|
Bildirim
|
Sekiz sene önce ilk sahibi olduğum aracımı satmak için hayatım da ilk kez oto pazarına gittim, içeri girer girmez 10 dakika için de araca bir kaç talip çıktı ve birisi ile anlaşıp pazardan ayrılıp ertesi gün kendi boyacısı ve motor tamircisine gitmek için sözleştik. Araç 14 yaşın da, kapalı garajda tutuluyordu, her 6 ay da bir kendim cilasını yaparak bakımını yapıyordum. Son ana kadar servis bakımlıydı. Neyse sözleştiğimiz gün buluşup önce motorcusuna gittik sorun yok, sonra boyacısına işte orada kıyamet koptu. Boya ustası orasına burasına baktı, kapılar da ve motor bölümün de orjinal çıkartmaları hala ilk günkü gibi duruyordu. Herif bu araba komple boyalı demesin mi, neymiş hiç güneş yanığı ve solması yokmuş. Kafa göz girecektim çocuk engel oldu, bir de iddia ediyor. Neyse talipli arkadaşı aldım, önce vw servisine, sonra reno en son toyota servisine götürdüm, üçün de de boya tespit aletleri ile ölçüm yapıldı orjinal olduğu kanıtlandı. Çocuk bunca sıkıntımın üzerine indirim istedi, araçla çarşıya bırakıp işin gücün rast gelsin dedim ve hiç uzatmadan alacağım aracın bayisine takasla verdim. Hiç uğraşmayın, eş dosta verirsiniz bir yerin de aksilik sıkıntı çıkar dostluğunuz da bozulur adınız da çıkar. Diret takasa verin çıkın.
|
üslubunuz yanlış..
gereksiz muhabet için arama. kalbini kırarım, rüyana girerim, canını sıkarım... gibi cümleler kullanmalısınız |
başta hata yapmışsınız 33e koyup 30.5 ile işi bitirecektiniz
|
Düşük fiyat verenlerin alayı galericidir. Beğenen insan üçüne beşine bakmaz alır.
|
sen yalnız ketenpereye getirmişsin, adam karısıyla gelmiş şehir değiştirmiş. almadan mı gitsin. bir de şu unuttum olayı çok saçma, insan yaptıgı kazayı nasıl unutabılır?
|
üslubunuz iğrenç. adam ayağınıza kadar geliyor hem eksik veya yanlış bilgi veriyorsunuz hemde fırsatçılık yapıyorsunuz.
sizin gibi insanlar umarım çıkmaz karşımıza. |
adamların açısından bakın. lolak boya yazıp da pert çıkan araçlar zibil gibi onlar da korktuklarından tekrar tekrar soruyorlar.
|
İlan veriyorsanız tüm bunları göze alıp veriyorsunuz
Benim takas vb yok aramayın boşuna dediğim ilana adam arayıp 10 dk pazarlık ediyor en sonunda da antika el işlemeli silahım var aracınla onu takas eder misin diyor. Gülsem mi sinirlensem mi. |
Gene elitler çıkmış ortaya 2-3 aşagıya bırakıyım muhattap olam mdiye
ben 2-3 aşağıya bırakmam kardeşim. 100 lira bile değerli benim için. zengin değilim, o sebeple muhattap olur tartışırım gene istedigim fiyata satarım. para kolay kazanılmıyor, öyle 100 lira bile olsa satardım. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 3 Mart 2019; 14:22:10 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|