ARKADAŞLAR BENİM YAŞ 16 ŞİMDİYE KADAR HİÇ ARABAMIZ OLMADI OLMADIĞI İÇİNDE ARABA SÜRMEDİM SÜRMESİNİ BİLİYOM HERŞEYİ BİLİYOM AMA ALET YOK AKRABALARDA HAYIRSIZ ÇIKTI ŞİMDİ DEMEYİN YOK YAŞIN KÜÇÜK YOK EHLİYETİN YOK NE KADAR GEÇ O KADAR GÜÇ BELKİ BOŞ YAZI YAZMIŞIM DİYE KIZACAK ARKADAŞLAR VARDIR AMA HASTALIK GİBİ ACABA HANİ ARAZİLERDE MOTOR SÜRDÜRÜYORLARYA BELKİ ARABADA SÜRDÜRÜYORLARDIR VARMI BİLDİĞİNİZ YER
bağcılar çevresinde
Korkacak bişey yok,ben araba sürmeye trafiğin içinde başladım.Yeterki kendine güven.
quote:
Orjinalden alıntı: ibrahim0686
Korkacak bişey yok,ben araba sürmeye trafiğin içinde başladım.Yeterki kendine güven.
korkmuyorum sadece alet yok
sen şimdi sürecek arabamı arıyorsun?
quote:
Orjinalden alıntı: baran0212
quote:
sadece içimi döktüm araba falan aramıyom
quote:
Orjinalden alıntı: aemred
sen şimdi sürecek arabamı arıyorsun?
quote:
Orjinalden alıntı: baran0212
quote:
Araba aramıyorsun,korkmuyorsun,alette yok,peki sorun ne.
Tavsiyem Go-kart pistleri
maddi yönden fazla sıkıntı olur hocam
quote:
Orjinalden alıntı: BİG KİNG
Tavsiyem Go-kart pistleri
sadece içimi döktüm ama arazilerde araba kiralıyorlaya onun gibi bi yer biliyorsanız söyleyebilirsiniz
Şu an arabanız yok ama zaten 2 sene sonra ehliyet yaşın gelecek. Sen ehliyete hazırlanana kadarda derslerinle ilgilen öss'ye gir ii bi hayat kur kendine o zaman dilediğin araba sana gelecektir. Sen yeterki buna inan ve gayret et.
Maddi sıkıntı olur dıyosun.. para yok,araba yok, sorun ne ?
quote:
Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı
Maddi sıkıntı olur dıyosun.. para yok,araba yok, sorun ne ?