Şimdi Ara

araba kamera sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşalar merhaba herkese yeni araç kullanıcısıyım 94 model uno aldım. şimdi moda bu araç içi güvenlik kameraları... acaba sizce yada sizin kullandığınız bir sistem varmı?

• mini 0801 al....hem boyutu ufak hemde cekimi cok guzel...ben sipariş verdim...bekliyorum gelmesini
  • Selam. Eğer android'li bir telefonunuz varsa yükleyeceğiniz ücretsiz yazılımlar ile araç kamerası olarak kullanabilirsiniz. Üstelik gps verileri ile hızınızı, koordinatlarınızı ve bir çok özelliği de video'da görebilirsiniz. Ben kendim galaxy s2 telefonumda kullanıyorum. Gayet memnunum. Size şöyle bir örnek göstereyim.

http://www.youtube.com/watch?v=csY8rI3qwoA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 17 Ekim 2013; 23:52:09 >
  • Turgut bey demek istediğim araç kapalı haldeykende araçta kalması.
    sevemem1985 umarım siparişin biran evvel eline ulaşır kullanır ve denersin tavsiyelerini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

mini 0801 al....hem boyutu ufak hemde cekimi cok guzel...ben sipariş verdim...bekliyorum gelmesini

evet bende sipariş ettim.

bekliyorum. küçük ve portaatif olması çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezdim

arkadşalar merhaba herkese yeni araç kullanıcısıyım 94 model uno aldım. şimdi moda bu araç içi güvenlik kameraları... acaba sizce yada sizin kullandığınız bir sistem varmı?

buradan yürürsün detay inceleme ve sipariş alternatifleri var her tür sorunun cevabıburada vardır

http://forum.donanimhaber.com/m_74988670/mpage_12/f_//tm.htm#82658297
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba ses sistemini eve kurma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.