Şimdi Ara

Araba kaldırma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İstanbul Küçükçekmece'de isen yardımımız dokunur onun dışında en fazla burada debriyajı kavrama noktası diye başlayan uzun yazılar yazarız teoriden çok pratik önemli bana kimse öğretmedi çok sağlam teorim vardı ilk deneyişte pratiğe döktüm daha da bırakamadım evet tam 8 yıl olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

panik yapmamaya çalış kendini rahat bırak kasma

• quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

İstanbul Küçükçekmece'de isen yardımımız dokunur onun dışında en fazla burada debriyajı kavrama noktası diye başlayan uzun yazılar yazarız teoriden çok pratik önemli bana kimse öğretmedi çok sağlam teorim vardı ilk deneyişte pratiğe döktüm daha da bırakamadım evet tam 8 yıl olmuş

Ağabeyim öğretiyor artık.Teklifiniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle sakince tanıdığın bildiğin biriyle git 1 2 defa denemeden sonra gözün kapalı yaparsın tabiki biraz yetenek olucak 17 Yaşındayım Ben Şuanda Kaydırıyorum Arabayı Bu noktaya geldi yavaş yavaş öğrenirsin sağlıcakla kal Depon full olsun herdaim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Order Kotan

böyle sakince tanıdığın bildiğin biriyle git 1 2 defa denemeden sonra gözün kapalı yaparsın tabiki biraz yetenek olucak 17 Yaşındayım Ben Şuanda Kaydırıyorum Arabayı Bu noktaya geldi yavaş yavaş öğrenirsin sağlıcakla kal Depon full olsun herdaim

2 mayısdan beri sizi bekliyordu.
  • Biliyordum :D evvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeet :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.