Şimdi Ara

ARABA SATMAK NEFRET ETTİRDİ [İNSANLAR CİDDEN TUHAF] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
12
Favori
29.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freemangroovy

Şaka mı bu?

Neresi iğrenç açıklar mısın?
    Araç serviste yapıldı, tertemiz oldu, ben de ilana yazmayı unutmuşum.. Uyanık çift bunu pazarlık konusu yapmak istedi, almayabilirsiniz dedim, alıp gittiler.. Mecbur kalıp almadılar, temiz ve ucuz olduğu için aldılar..

O kadar yol geldik alalım diye değil yani.. Mazlum yok ortada..

Şu mesaj bile ülkenin ve insanımızın ruhsal durumunu ve birbirine güvensizlikte geldiği noktayı gösteriyor bence..

Alıntıları Göster
    telefonda söylediğinden farklı bişey varsa fiyat düşmek icab eder 4000 hasar kaydıda az değil hani

• Aracınızı her zaman satmak istediğiniz fiyattan 2-3 bin lira daha fazla fiyata ilana koyun. Şu fiyattan aşağıya olmaz diye de net olun. Canınızı sıkmamış olursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 27750 veririm kargo senden
  • İnsan hasar kaydını yazmayı unutur mu?

Geçelim o işleri!..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdianelka42

telefonda söylediğinden farklı bişey varsa fiyat düşmek icab eder 4000 hasar kaydıda az değil hani

Alıntıları Göster
    Piyasası 90-92 olan aracı zaten 86 ya veriyordum, 1 günde satıldı, en az 20 kişi aradı almak için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

İnsan hasar kaydını yazmayı unutur mu?

Geçelim o işleri!..
    Unutur hocam, unutur..

Ama artık unutmam, 1 hatayı 1 kez yapmak gerekir..
  • bende olsam 2004 model bi aracın 70.000 km olmasına inanmazdım sahsen garajda mı yatırdın arkadas arabayı, 10.000 de aldıgım arac 6 ayda 70.000 küsürlere ulaştı şuanki aracım 200.000 binde
  • Boyasını, değişenini belirtirsin, abidik gubidik sorular sorarlar yine de.
    Piyasa ortalamasının altına koyarsın, bir de üstüne arayıp iyice öldürürler.
    boyası olmaz değişeni olur, değişeni olmaz boyası olur, ikisi bir arada olur, nasıl olursa olsun takla atmış muamelesi yaparlar.
    Bir allahın kulu da demez ki, bakımları düzenli yapıldı mı, servis kayıtları var mı, şanzıman işlem gördü mü, motor performansı % kaçta...

satıcısı da bir çeşit.
    hasarsız der, bir bakarsın değişen parça var, boya var.
    yani sen diyorsun ki, benim kesem yemedi gidip serviste yaptırmaya, daha ucuz tutsun diye oto sanayide yaptırdım.
    oto sanayide yaptırılan hiçbir arabayı da kimseye tavsiye etmedim.
    motorunda kim bilir ne tarz problemler çıkar bu arabaların.
    pazarlık payı var derler, 500 lira inerler. 90-100 bin liraya satılan arabalardan bahsediyorum. 500 lira ne allahsız?
    expertize açık diye yazar, kalkar şuna gidelim der.
    ustanla gelirsin, tedirgin olur.
    başka ekspere gitmek istersin, tedirgin olur.
    bir de son moda, falanca zamanda ekspere soktum, durumu şu.

bizim burada da eksper var. motor durumunu 95 in üstünde, boya ve değişen durumunu da hatasız çıkartıyorlar ben istersem.

herkes dolandırıcı olmuş sektörde.

• İstisnaları tenzih ederekten Zorunlu olmadıkça hiç bulaşılmaması gereken bir durum Türkiye’de araba alıp satmak.Bu piyasada seviye o kadar düşük ki insanımız sizi z.ktiğini düşünmezse arabanızı almazlar veya satmazlar.Satarken malları alırken paraları çok kıymetlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaan77 -- 5 Mart 2019; 17:17:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide bu araç satanların "Bana inanmıyomusun, yok ben hacı hocayım, yok benim babam Medine dilencisi" versiyonu var. C220 alacağım. Bagaj kapağı değişik , sol ve sağ kapı boyalı başka bir sorun sıkıntı yok 2000TL hasar kaydı var. Aynı şehirdeydik gittim yanına herifin. Alma aşamasına geldik pazarlık yaptık tamam dedik. Ben de bi expertiz yaptıralım notere gideriz dedim. Adamın yüzü bi ekşidi ve meşhur söz geldi: "Bana inanmıyomusun bu yaştaki (42 yaşında) adam yalan mı söyleceğim". Bu sözü dediği anda vazgeçtim. Milleti çok enayi zannediyorlar ya. Hele 2018 de expertizsiz araç almak Kuru kazığa balıklama atlamaktır. Babamın oğlu olsa ALMAM.

• Arayıp da ben al-sat yapıyorum şu fiyata ver biz de ekmek yiyelim diyen var

• Geçen sene bir takım arızaları bulunan aracımı satmak istedim. Bütün eksikleri belirterek 10 bin TL başka şehirden birileri ile anlaştık araca bakmaya geldiler.
    Önce hava alanına çağırdılar, neyse dedik; başka şehirden geliyorlar belki yol bilmezler iz bilmezler gittik havalimanına. Bu arada da araç arızalarından dolayı trafiğe çıkmadığı için MTV'sini henüz ödememiştik, ne olur ne olmaz diye gitmeden evvel MTV'yi de ödedik.

