Şimdi Ara

Araba konusu açtım benle dalga geçmeye çalıştılar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silenforce

Kıskanmak mı? Kimsin lan sen
    Yazın anan baban izin verirse gel Bursa'ya yol paranı ben karşılarım.Önce kendi su bayiime gideriz ordan bir iskender yemeye geçeriz sonra babamın şantiyeleri turlarız uyar mı,sana?
    Şuan Trabzondayım.Herhangi bir zaman buraya gelirsen burda da ağırlar yedirir içirir gönderirim.

OHA adam utanmadan baba parasıyla hava atıyor ya la. Babamın şantiyeleri gezdireyim ne demek Baban forum köşelerinde böyle saçmaladığını görse 2 tane tokatta alırdı aklını eminim Konu sahibide ayrı bir facia,ondan daha zengin olduğunu kanıtlamaya çalışan görgüsüz,terbiyesizler ayrı.Ben hayatımda bu kadar hanzo ve görgüsüz bir insanı bir arada görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 28 Ekim 2016; 11:39:49 >

• Bu yeni trollerde hiç zevk vermiyor. Bide adamı ciddiye alıp arkasında duranlar var onlar daha da komik.

Lamborghini Centenario'm var. Los Angelestan katılıyorum buarada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 28 Ekim 2016; 13:37:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Kıskanmak mı? Kimsin lan sen
    Yazın anan baban izin verirse gel Bursa'ya yol paranı ben karşılarım.Önce kendi su bayiime gideriz ordan bir iskender yemeye geçeriz sonra babamın şantiyeleri turlarız uyar mı,sana?
    Şuan Trabzondayım.Herhangi bir zaman buraya gelirsen burda da ağırlar yedirir içirir gönderirim.

OHA adam utanmadan baba parasıyla hava atıyor ya la. Babamın şantiyeleri gezdireyim ne demek Baban forum köşelerinde böyle saçmaladığını görse 2 tane tokatta alırdı aklını eminim Konu sahibide ayrı bir facia,ondan daha zengin olduğunu kanıtlamaya çalışan görgüsüz,terbiyesizler ayrı.Ben hayatımda bu kadar hanzo ve görgüsüz bir insanı bir arada görmedim

Benim şuana kadar baba parası ile aldığım tek şey 2003 yılında bana alınan bilgisayardı,telefonunu ayakkabısını hep kendim biriktirerek aldım.Çalıştım kazandım,öyle kolay zengin olunmuyo.
    Ekleme:Ben bu foruma dört senedir üyeyim hiç bir mesajımda çıkıp böyle böyle demedim.Sadece bir kaç yerde su bayiisi sahibi olduğumu belirttim yardımcı olabilmek adına,fazlasını asla yapmadım.Hava atma gibi bir ihtiyacım yok yanien azından suratını görmiyeciğim insanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 28 Ekim 2016; 14:25:53 >

• hunharman kullanıcısına yanıt
    Z5 konusunun sondan bir önceki sayfasında var hatırlarsam bir tane daha çeker atarım.

• büyük olasılıkla trol
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Zengin olunca arabaya sıçabiliyor muyuz?

Senin yaşayamayacagin birşey.

Evet o kadar mal değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadowgeist bos beles biri isi yok ne yapacagini bilmeyen acaba ne yaparsam boslugumu doldururum cinsinden biri takmayin hocam oter oter gider

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Forum senin mi kardeşim boş boş konuşma.
  • Adamlar sanki satışçı. Almayacaksan tukkanın onunu kapama modunda. Anlamadığım nokta konuyu açanın trol olup olmaması niye onemli veya alıp alamayacağı veya liseli olup olmaması. Bilgin varsa yazarsın altına. Google da biri arattığı zaman altına girer okur.

Gerçi adamlarda bilgi namına birşey yok ki. O para ona verilir mi demekten bir adım ileri gidemiyorlar. Adamın ihtiyaçlarını anlamaya yönelik hiç bir çabaları yok. Araba işi sanki ağır abi işi modundalar. 80 bini buldun mu eşşek kadar d sınıfına binecen modundalar.

