Öncelikle herkese merhaba. Bende 98 model polo classic var fakat ilk arabam olması sebebiyle biraz aceleye geldi ve araba pek içime sinmedi. Şimdi bu arabayı satıp birazda üstüne ekleyerek 16.000 YTL ye kadar bir bütçe oluşturabilirsem yeniden bir araba almak istiyorum.Durumu aşağıda sıralayacağım bunlara göre önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..
1. En son bütçe 16.000 YTL biraz daha ekle şunu al durumu yok. 2. Memurum ve aile otomobili olacak. 3. 90'ı geçmem. 4. Yılda 10.000 km. yi zor görürüm. 5. ABS, hava yastığı ve klima olursa süper olur...
hocam bende senin durumundayım.memurum,aile arabası arıyorum,aynen sizin gibi 90-100 ü geçmem,yılda max 12-15bin km yaparım gibi.nakit 16binim var üstünede en fazla 1-2bin ytl ekleyerek sedan düz vites bişey alıcam.klima,çift hava yastığı şart ABS olursa çok harika olur.ilk tercihim focus,sonra megane ve civic.2001-2003 arası üçünden birini almayı düşünüyorum....
HYUNDAI Accent GLS.. 2001 model 28.234 km. otomatik vites ABS, çift hava yastığı, klima, otomatik camlar hediyesi 13.500 YTL . ne dersiniz..
quote:
Orjinalden alıntı: curcurum
HYUNDAI Accent GLS.. 2001 model 28.234 km. otomatik vites ABS, çift hava yastığı, klima, otomatik camlar hediyesi 13.500 YTL . ne dersiniz..
bu iyiymiş düşünebilirsin 3 milyarinda cebinde kalır
16.000 ytl ye skoda fabia bulabilirsin...elegance donanımda bazılarında 4airbag bazılarında 2,,abs,klima,yol bilgisayarı,elektrikli ısıtmalı aynalar,,sis farı,torpido sogutucusu,,ısıtmalı koltuk vs var,isteklerini karşılar
ama ortalama 60.000 km de falan olur büyük ihtimal
senin bılduğun araçta fena değil,alınabilir
clio hb rxt,fiesta vs ii donanımlarda bulabilirsin
opel astra alabilirsin
Ben olsam(çok aile arabası değil ama) 2000-2001 model 206 filan alırdım.206 fiyatları düşüyor 207 çıkacağından dolayı.
2001 model honda civic Es veya Corolla Sol bulabilirisniz o fiyata. İkisi de çok iyi seçim olur. Artık karar size kalmış. Yalnız Corolla da olsa Civic de olsa 2001 modelin altına inmeyin zira 2001 de cicic vtec, corolla vvt-i motora geçiyor. Bu da biz memurlar için çok önemli olan yakıt tüketimini önemli ölçüde azltıyor.
sorunsuz ve bir o kadarda beklentilerini karşılayacak bir otomobil arıyorsan 2000 2001 honda civic 1.6 otm veya düz vites al derim şehir içi 9 litre şehir dışı 6-7 litre yakıyor şahsen ben honda alıcam şu önümüzdeki bir kaç ay içersinde cok araştırdım hondaya kara verdim öncelik kullanacağın otomobilin sorunsuz ihtiyaçlarına cevap vermesi yakıt ekonomisi güvenlik bakım giderlerinin az olması parca sıkıntısının olmaması parca fiyatlarının uygun olması ben bir cok forumda konu actım genel olarak honda daima birici tercih oldu ben honda alıcam piyasada 1.4 -1.6 2000-2001 model 14-15-16 binliraya var km lerde düşük otomobiller var tabi toyotada iyi 2001-2002 model bulabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme