Şimdi Ara

Araba konusu açtım benle dalga geçmeye çalıştılar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _Emir

quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Onların da ilgiye ihtiyacı var

konu bayağı eğlenceli , alsın görelim bakalım 330u. bu 330 meraklılarından biri trolldü ötekini hatırlamıyorum. bir de bu alsın da görelim

Hocam ben adam akıllı soru sordum orda, kimsede düzgün cevap vermedi. Araç sahibiyle görüştüm dükkan takası olacaktı adam fiyatı arttırdı birden anlaşamadık olay bu. Trol konusu açacak olsam gidip orada açmam burada açarım. Zaten en geç Allah nasip ederse yaza kadar 330ci alacağım olurda temiz 320 denk gelirse onu alırım boşuna ortaya teori atmanıza gerek yok.

Asla dükkan verip araba alma

Üstüne istediğim rakamı aldıktan sonra mantıklı tekliflere açığım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Axel F kullanıcısına yanıt
    Iyy fakir senle yanyana bile gelmem belli ki senin baban benim babamın yarısı kadar bile kazanmıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

konu bayağı eğlenceli , alsın görelim bakalım 330u. bu 330 meraklılarından biri trolldü ötekini hatırlamıyorum. bir de bu alsın da görelim

Hocam ben adam akıllı soru sordum orda, kimsede düzgün cevap vermedi. Araç sahibiyle görüştüm dükkan takası olacaktı adam fiyatı arttırdı birden anlaşamadık olay bu. Trol konusu açacak olsam gidip orada açmam burada açarım. Zaten en geç Allah nasip ederse yaza kadar 330ci alacağım olurda temiz 320 denk gelirse onu alırım boşuna ortaya teori atmanıza gerek yok.

Dükkanı satta yetişkin bezi işine gir hem kendine de kullanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadp00L

quote:

quote:

quote:

quote:

Dükkanı satta yetişkin bezi işine gir hem kendine de kullanırsın.

Heralde toplumda ezikliyolar seni buralara gelip milletle uğraşıyosun.

• Bu konuda kim haklı bilmiyorum da, shadowgeist denen arkadaşın ailevi sorunları olduğunu düşünüyorum. Kötü bir çocukluk geçirmiş olabilir. Ruhsal problemleri olduğu çok açık, bu kanıya otomobil bölümündeki yorumlarını okuyarak vardım.

Bunları aşağılamak veya yargılamak için söylemiyorum, belki ciddiye alıp tedavi olmaya veya sorunlarının farkına varmaya çalışır diye düşünüyorum.
    @shadowgeist
  • Çok şükür bir sağlık sorunum yok,ailevi problemim de yok.
    ama senelerdir takıldığım forumda apaçilerin ortalığı trollemesine yorum atan insanların emeğini ve zamanını çalmasına tahammül göstermiyorum,yakalayıp ifşa etmek de birçok arkadaşımızın o konulara yorum atmamasını ve ciddiye almamasını sağlıyor.
    neyse ki son zamanlarda yönetim buna iyiden iyiye önlem almaya başladı,apaçi takımını cayır cayır atıyorlar konularını kilitliyorlar.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Mantıklı ise elbette forumu temiz tutmak Ferrari önerisi isteyip eski konusunda 100tl borcum var nasıl bulabilirm vs yazanları rezil etmek hepimizin görevi.
    Ama sıkıntı şurada doğuyor eğer iş abartılırsa ve her olayda olduğu gibi işin içine zevk girerse arada yaşlar da yanar. Bunun bilincinde olmak da önemli.
    Mesela Konu sahibi 330ci önerisi istemiş sizin ifşa konusunu okumadım ama ishal mi ne olmuş.
    1. Dünyada hemen herkes ishal olmuştur olabilir buna siz de dahil ki 330ci si olan ishal olamaz diye bişey yok bikere burada o konu ile yeni konunun alakası olamdığı görülüyor. Benim arabam yok Öğrenciyim zaten şu an ishal olabilirim de ilerde araba alırsam olamamam mı yabi bunu mu ima ediyorsunuz desem ?
    2. Olarak eğer adamın para ile ilgili ve ya maddi sıkıntıları ve ya başka trollükleri varsa onları atarak örnek verseniz altına helal olsun da yazarız bunda da sıkıntı yok.
  • Acikcasi olayla veya uyelerin egolariyla ilgilenmiyorum

Fakat diyecegim sudur 2001 arabaya o paralar verilmez. Tamam beygiri yuksek yakisikli makine fakat sanayiden cikmaz kazasi boyasi eksik olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Mantıklı ise elbette forumu temiz tutmak Ferrari önerisi isteyip eski konusunda 100tl borcum var nasıl bulabilirm vs yazanları rezil etmek hepimizin görevi.
    Ama sıkıntı şurada doğuyor eğer iş abartılırsa ve her olayda olduğu gibi işin içine zevk girerse arada yaşlar da yanar. Bunun bilincinde olmak da önemli.
    Mesela Konu sahibi 330ci önerisi istemiş sizin ifşa konusunu okumadım ama ishal mi ne olmuş.
    1. Dünyada hemen herkes ishal olmuştur olabilir buna siz de dahil ki 330ci si olan ishal olamaz diye bişey yok bikere burada o konu ile yeni konunun alakası olamdığı görülüyor. Benim arabam yok Öğrenciyim zaten şu an ishal olabilirim de ilerde araba alırsam olamamam mı yabi bunu mu ima ediyorsunuz desem ?
    2. Olarak eğer adamın para ile ilgili ve ya maddi sıkıntıları ve ya başka trollükleri varsa onları atarak örnek verseniz altına helal olsun da yazarız bunda da sıkıntı yok.

Hocam boşuna anlatmışsınız adamın kafasına laf girmiyor. Beyninde problem var heralde bi psikiyatriste filan gitmesi lazım anlamsız hareketler sergiliyor en iyisi bunu denek olarak kullansınlar.

• Adam deri koltuga micicam diyor temizlenir diyor ya bilader,oku biraz oku

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Adam deri koltuga micicam diyor temizlenir diyor ya bilader,oku biraz oku

Neye karşılık yazdığımı da söylesene karakter yoksunu.

• hunharman kullanıcısına yanıt
    Şu zengin arkadaşlara lBan gondereyimde , bakalım kim daha zengin , hem borçları kapatmış olursunuz hem dua alırsınız.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xlspread

Şu zengin arkadaşlara lBan gondereyimde , bakalım kim daha zengin , hem borçları kapatmış olursunuz hem dua alırsınız.. :)

Ben zengin falan değilim kardeşim ALLAH'a çok şükür kendime yetecek kadar durumum var öbür arkadaş 330'uyla para yarıştırmaya pek meraklı senin borçlarınıda kapatır.

• hunharman kullanıcısına yanıt
    Bu konuda tek ezik var o da tanımadığı abilerine forumda beni çok eziyolar diye zırlayan sen. Nasıl bi eziklik psikolojin varsa forumda dalga geçilmesini bile kaldıramayıp zırlama konusu açmışın. Gerçek hayattada babana mı zırlıyosun yoksa polise mi şikayet ediyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 29 Ekim 2016; 17:55:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadp00L

Bu konuda tek ezik var o da tanımadığı abilerine forumda beni çok eziyolar diye zırlayan sen. Nasıl bi eziklik psikolojin varsa forumda dalga geçilmesini bile kaldıramayıp zırlama konusu açmışın. Gerçek hayattada babana mı zırlıyosun yoksa polise mi şikayet ediyosun?

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    2 sene geçsin hele bi orasını hallederiz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.