Şimdi Ara

Araba sürmesini bilenler gelsin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabayı nasıl süremiyorlar valla anlamıyorum ya hayatımda ilk defa araba sürerken bile arabayı düzgünce kaldırdım sürdüm gittim
  • Odisabi O kullanıcısına yanıt
    aynen öyle kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysterio77

Merhaba .. Ablam Araba sürmek istiyor ehliyeti var ama üzerinden 2 yıl geçti ve bu 2 yıl içerisinde hiç direksiyona geçmedi .. Kavrama noktasını bir türlü kavrayamadı .. Benim yaşım 16 olmasına rağmen iyi sürerim arabayı . Ama bir türlü ablam yapamıyor . Babam ne dediyse Annem ne dediyse Ben ne dediysem yapamıyor . Gene arabayı kaldırıyor ama kalkış berbat araba çok ötüyor . Nasıl yardımcı olabiliriz ???

vitesi 1 e taksin debriyajdan yavaşca ceksin araba hafif titremeye baslayinca gaz versin araba biraz ilerleyecektir .sonra gazi yeteri seviyeye getirip korkmadan debriyaji yavasca ceksin .gitmeyi ogrettim durmayida sen ogret :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanmasın.Onun içinde başkaları içinde daha iyi
  • Erkeklerin geneli öyle .. İlgili oldukları için bence .. Bende 16 yaşımdayım arabayı alır gezerim arkadaşlarla .. Şantiyede falan babam arabayı hep verir bana ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

Kullanmasın.Onun içinde başkaları içinde daha iyi

ne demek kullanmasin be abicim.biz sanki anadan dogma soforduk.bizde o zorluklari yasadik.sahsen ben yasadim seni bilmem

• Trapped Under Ice T kullanıcısına yanıt
    KArdeş . Seninde Karın kızın oğlun öğrenmek isteyecek .. Birileride senin için böyle dese ?
  • quote:

KArdeş . Seninde Karın kızın oğlun öğrenmek isteyecek .. Birileride senin için böyle dese ?

az once sana yazdigim teknik ile ablama ogreteyim dedim .cok iyi kalkti 2 . vitese felangecti.dar bir yol vardi karsidan bir araba geldi ablamda durmadi 2 arabada daracik yolda kaldi.bizde gecemedik oda. birde yeni ogrenenler durmaya korkuyor .dur diyorum yok durmayacagim diyor :D

• hiç birinizde dememişsiniz konuyu açanda 15 yaşında ve iyi sürüyorum diyor
  • Benim de bir sorum var. Yarın ehliyet sınavım var. Işıklarda vitesi bire alıp arabayı kavrama noktasında tutuyorum. Hafif titriyor. Böyle hareket ediyorum. Sizce hocalar bunu hoş karşılar mı? Direksiyon hocam önerdi bunu.
  • En iyi araba öğrenme şekli kendi başına öğrendiğindir.. Boş bir alana bırakın orada kendi kendine çalışsın müdahele etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Benim de bir sorum var. Yarın ehliyet sınavım var. Işıklarda vitesi bire alıp arabayı kavrama noktasında tutuyorum. Hafif titriyor. Böyle hareket ediyorum. Sizce hocalar bunu hoş karşılar mı? Direksiyon hocam önerdi bunu.

ben 5 ay once ehliyet aldim.arabayi kalkiriyorsan %80 geciyorsun.ama dersen yuksek puan ile gecicem diye ona takilmiyorlar sadece kavsaklarda vitesi kucult veya bosa al ve genis gir ben buradan puan kirmistim .95 aldim direksiyon sinavindan .sorun olursa bana ozel meesaj atabilirsin

• Espa kullanıcısına yanıt
    öyle daha sakıncalı olmaz mı abi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: southname

hiç birinizde dememişsiniz konuyu açanda 15 yaşında ve iyi sürüyorum diyor

bizim burada 12 yasindaki cocuk suruyor tekbasina .birgun sikayet edecegimde .icimden gelmiyor maddi durumlari kotu.ama diyeceksiniz milleetin cani tehlikede orasida dogru

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Benim de bir sorum var. Yarın ehliyet sınavım var. Işıklarda vitesi bire alıp arabayı kavrama noktasında tutuyorum. Hafif titriyor. Böyle hareket ediyorum. Sizce hocalar bunu hoş karşılar mı? Direksiyon hocam önerdi bunu.

ben 5 ay once ehliyet aldim.arabayi kalkiriyorsan %80 geciyorsun.ama dersen yuksek puan ile gecicem diye ona takilmiyorlar sadece kavsaklarda vitesi kucult veya bosa al ve genis gir ben buradan puan kirmistim .95 aldim direksiyon sinavindan .sorun olursa bana ozel meesaj atabilirsin

Çok teşekkürler hocam

• quote:

öyle daha sakıncalı olmaz mı abi ..

Yok sen ona anlat kavramaya gelince ayağını çekme öyle tut gaz ver az falan sonra bırak.. Küçük kaza falan yaparsa korkar bir daha arabaya el sürmez, öğrenir ama bir şekilde. Ama trafiğe kapalı alana götürün. Mesela toprak futbol sahası büyük pazar alanları vs gibi.
  • Abi kusura bakma'da bu iş bence yaşa başa bakmıyor . Senin tecrübenle benim tecrübemi karşılaştırmıyorum ama nerden baksan senden uzunumdur . en az direksiyon başında senin gibi göründüğüme inanıyorum . Ve de Benim araba sürmemde sakınca görmediğine inanan ve bana güvenen bir baba var onun için sıkıntı yok . Eğer senin arabana çarparsam o zaman konuşuruz bu yaş baş işini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Ablana ehliyeti nasıl vermişler?

Otomatik vites araba alın. Kusura bakma da daha arabayı bile kaldıramayan birisi benimle aynı trafiğe çıkmasın. Canımız, malımız önemli.

Bence sen trafiğe çıkma.
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Sağol abi . Söyleyeceğim bunları
  • bak kardeşim yaşa bakmıyorda bigün Allah korusun birine çarparsın öldürürsün alırsın başına iş
    onuda geçtim lüks bir araca hafifde olsa çarparsın kasko ehliyetin olmadığından karşılamaz bide çarptığın arabanın sahibi cins biri çıkar süründürür sizi
    onuda geçtim polise filan yakalanırsın 1600 olması lazım cezasının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 14 Eylül 2013; 23:00:17 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.