Şimdi Ara

Araba kiralicam yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba üniversite 2.sınıf öğrencisiyim istanbuldayım ve araba kiralicam eğlencesine 4 5 günlük
    aklımdaki araçlar şunlar ;

mercedes e serisi cabrio
    bmw 4 serisi cabrio
    mercedes cla

sizce hangisini kiralamalıyım ve neden ? şimdiden teşekkürler

Araba kiralicam yardım! Araba kiralicam yardım!

Araba kiralicam yardım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert551903 -- 27 Kasım 2014; 2:01:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert551903

arkadaşlar samsunda meslek lisesinde okuyorum inşaat bölümü statik alanındayım bu sene 12.sınıfa geçtim yani üniversiteye hazırlık inşaat bölüyüm ve sayısal yok haliyle inşaat mühendisliği istiyorum paran olacakta para verip okicanda olmuyor işte 300 puan almam lazım garanti bu sene dershaneye gidecem uğur dershanesine 18 ağustosta başlicak çevremdekiler işin çok zor diyolar meslek lisesi olduğum için buda biraz beni üzüyor haliyle kendime ne gibi bir program hazırlamam lazım.
    aslında diğer bir düşüncemde buslu olarak girmekti yüzde 50 burs kazansam yaklaşık 40 bin ödemek gerekiyor. bunuda kurum veya işadamı bulsam diyordum ama kolay değilmiş galiba fakat bizim samsunda bi tanıdığımız var vahap çelik samsunda zengin iş adamlarından aynı zamanda müteahhit bu sene gidecek olduğum staj yerinide o buldu bana hani diyorum belki verir bi umut hayırlısı

• http://forum.donanimhaber.com/m_95934974/f_//tm.htm#95949410

quote:

arkadaşlar samsunda meslek lisesinde okuyorum

ulan bu liseliler var ya.
  • ITTF kullanıcısına yanıt
    benden 25 saniye hızlısın
  • quote:

merhaba üniversite 2.sınıf öğrencisiyim istanbuldayım ve araba kiralicam eğlencesine 4 5 günlük

mercedes e serisi cabrio
    porsche panamera
    mercedes c serisi
    bmw 4 serisi cabrio
    mini cooper cabrio

Araba kiralicam yardım! Araba kiralicam yardım! Araba kiralicam yardım! Araba kiralicam yardım! Araba kiralicam yardım!

4 cabrio maketi var, günlüğü 5TL'den kiralayım sana..

• Ehliyeti kiralayamazsin yalniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

quote:

merhaba üniversite 2.sınıf öğrencisiyim istanbuldayım ve araba kiralicam eğlencesine 4 5 günlük

mercedes e serisi cabrio
    porsche panamera
    mercedes c serisi
    bmw 4 serisi cabrio
    mini cooper cabrio

Araba kiralicam yardım! Araba kiralicam yardım! Araba kiralicam yardım! Araba kiralicam yardım! Araba kiralicam yardım!

4 cabrio maketi var, günlüğü 5TL'den kiralayım sana..
    Avis, Sixt, Hertz gibi kurumsal firmalardan araç kiralamak için araçların bulunduğu sınıflara göre farklı yaş ve ehliyet süresi alt sınırları var. Örneğin premium sınıftaki bir araba için 30 yaş sınırı vardı en son ben kiralarken. Yani öyle her istediğiniz aracı kiralayamayabilirsiniz.
    Merdivenaltı şirketlerde durum farklı olabilir, ama başınıza iş açılmaması için önermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: johnkoot

Avis, Sixt, Hertz gibi kurumsal firmalardan araç kiralamak için araçların bulunduğu sınıflara göre farklı yaş ve ehliyet süresi alt sınırları var. Örneğin premium sınıftaki bir araba için 30 yaş sınırı vardı en son ben kiralarken. Yani öyle her istediğiniz aracı kiralayamayabilirsiniz.
    Merdivenaltı şirketlerde durum farklı olabilir, ama başınıza iş açılmaması için önermem.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar niye yalan konuşayım o yazılanlar kardeşimki kiralayınca fotoğrafını atarım hem yalan söylesem araç alırım derdim sizden öneri istiyorum