Konuştuğumuz kişinin arkadaşları gelmiş, aralarında bizim eleman yoktu. Araca hemen bakmak istediler hava alanının dışına çıkar çıkmaz. Aracın arızaları diz boyu olmasına ve hepsini açık açık belirtmeme rağmen orasına burasına bakıp fiyat kırmak istediler. Kimse gelmeden evvel kesinlikle fiyat kıracaksanız gelmeye dahi tenezzül etmeyin dememe rağmen benimle pazarlığa tutuştular.
    Sinirden elim ayağım titredi resmen, ben oraya kadar geliyorum bilmem kaç TL MTV'sini ödüyorum uyarmama rağmen böyle hareket etmeleri kanıma dokundu, ben de biraz sesimi yükselterek fiyatı kırmayacağımı üstüne basa basa belirttim.

Bu sefer de içlerinden birisi yanımdaki amcama dönüp "bu çocuğa konuşmasını öğretemediniz galiba" tarzında saçmalamaya başladı. O sırada benim kan beynime sıçradı ama ben konuşmayı kestim. Bunlar amcamla konuşmaya devam ettiler.

Amcam maalesef adamların söyledikleri fiyatı kabul etti, ben de amcama saygımdan ve o sırada cidden paraya ihtiyacımız olduğundan daha fazla uzatmadan satışı tamamladım.

Bu olay sağlam bir ders oldu bana, bir daha isterse başka ülkeden gelsin böyle saçmalıklarda satışı bırakır uzaklaşırım direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 5 Mart 2019; 17:48:45 >

• Bu illa arabayla alakalı değil ki, ben de ekran kartı satıyorum ilana her detayı yazmışım adam gelip aynı soruları soruyor. 900e sattığım kartı 600e bulmuş, e diyorum ordan al? almıyor. Kendisi de biliyor o kartın mining olduğunu ve senelerce anasının ağladığını. Mining yapılmamıştır evde kullanılmıştır tertemizdir şu oyunlar oynandı diye belirtmeme rağmen miningde canı çıkmış kartlar ile aynı parayı teklif ediyorlar. Bir de bazıları var 1 hafta sonra kesin alacağım diyip rezerve ettirip almıyorlar. 1 ay önce bin liraya satacağım kartı 900e zor veriyorum. Hele bazıları varki tek maksatları muhabbet. İlanla alakası yok, almayı da düşünmüyor öylesine saçma sapan mesajlar atıyor. Diğer ilanlara bakıyorum benden daha ucuza varmı diye, yok. Hatta millet saçma sapan fiyatlara koymuş indirim de yapmıyor. Diyorum "o fiyata üst modelini daha performanslısını satıyorlar" yok diyor benim malım şöyle böyle.

En iyisi bu tarz mesajlara cevap dahi vermeden engeli basıp geçmek. Türkiye ölücülerin memleketidir.

• 1500₺ teklifi beklettiğin ğrüne 700 yazan var. Vurup öldürsen günahı yok ya. Paran o kadarsa o kadarlık ürün bakacaksın.

• Bizim milette alıcı gözü ile görünme, malı kötüleme vb önlemler hep vardır. Fiyatı bu işine gelirse diyerek kesip atacaksın yoksa psikolojini bozarsın suç sende asıl. Bu kadar niye mücadele ediyorsun ki.
  • Size hak veriyorum.Cins cins sorular.İlanda herşeyi detaylı şekilde yazdım zaten.Motor kapağı boyalı diye zaten fiyatı ucuz olacakmış.Kibarca sen çok yanlış yere gelmişsin deyip telefonu kapattım.
  • cuhadarzade kullanıcısına yanıt
    Evet o çok var banada denk geldi , halk ekmek büfesimiyim ben diyince kapadı.

• bizim millet çok tuhaf arabaya bedava yazsan , madem bedava birazda üstüe para ver derler
    ölücü olmuş millet zaten ucuz yazılan fiyata ucuz demeyip dahada üstüne '' pazarlıkdamı yapmayak '' cinsinden insanlar çok

- vuruğu var mı
    - yok, bel altı kurşulu ölümcül damege yok
    Röportaj Adamyoutube
    Evinin Bodrumunda Tank Çıkan Adam - Röportaj Adam
    https://www.youtube.com/watch?v=vO0qxNotjLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadouken06 -- 5 Mart 2019; 18:16:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Anlamanı kolaylaştırmak icin yazdim, sen kabul etsen de etmesen de piyasa bu, satmazsin, olur biter, kimse kimsenin boğazına silah dayamiyor sonucta.

Burada konu acmanin anlami yok kisaca, satmayacaksın ya da satilmiyorsa fiyati dusureceksin.

Alıntıları Göster
    Suan dogru sekilde soylediniz onceki soylediginiz bu anlami tasimiyor. Satilmasini istiyorsaniz ve acil ise evet fiyati dusurur satarsiniz ama sizin ilk yazdiginiz gibi fiyati alici belirlemiyor, satici piyasasi belirliyor.
  • fubarr F kullanıcısına yanıt
    Aslında öyle değil hocam, parayı zor kazanıyoruz böyle çer çöp olmasına izin neden vereyim ki ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.