Bildirim
araba önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Ford FUSION (Nerden aklıma geldiyse ) -
benim connecten bi farkı yok be kardeş -
c-max olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: samatrak
değerli arkadaşlar bana bagajı geniş içi ferah yüksek yakıtı düşük bi araç önerebilirmisiniz 2. el olacak 28-30 bin tl civarı şuan connect kullanıyorum memnunum ama binek trzı düşünüyorum
Bagajı geniş - içi ferah - yüksek - yakıtı düşük...
Bence sen arabayı değiştirmek istemiyorsun da arayış içindesin, kendi arabanı anlatmışsın yaaw ne diye değiştiriyon madem -
2008 corollalar nasıl yada 2005 civic -
saydığımım içinde yakıt connete uymayan bişey ama hakkınıda veriyo o ayrı bişey de kardeş ben 1.90 boydayım gerisinisen tahmin et o açıdan -
caddy olabilir.
binek olarak astra h sedan olabilir. -
-
Dacia lodgy -
Nissan Note 1,5 dci 90 beygir (bendeki ortalamada 5,2 litre motorin yakıyor), içi ferah, arka koltuklar kızaklı bagajı ihtiyaca göre arttırabiliyorsun. -
gerçekten güzel yakıtı varmış fiyatta makul tarz pek içime sinmedi ama iyi araba nissan motoru megane motorumu ki -
bence de ford fusion -
Evet Nissan dizel motorlari Renault'tan aliyor. Mercedes A serisinin de dizel motoru 1.5 dci.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X