Olaya bu şekilde bakınca zaten buraya fikir için birşey sormanın da manası kalmıyor. Geçenlerde japon arabaları ile ilgili yazı paylaşılan bir konu vardı. Acaba oyle biri gelirde ilgilenir mi diye umutlanıyor insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Halen araba alacam diyor ya,yav sen su komedinin ustune ferrari alsan ne olur?
    Otomobil bolumune yazdiklarinin iki fotosunu atsam arabanin kapisini acamaz hale gelirsin
    Ah unutmusum deri koltuğa yapmayi seviyordun degil mi,boşver ozaman kapiyi ac kapat sonra bisey yapamazsin zAten

82 doğumlu adamın yazdıklarına bak. Gerçek hayatta ezilen bir tipsin herhalde forumda milleti eziklemeye çalışıyorsun. Hunharman güzel saçmalamış ama sende çocuk gibi 34 yaşında adamsın evli barklı çocuğun olacak yaştasın liseli gibi burada laf yetiştiriyorsun. O eziklediğin adam en azından senin gibi yapıp başkalarıyla dalga geçmiyor. Turbo bile senden kat kat iyi dava açıyor ama kimseyle liseli ağzıyla tartışmıyor.

• Hocam ben niye saçmalıyorum anlamadım yalakalarıyla beraber saldırıya gecmeselerdi ben bişey demeyecektim.

• hunharman kullanıcısına yanıt
    Birkaç yorumda sidik yarıştırmasan iyi olacaktı.
  • Evet biraz sacma şeyler demiş olabilirim ama sadece öyle seyler dedim daha fazla ileriye gitmedim haklısınız.

• Konuyu okudum cidden yaklaşım yanlış burası sosyal bi platform ve arkadaş bişey sormuş etik olan bilgisi olanin yardımcı olmasidir.sen boşver kardes umarım istediğin aracı alırsın bu işten gayet iyi anlayan bi kaç abi tanıyorum istersen pm atabilirsin soruların varsa yardımcı olmalarini saglamaya calisicam kolay gelsin

• Maşallah bütün ifşa edilen liselisi ortaokullusu çoluk çombalak doluşmuş troller,adamlara ne acı verdiysek artık
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Onların da ilgiye ihtiyacı var

konu bayağı eğlenceli , alsın görelim bakalım 330u. bu 330 meraklılarından biri trolldü ötekini hatırlamıyorum. bir de bu alsın da görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 29 Ekim 2016; 12:31:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

konu bayağı eğlenceli , alsın görelim bakalım 330u. bu 330 meraklılarından biri trolldü ötekini hatırlamıyorum. bir de bu alsın da görelim

Hocam ben adam akıllı soru sordum orda, kimsede düzgün cevap vermedi. Araç sahibiyle görüştüm dükkan takası olacaktı adam fiyatı arttırdı birden anlaşamadık olay bu. Trol konusu açacak olsam gidip orada açmam burada açarım. Zaten en geç Allah nasip ederse yaza kadar 330ci alacağım olurda temiz 320 denk gelirse onu alırım boşuna ortaya teori atmanıza gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadp00L

Bu yeni trollerde hiç zevk vermiyor. Bide adamı ciddiye alıp arkasında duranlar var onlar daha da komik.

Lamborghini Centenario'm var. Los Angelestan katılıyorum buarada.

Bende de Lamborghini Murcielago var hocam.
    Şuan Bağdat caddesinde aragaz veriyorum, millet hep bana bakıyor.
    Bi ara İstanbul'a gelirsen kapışalım.
    İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Hocam ben adam akıllı soru sordum orda, kimsede düzgün cevap vermedi. Araç sahibiyle görüştüm dükkan takası olacaktı adam fiyatı arttırdı birden anlaşamadık olay bu. Trol konusu açacak olsam gidip orada açmam burada açarım. Zaten en geç Allah nasip ederse yaza kadar 330ci alacağım olurda temiz 320 denk gelirse onu alırım boşuna ortaya teori atmanıza gerek yok.

Asla dükkan verip araba alma

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.