Şimdi Ara

Araba konusu açtım benle dalga geçmeye çalıştılar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kıçı kırık 330 ile mi paranla tokatlayacan bizi ? He yavrum he başka kapıya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

Kıçı kırık 330 ile mi paranla tokatlayacan bizi ? He yavrum he başka kapıya.

Gel istiyorsan mal varlığımızı kapistiralim kim kimi tokatlıyor o zaman anlariz.

Almanyada yaşayıp kendini zengin sananlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunharman -- 27 Ekim 2016; 22:36:00 >
  • hunharman kullanıcısına yanıt
    Almanyada mı yaşıyorum ? At yalanı seveyim inananı.
    İstanbul Sarıyer Emirgan-Reşitpaşa tarafında oturuyorum.
  • quote:

Almanyada mı yaşıyorum ? At yalanı seveyim inananı.
    İstanbul Sarıyer Emirgan-Reşitpaşa tarafında oturuyorum.

O zaman bu çekememezlik nereden geliyor size anlamıyorum hayallerinizdeki arabaya binebilmem niye zorunuza gidiyor. Hem sen niye yazdığımı üstüne alındın yoksa hava atmak için mi egolarını tatmin etmeyemi geldin buraya ama yanlış kişiye denk geldin senin havan bana sökmez. Biz öyle yüksek model arabaya binecek kadar görgüsüz değiliz bizim ailemiz yaşadığımız yere göre araç alırlar kimseye birşey kanıtlamak zorunda değiliz.

Sen ne diyorsun ?
    Paramla tokatlarım vs. cümleleri kurmadan düşünecektin bunları.
    Hayalimdeki araba 2000-2001 model bir külüstür mü olacak hemde bmw 3 serisi güldürme beni. Audinin-Mercedes in bile eski modeline binmem sen bmw diyorsun

Bizde kimseye birşeyi kanıtlamak zorunda değiliz. Eğer öyle bir düşüncemiz olsaydı a8,Cayenne turbo s vs. binerdim.
  • Otomobil bölümü asıl troll bölüm bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sen ne diyorsun ?
    Hayalimdeki araba 2000-2001 model bir külüstür mü olacak hemde bmw 3 serisi güldürme beni. Audinin-Mercedes in bile eski modeline binmem sen bmw diyorsun

Bizde kimseye birşeyi kanıtlamak zorunda değiliz. Eğer öyle bir düşüncemiz olsaydı a8,Cayenne turbo s vs. binerdim.

Adam altima deri koltukta kaciracagim kolay temizlenir yazdi ya la
    Parasi olsa ne olur bunun,sokaktaki kagit toplayan çocuk bile daha,zengindir bundan,bide tokatlayacakmış,sen bosaltim organini tutmayi bi ogrende once

• quote:

Sen ne diyorsun ?

Egoların bilinçaltını esir almış ve ben hissiyatsız arabalardan nefret ederim bana göre e30 ve e46 gelmiş geçmiş en güzel kasalar zevkler ve renkler tartışılmaz öyle değil mi.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Yalakalık yapmaya devam et .

• Vay be baba parasıyla zengin olunabiliyomuş demek ki.Ne kadar güzel aileler var.
    Fakirler siziAdam liseli olduğunu ifşa etmiş daha ne yapsın.
    Tebrikler başganım Formundasın hala saygıyla takipteyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 27 Ekim 2016; 23:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Vay be baba parasıyla zengin olunabiliyomuş demek ki.Ne kadar güzel aileler var.
    Fakirler siziAdam liseli olduğunu ifşa etmiş daha ne yapsın.
    Tebrikler başganım Formundasın hala saygıyla takipteyiz.

Eyvallah canim ciğerim,deminde bir tanesi shadowu banlayin diye konu acmis forumda,once cevap yazanlar gomdu,sonrada yönetim
    Bunlar kendilerini kreste zannediyor,burda yemezler o dolmaları

• quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

otomobil genelde takılan kişiler bellidir,orda herkes az çok birbirini tanır,yeni biri gelirse temkinli yaklaşılır,hele yeni biri yüksek meblağlı bir araba tavsiyesi istiyorsa aksi ispat edilene kadar trol kabul edilir

O zaman banka hesabını mı göstermek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

otomobil genelde takılan kişiler bellidir,orda herkes az çok birbirini tanır,yeni biri gelirse temkinli yaklaşılır,hele yeni biri yüksek meblağlı bir araba tavsiyesi istiyorsa aksi ispat edilene kadar trol kabul edilir

Kişi kendini konuşma şekli ile belli eder zaten.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt

Malum konuyu okumadım ben okuyayım en iyisi

Buna karavan lazım tuvalet var içinde nede olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Kişi kendini konuşma şekli ile belli eder zaten.

Sanami soracam la nasıl konuşacağımı kıskançlık krizine giren bana sarıyor çalışın sizde kazanın siz aldinizda biz hayır duası mı etmedik.

• Halbuki kendini yakıyor ha,yarin lise bitince abilerim yardim diye gelecek,ishal meselesinin üstune bide fakir makir apaci edebiyatı yaptığı konuları koyacagiz onune

Kıskanmak mı? Kimsin lan sen
    Yazın anan baban izin verirse gel Bursa'ya yol paranı ben karşılarım.Önce kendi su bayiime gideriz ordan bir iskender yemeye geçeriz sonra babamın şantiyeleri turlarız uyar mı,sana?
    Şuan Trabzondayım.Herhangi bir zaman buraya gelirsen burda da ağırlar yedirir içirir gönderirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 27 Ekim 2016; 23:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Halbuki kendini yakıyor ha,yarin lise bitince abilerim yardim diye gelecek,ishal meselesinin üstune bide fakir makir apaci edebiyatı yaptığı konuları koyacagiz onune

Sana hayal gelebilir o araba ama aldığım zaman görüşürüz.

• Halen araba alacam diyor ya,yav sen su komedinin ustune ferrari alsan ne olur?
    Otomobil bolumune yazdiklarinin iki fotosunu atsam arabanin kapisini acamaz hale gelirsin
    Ah unutmusum deri koltuğa yapmayi seviyordun degil mi,boşver ozaman kapiyi ac kapat sonra bisey yapamazsin zAten

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Halbuki kendini yakıyor ha,yarin lise bitince abilerim yardim diye gelecek,ishal meselesinin üstune bide fakir makir apaci edebiyatı yaptığı konuları koyacagiz onune

Dur dur şimdi karıştırma onları hazırlık yapmasın yeni üyelik müyelik açar şimdi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.