Şimdi Ara

Araba İlanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba ilanlarında plaka neden gizlenir bu konuda fikri olan var mı?

• eğer arabanın bi yamuğu varsa yani daha önceden hasar almışsa fln önceden bakılıp telefon edilmeden,arabayı görmeden vazgeçilmesin diye olma ihtimali yüksek belkide farklı sitelerde farklı fiyata ilan vermek içinde olabilir ama sonuçta isim ve telefon numaraları aynı olacağı için fiyat konusunda pek işe yaramaz gibi
    şimdilik aklıma gelenler bunlar
  • Bilemiyorum ama geçen bir aracın üstelik 2007 model plakasını gizlemişler bir kaç resimde ama birinde unutmuşlar sanırım plaka sorgulama yaptım araba granit gri gözüküyor ruhsatta ise sarı ilginç geldi
  • ilanlardaki bilgilere inanmayın bizzat kendiniz sorun çoğu sallama..Adamın arabasında esp yok, iki hava yastığı yok, abs yok kafadan sallamış..Arabanın ilandaki rengi mavi kendi gumuş yazmış..Yahu kardeşim herkes hata yapabilir ama hiç mi yazdığını okumuyorsun..Ben plaka gösterilmeyen araçları ciddiye almıyorum, başkasına bakıyorum..
  • kaza yapan araçların ve satışa çıkartılan araçların genelde plakası kapatılıyor. Eskiden güçsüz duruma düşmüş, arabasını satıyor imajı vardı. sanırım halen öyle devam ediyor.
  • bazen ilan veriyor adamlar
    ilk sahibinden 2002 model bilmem ne. Plakayı bir kontrol ediyorsun, 2004 ortasında araba tescil edilmiş.
    El değiştirmiş yani. Bu durumda nasıl ilk sahibinden oluyor, tartışılır...
    Karıştığı kazaları, vergi borcunu sorgulamakta mümkün. Garanti internet şubeden ödenmiş-ödenmemiş MTV görülebiliyor.
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.