• quote:

arkadaşlar niye yalan konuşayım o yazılanlar kardeşimki kiralayınca fotoğrafını atarım hem yalan söylesem araç alırım derdim sizden öneri istiyorum
    İlk önce temel kural: Bilindik firmalardan kiralama yap.
    Asla boş senete imza atma.
    Bence extra kasko al

Gerisi önemli değil. İsimli, kurumsal firmalardan kiralarsan sıkıntı yaşamazsın.
    Yaşın, paran, ehliyet süren uygun mu artık onu sen bilirsin.
    Altında kiralık ve lüks araç var diye asla sürat yapma.
  • kardeşim seni saygıya davet ediyorum doğru düzgün konuş
  • emrullah bozlak kullanıcısına yanıt
    yaşım 19 üniversite 2.sınıftayım parayıda biriktirdim bezin parasınıda ayırdım sizce hangi aracı kiralim siz ne önerirsiniz ? otomobil tutkunuyum bi kıyak araba sürmek istiyorum.
  • quote:

yaşım 19 üniversite 2.sınıftayım parayıda biriktirdim bezin parasınıda ayırdım sizce hangi aracı kiralim siz ne önerirsiniz ? otomobil tutkunuyum bi kıyak araba sürmek istiyorum.
    En az iki yıllık ehliyet gerekli bir çok firmada yani kiralayamazsınız.

Hatta spor otomobiller için yaş ve ehliyet sınır artıyor.

5 yıllık ehliyet en az 30 yaş gibi olaylar var.

Diğer türlü kiralayacağınız yerler ise sıkıntılı yerler.

Ben olsam 420D Cabrio doyabildiğimce gezerim hem de az yakar.

Hem zevkli hem de ekonomik olmuş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

En az iki yıllık ehliyet gerekli bir çok firmada yani kiralayamazsınız.

Hatta spor otomobiller için yaş ve ehliyet sınır artıyor.

5 yıllık ehliyet en az 30 yaş gibi olaylar var.

Diğer türlü kiralayacağınız yerler ise sıkıntılı yerler.

Ben olsam 420D Cabrio doyabildiğimce gezerim hem de az yakar.

Hem zevkli hem de ekonomik olmuş olur.

Alıntıları Göster
    Bu bahsettiğim araçların 4 5 günlük maliyeti nedir hiç hesapladın mı? :)

• quote:

kardeşim seni saygıya davet ediyorum doğru düzgün konuş

Diger konunda demissin liseliyim diye. Simdi diyorsun universite 2 okuyorum. Ne anlamamiz gerekli. Hangi sozune inanalim?
  • quote:

estağfurullah benimde kankam yazmış o öneriyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Diger konunda demissin liseliyim diye. Simdi diyorsun universite 2 okuyorum. Ne anlamamiz gerekli. Hangi sozune inanalim?

Ağustosda lise sona geçti, eylülde üniversite hazırlık okudu, ekimde birinci sınıfı, şimdi kasıma geldik ikinci sınıfı okuyor yılbaşından sonra artık mezun olur arkadaş. işsiz hayalperestlerin arasına bir kişi daha katılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Ağustosda lise sona geçti, eylülde üniversite hazırlık okudu, ekimde birinci sınıfı, şimdi kasıma geldik ikinci sınıfı okuyor yılbaşından sonra artık mezun olur arkadaş. işsiz hayalperestlerin arasına bir kişi daha katılıyor...

Alıntıları Göster

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    ozaman benim kiralama hevesim suya düştü 19 yaşındayım ehliyetde 2.yıldayım vermezler
  • cakgalkarlos kullanıcısına yanıt
    1günlük kiralı ortalama 300tl olsa 5 günlük 1500tl yapıyor bende 2.100 tl para var 600tlde benzine gider
  • quote:

1günlük kiralı ortalama 300tl olsa 5 günlük 1500tl yapıyor bende 2.100 tl para var 600tlde benzine gider
    Gerçek Admert gelir
    Doğum Tarihi12 Ağustos 1987

hmmmmmmmmmmmmmm üni 2 sınıf öylemi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.