba pert olmuş. Kasko dan parani iste.
  • Çoluk çocuk şuursuzca çiziyor, derin olmadıkça sorun yok bence. Ama kazık kadar keyfe keder çizen heriflerde var, araba üzerindeki çiziklerden daha can sıkıcılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.