bir kızla çıkıyorum ama bu kızın benim güzel kırmızı arabamı mı yoksa beni mi evip sevmediğini nasıl anlarım çünkü paraya düşkün olduğunu açık sözlülükle söyledi bana...
arabanı baban alsın bi süre vermesin sana.bu durumu kıza söyle bekle bi kaç hafta bakalım nolcak
Araba nedir bu arada. şahinse brotweyse kız sana deliler gibi aşıktır
benim güzel kırmızı arabam
şimşekzede napıosun
iim saol napiim okula gidiom geliom canım sıkılıyo hergün aynı geçio işte sen napıosn
konuyuda iice daıttık ama bence o senn arabanı sevio sen arabayı ona pahalı pahalı satarsın
aramla kızları etkileyip onları satıım daa ii demi
hayatımda duyduğum en saçma fikir
cok da saçma deil büyüyünce göstercem yeni bi sektor meydana gelcek
ben cıkıoyurm
heheh görüşürüss
Hoca biraz sdana yol göstermiş zaten parayı çok önemsediğini belirttiyse. Ama arabayı bir süre unut. De ki babam yasakladı, falan filan. Hatta bununla birlikte fazla para yedirmeyi de kes. Sonucu anlarsın.
Kız sana paraya düşkün olduğunu mu söledi
bence o kızdan uzak dur.
quote:
Orjinalden alıntı: DarkSleep__
Kız sana paraya düşkün olduğunu mu söledi
bence o kızdan uzak dur.
Bence kız paraya düşküm olabilir ama çok dürüst olduğuda belli. Ne kadar para giderse gitsin bazen dürüstlüğü bulamazsınız
quote:
Orjinalden alıntı: düş bombası
bir kızla çıkıyorum ama bu kızın benim güzel kırmızı arabamı mı yoksa beni mi evip sevmediğini nasıl anlarım çünkü paraya düşkün olduğunu açık sözlülükle söyledi bana...
öyle kızla ne işin var yahu
bi kaç kez kıza benzin parasını ödet bakalım
hesap yap hangisinin benzin masrafı daha fazla ona göre takıl.
quote:
Orjinalden alıntı: silent scream
hesap yap hangisinin benzin masrafı daha fazla ona göre takıl.
Araba dizel olabilir yada lpg taktırılabilir ya kız ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme