Şimdi Ara

Araç seçemiyorum. Yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun yıllardır fiat Punto 1.3 Multijet aracımı kullanıyorum, hanıma da ehliyet alacağımız için aracı ilana koydum. 1 kere bile beni sanayiye düşürmediği için puntoya teşekkür ediyorum :)

Öncelikle birkaç ay önce chery markasına yoğunlaştım, bence çekik kardeşlerimiz muazzam bir tasarım ile geldi karşımıza. Lüks hissiyatını uygun fiyata sundular önümüze. Fakat son gelen vergilerden dolayı chery nin ne olacağı meçhul oldu. Ya biz gidiyoz diyip gidecekler veya alın lan para diyip kalacaklar. Kalırlarsa piyasayı oynatacaklar bence.

Her neyse en sonunda kendime ayırdığım bütçeyi 1.3m ile sınırladım.
    Bu bütçe ile ister 0 ister ikinci el bir araç bakmaya karar verdim.

Şimdi en çok içime sinen araçlardan 2019-2020 Hyundai Tucson sizlere bir örnek olması için yazayım. Neden içime sindiğini aşağıda sıralı liste olarak yazıyorum

Donanım
    Konfor
    Yüksek heybetli görünüş
    Düşük yakıt tüketimi

Normal şartlarda bunlara dikkat ediyorum. Fakat bütçeyi 1.3m ile sınırladığım için yardımınıza ihtiyacım var. (Tucson bakmıyorum ikinci el düşük kmler ayırdığım bütçeyi aşıyor)

Beklentilerimi de sıralı liste olarak yazayım

Donanımı seven birisiyim (her donanımın ayrı bir konfor olduğu kanaatindeyim)
    Konforlu bir araç olması gerektiğini düşünüyorum
    Teknolojik araçları seviyorum, 4" ekranı olan bir araç istemiyorum açıkçası.
    Mümkün mertebe kokpiti güzel bir araç olsun. (Vitara gibi hava ızgaraları otobüstekilerle aynı olmasın)
    Mümkün mertebe düşük yaş düşük km araç bakıyorum.
    2020 ve üzeri
    Maks 50bin km
    Crossover ve suv (hanımdan dolayı)

Arona, bayon, kamiq... Gibi araç tavsiyeleri gelecektir muhtemelen.

Bu beklentilerde bu bütçe ile tercihiniz ne olurdu merak ediyorum.

Şimdiden teşekkür ediyorum, yorumlarınızı bekliyorum.

• Hocam mg zs sıfır dusunebilirsin. O da heybetli ve tucson kadar olmasa da yüksek. Donanımı iyi performansı tatmin eder. Bayilerin liste fiyatından indiğini de düşünürsek bütçene de uygun.
  • OziPuzi O kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkür ederim fakat beğendiğim halde fabrika kurulumu için imza atılana dek mg ve Cheryden uzak duracağım maalesef.
  • Citroen C4 Shine 1350 lira

Başlıca özellikler:
    Adaptif hiz sabitleyici
    Kör nokta
    Geri gorus kamerasi
    Ön arka park sensörü
    Elektronik el freni
    Uzun far asistanı
    Dijital klima
    Head up display
    Anahtarsiz giris
    Katlanir ayna
  • Tuscon o kuru şanzıman ile bence yazık edersin kendine az km orta paket omoda alabilirsin 13 bin oldu benim ki çok memnunum onun dışında o paraya fazla seçenek yok maalesef

Araç seçemiyorum. Yardım lazım
  • Çok güzel dpnanımalr fakat 1.2 puretech hocam:( yağ içinde kayış koydukları için uzak duruyorum
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Gönlümde omodo fakat chery gidecek mi kalacak mı o önemli:) şimdilik chery maalesef:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Yardım lazım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DusuncesizAdam kullanıcısına yanıt

13 ayda 100 bin araç satan firma gidermi boşuna evham yapma Suzuki düşün adamlar belki 20 yılda o kadar araç satmadı yada Subaru yada alfa hala duruyor hepsi

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    Hocam devlet ek vergi üstüne vergi koyuyor. Adamlar gitmek isteyebilir, bu çok normal geliyor bana. Yada kurar fabrikayı al kardeşim 300bin indirimli fiyat tiggo. İki durumda da zararlı çıkarım
  • DusuncesizAdam kullanıcısına yanıt

Valla o indirim konusunda emin olamıyorum byd nin yapamadığını yapacağı kesin indirim konusunda chery çünkü arada aracı yok byd gibi büyük ihtimalle fabrika işi ciddiye binerse içinden geçer fiyatların

• Hyundai tucsonun kardeşi kia sportage düşünmez misiniz hocam, beklentilerinizi karşılıyor diye düşünüyorum, hatta sportageların genel olarak tucsona göre daha donanımlı ve kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Örnek ilan :

https://www.sahibinden.com/s/VulgJv0b
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.